Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the dictionary

Lånetyper

Written: 20. januar 2020

Der findes den dag i dag et utal af forskellige lånetyper på markedet, og når man er på udkig efter et specifikt lån, kan det derfor anbefales at undersøge de muligheder, der er. Uanset hvilken lånetype, det drejer sig om, skal man være opmærksom på, at der altid vil finde en kreditvurdering sted, før det kan afklares, om det er muligt for en låneudbyder at tilbyde et lån til en privatperson eller ej. Hvis man har en god og stabil økonomi, vil man desuden i de fleste tilfælde få mulighed for at låne flere penge.

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt

Hvilke lånetyper findes der?

Når det kommer til de mest almindelige lånetyper på markedet, så vil de være som følger:

  • Forbrugslån. Med et sådan lån kan man låne penge til det, man går og drømmer om. Det kan f.eks. være et lån, der optages til materielle goder, rejser, ny bil, fornøjelser eller uforudsete udgifter. Der er den dag i dag rigtig mange låneudbydere på markedet, når det kommer til lige præcis denne type lån. Lån penge nu med et forbrugslån hvis du ønsker et hurtigt lån.
  • Banklån. Et banklån optages altid i en bank, og her vil man få gennemgået et grundigt tjek af sin personlige økonomi. I en bank kan man låne penge til rigtig mange forskellige ting, og det kan både være til forbrug, bil, hus eller andet.
  • SU-lån. SU-lån er et billigt statslån, som man kan optage som studerende. En forudsætning for at optage lånet er, at man er indskrevet på en dansk uddannelse, som man samtidig følger.
  • Kassekredit. Med en kassekredit kan man få kredit til det, man går og drømmer om. En kassekredit kan optages i en almindelig bank, men også hos mange online låneudbydere.
  • Boliglån. Et boliglån kan optages i en bank, men i dag er det også muligt at optage boliglån uden om banken. Med et boliglån kan man få finansieret op til 15 % af den bolig, man går og drømmer om.
  • Realkreditlån. Et realkreditlån er også et lån, der optages i forbindelse med køb af bolig. Her kan man få finansieret op til 80 % af boligens værdi.

Billån. Med et billån kan man optage et lån til både ny og brugt bil, og det er både muligt at optage lånet online og hos en helt almindelig bank.