Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Nye Kviklån - Vælg nemt det bedste & billigste

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Find det bedste lån til dig

Opdateret 21/06-2024

De nye kviklån i 2023

Hvad er et kviklån?

Hvad er et kviklån?

Nye Kviklån kan være interessante af mange årsager. Nogle fordi de har fordelagtige vilkår ift. gamle og andre fordi man måske ikke synes at servicen var god nok hos de andre udbydere. Men hvad er et kviklån egentlig? Kviklån navnet antyder et lån, der er hurtigt – og det er også tilfældet. Kviklån er kendt for at være en låneløsning, der giver dig hurtige penge til, hvad end du måtte have i tankerne. Det tager ingen tid at ansøge om et kviklån online, og typisk har du pengene hurtigt herefter. Kviklån er en låneform, der ikke kræver, at du som låner stiller sikkerhed. Det har du måske oplevet i en bank, hvor banken gerne vil have, at man kan fremvise sikkerhed i form at enten hus, bil el.lign.

Et kviklån optaget online kræver netop ikke dette, så det er muligt for næsten alle at låne penge hurtigt. Et kviklån har ofte en kort løbetid, og du ved fra start, hvor meget det kommer til at koste dig i sidste ende. Det hjælper vi dig nemlig med at gennemskue hos Monni.dk. Det er i alles interesse at være gældfri så hurtig som muligt, og det er nemt at planlægge med et kortsigtet lån. Monni.dk udbyder ikke lån, men er til gengæld en sammenligningstjeneste, som hjælper dig med at få et bedre overblik over de nye kviklån og generelt de bedste lån på markedet.

Videoen er lån af Rådtilpenge.dk

Kviklån kort fortalt:

• Ansøgningsprocessen er nem og hurtig.
• Alt foregår online.
• Du har pengene på din konto efter få dage.
• Du skal ikke stille sikkerhed
• Et kviklån har kort løbetid.
• Overblik over de samlede endelige omkostninger.

Kviklån er steget i popularitet i de seneste år. Mange mennesker klarer finanser, sociale relationer og underholdning via internettet, og nu er lån også en integreret del af det store vide internet. Der er mange, der ser fordele i, at udbyderne ikke sætter de store spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til. Et online kviklån tager også betydeligt kortere tid, end hvis man skulle møde op i banken og gøre rede for sin økonomi – blot for at låne til mindre forbrugsgoder. Det er nemt at låne til den nye tablet, den fede skitur eller den energivenlige vaskemaskine med ét par klik med musen hjemme i stuen.

Kan jeg få et af de nye kviklån?

Det er ganske nemt at ansøge om et kviklån, og du slipper endda for at tage i banken for at gøre det. Der er kun nogle ganske enkle krav før du kan få lov til at optage et kviklån.

  • Du skal minimum være 18 år
  • Du skal underskrive låneaftalen med MitID/NemID
  • Du må ikke være registreret hos RKI
  • Du skal ofte have en fast indkomst

Hvis du ønsker at tage et lån, så er du nød til at være myndig, for at kunne binde dig til en låneaftale. Det betyder altså at du skal være fyldt 18 år, og da mange unge mellem 18 og 19 år ofte har en lav indkomst eller er under uddannelse, så er der ikke et stort udbud af låneudbydere som tilbyder lån til lige netop denne aldersgruppe. Unge mellem 20 og 25 år er har flere lånemuligheder og er man fyldt 25 år så er der som udgangspunkt ingen begrænsning længere grundet alderen.

For at ansøge om et lån så skal du bruge MitID/NemID for at bekræfte din identitet og underskrive digitalt. Du kan dog tage lånet online og derved gå udenom banken som har langt flere strikse krav og spørgsmål.

Du vil ofte blive bedt om at give dokumentation på din indkomst, og hvis du har en fast indkomst og stabil økonomi så er der langt bedre chancer for at få et lån hos de forskellige låneudbydere.

Få de nye kviklån billigst muligt!

Billigt Kviklån

Hvis du vil vide om du har fundet et billigt kviklån online, så er det vigtigste du skal kigge efter hvad lånets ÅOP er. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent, og giver dig mulighed for at se hvad det koster dig at optage lånet. Forskellen på lånets rente og ÅOP er at med ÅOP så er alle de omkostninger som er med når man skal optage lånet også inklusiv. Så et billigt kviklån er et lån som har en lav ÅOP.

Der er kommet nye regler indenfor kviklån som gør at et kviklån maksimalt må være på 25%, så du vil fremover være sikker på at kunne finde et billigt kviklån hos de forskellige låneudbydere og på den måde behøver du ikke på samme måde som tidligere bekymre dig omkring ÅOP på de kviklån du kigger efter. Det er på den måde blevet langt lettere at finde et billigt kviklån.

Fordele og ulemper ved et af de nye kviklån

Hvis du gerne vil optage et lån i form af et af disse nye kviklån, hvor du gerne skal have pengene her og nu, så vil vi anbefale dig at du sørger for at finde de billigste kviklån som oftest er lettest hvis du sammenligner lån, eksempelvis med en sammenligningsside som vores eller en af de mange andre der findes derude. Det betyder at du lettere kan udvælge et af de billige kviklån og sortere de dyre fra.

Når du optager et lån, så er det klart at du skal kunne betale dit lån tilbage igen. Men oftest så kan du stort set selv bestemme hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over, og derfor kan man næsten altid finde en ordning der passer lige præcist til dig. Hvis du står og skal bruge pengene her og nu, så vil du sandsynligvis gerne have udbetaling af dit kviklån hurtigst muligt. Heldigvis så kan de fleste låneudbydere udbetale pengene hurtigt, hvor du blot ansøger med MitID/NemID online, og så kan du få svar, hvor du i banken oftest skal vente længe på at få godkendt dit lån.

En anden fordel ved kviklån er at du ofte i banken skal stille sikkerhed med ting som pant i hus, lejlighed, bil eller lignende, mens du ofte kan optage et kviklån uden sikkerhed, som er lettest for dig der ikke har noget du kan stille som sikkerhed endnu.

Hvorfor er nogle af de nye kviklån dyre?

Et kviklån er et lån med meget kort tidsfrist for betaling af lånet. Det betyder at lånet skal betales tilbage indenfor kort tid som ofte er imellem 2 uger til et år. Der er dog kvilån som har længere løbetid, så man kan strække betalingerne ud over længere tid. Mange danskere bruger kviklån til at hjælpe dem i hverdagen, hvis der kommer en uforudset regning, eller hvis man bare ønsker at forkæle sig selv lidt, men det kan blive dyrt hvis man ikke betaler lånet tilbage igen. Det er nemlig ofte dyrt at misse sine betalinger, og koster gebyrer og lignende, så derfor bør du altid sørge for at holde den aftale du laver med låneudbyderen. Grunden til at renten er højere på kviklån er at du slipper for at stille en sikkerhed når du optager lånet. Det er derfor deres kompensation for at de tilbyder lånet uden den ”Sikkerhed”.

Det billigste og bedste, nye kviklån

Hvis du skal optage et af de nye kviklån, så skal du selvfølgelig altid søge efter det billigste og bedste, nye kviklån på markedet. Men det er ikke altid at det kviklån der er bedst for dig er det bedste for din nabo, da det afhænger af hvilken type lån du søger, hvor lang afbetalingsfrist du vil have og endda tidspunktet hvor du ansøger om lånet. Så derfor er det svært at sige om det lån andre optager er bedst for dig. Hvis du vil have et bedre overblik over de forskellige lånemuligheder, så er det en god ide at finde en sammenligningsside som vores hvis du vil finde det bedste og billigste lån. Det vil give dig et bedre overblik over de forskellige muligheder samt lånenes kriterier og renter på de forskellige lån, så du lettere kan finde de billigste kviklån.

Hvis du vil finde det billigste og bedste lån for netop dig, så skal du helst være grundig når du undersøger mulighederne derude, for der findes utroligt mange låneudbydere derude som har forskellige muligheder. Du bør derfor altid læse det der står med småt så du er sikker på at du ved hvad du får, når du optager et lån. Hvis du ikke får undersøgt markedet, så kan du ende med at gå glip af et endnu bedre låne tilbud end det du har valgt. Så derfor er det altid en god ide at tage dig god tid.

Der er mange som mener at et kviklån er den bedste løsning hvis de er i økonomiske problemer, mens andre mener at det er forkert at optage et lån som de næsten med sikkerhed ikke kan betale tilbage igen. Uanset hvad, så bør du aldrig optage et lån som du ved at du ikke kan betale tilbage igen. Der findes f.eks. et kviklån på 30 dage hvor du ofte får et godt tilbud fordi du betaler lånet tilbage så hurtigt efter. Men det er jo vigtigt at du ved at du kan betale det tilbage igen, for ellers så kan det ende med at blive ret dyrt, grundet ekstra renter og gebyrer.

Nye kviklån – Derfor er de attraktive

<yoastmark class=

Der er mange der søger efter nye kviklån på nettet fordi der ofte kan være kampagner som gør at de nye kviklån kan være billigere end de tidligere kviklån. Det kan også være at man har optaget et kviklån hos samme låneudbyder og ønsker et nyt kviklån. Så kan det være en fordel at søge efter de nye kviklån, enten fordi de først var for dyrt, eller fordi der ikke længere er kampagne på gratis oprettelse eller lignende. Så det kan derfor være en fordel at søge efter de nye kviklån. Du kan f.eks. kigge på nogle af de lån øverst på siden her, hvor du kan sammenligne de forskellige lån fra vores udvalg af lånudbydere.

Bliv klogere på kviklån

Der er rigtig mange årsager til at tage et kviklån, men der er desværre også rigtig mange forskellige lån tilgængelige på markedet. Nu står der ’desværre’, og mange muligheder er i bund og grund en fordel, men det kan gøre det svært at finde det absolut bedste lån – specielt hvis man ikke ved, hvad man skal holde øje med. Derfor er det en særdeles god idé at lave grundig research på emnet. Der er ikke noget værre end at sidde fast i et lån, der ikke passer til de behov, du har. Det kan være vanskeligt at undgå sådan en situation, hvis ikke man har styr på grundstenene i online kviklån. Så hvis du søger mere viden og gode råd til kviklån, så er du kommet til det rette sted. Herunder kan du læse meget mere om, hvad et kviklån indebærer, samt hvilke fordele og ulemper der er forbundet med det. Du kan endvidere blive klogere på eventuelle krav, gode overvejelser og punktlige råd, der er til at forstå. Giv dig selv den bedst mulige låneoplevelse, og find ud af hvordan Monni.dk kan hjælpe dig frem til det kviklån, der passer bedst til dit forbrugsbehov.

Nye kviklån med straks udbetaling

Hvis du ønsker et kviklån med straks udbetaling, så skal du holde øje med de forskellige oplysninger der står på lånevirksomhedernes hjemmesider. Der kan du ofte se om det er kviklån med straks udbetaling eller om der er længere ventetid grundet en længere godkeldelsesproces. Hvis du vil være sikker på at finde et kviklån med straks udbetaling, så kan du med fordel kontakte dem du overvejer at tage et kviklån hos, for at forhøre dig omkring udbetalingstiden. Men ofte så reklamere de virksomheder der tilbyder kviklån med straks udbetaling meget tydeligt med at der er straks udbetaling, så ofte så er du ikke i tvivl.

Hvad er renten på et kviklån?

Er du i tvivl om hvad renten er på et kviklån så er dette tydeligt fremvist på langt de fleste låneudbyderes hjemmesider. Når du går ind og laver en ansøgning til et kviklån så kan du se hvor meget du skal betale i rente på det pågældende lån. Derudover så kan du også se ÅOP for lånet som står for de årlige omkostninger i procent. En rente på et kviklån kan være alt fra 2% og opefter og afhænger fuldstændig af de individuelle låneudbydere samt din låneansøgning. Jo mere du skal låne, jo lavere er renten ofte og derudover så kan alder og din økonomi også have en påvirkning på hvad renten på et kviklån er. Så til spørgsmålet ”hvad er renten på et kviklån?” så er der ikke noget endegyldigt svar. Her skal du se renten hos de forskellige låneudbydere for at se renten på kviklånet.

Kviklån i Danmark

Der findes en del kviklån i Danmark som gør at det ofte kan være lidt svært at finde ud af hvilke der er de bedste kvik lån i Danmark, når man både skal sammenligne rente og ÅOP som ofte kan variere en hel del fra låneudbyder til låneudbyder. Når man skal optage et kviklån i Danmark, så skal man ofte opgive sit MitID/NemID for at blive godkendt, da lånudbyderne på den måde kan tjekke op på om man er registreret i RKI og om man har opgivet de korrekte oplysninger. Dette gør det mere sikkert for låne virksomhederne i Danmark, men også for forbrugerne, som lettere kan undgå at få misbrugt deres oplysninger, hvilket skaber en større sikkerhed.

Bedste kviklån – Sådan finder du det

Hvis du er på jagt efter det bedste kviklån, så er det vigtigt at du ved hvad du leder præcist efter. Syntes du det bedste kviklån er det kviklån som som har den bedste rente? Eller syntes du at det bedste kviklån er det kviklån som du kan få udbetaling samme dag med? Når man leder efter det bedste kviklån så er det individuelt hvad man mener er det bedste kvik lån og derfor er det også vigtigt at man sætter sig ind i dette inden man går på jagt efter et nyt lån. Så for at gøre en lang historie kort, så er det bedste kviklån det kviklån som har den laveste ÅOP og de bedste vilkår til ligepræcist dine ønsker.

Billigste, nye kviklån

Når du er på jagt efter det billigste kviklån, så er det naturligvis vigtigt at du kigger efter det kviklån med den billigste rente. For det giver sig selv at det billigste kviklån er det kviklån med den billigste rente og billigste ÅOP. Så derfor skal du altid kigge grundigt efter at de billige kviklån, både ved at kigge på deres rente men også kigge efter det billigste kviklån med den laveste ÅOP. Der findes mange billige kviklån derude og der er ingen tvivl om at det kan være svært at finde hoved og hale i hvilke der er de billigste kviklån, så derfor bør du altid bruge ÅOP som står for de årlige omkostninger i procent, som en rettesnor til at finde det billigste kviklån for dig.

Fordele ved et kviklån som studerende

Der er mange fordele ved at tage et kviklån som studerende. Du har måske ikke meget luft i din økonomi, så det kan være utroligt fordelagtigt at optage et billigt lån, hvis du pludselig har uforudsete udgifter, som du ikke har plads til i budgettet. Så er du en af dem, der ikke har tid til et studiejob, eller blot har brug for lidt ekstra kapital nu og her, så kan du overveje, om et lån er det rigtige for dig. Der er selvfølgelig konsekvenser ved at optage et lån, men med det rigtige af slagsen og økonomisk ansvarlighed, så bidrager det kun positivt til din privatøkonomi. Læs mere om lån til studerende her.

Kviklån uden kreditvurdering

Vurdering af diverse kviklån

Et kviklån uden kreditvurdering er et kviklån som ikke kræver en individuel vurdering af ens økonomi. Generelt så er kviklån uden kreditvurdering ikke muligt hos nogen lånudbydere, for stort set alle låneudbydere idag kræver en individuel vurdering og ofte så skal mange også bekræfte kviklån med MitID/NemID, hvor der igen bliver fortaget en kreditvurdering for at sikre at man ikke er i RKI som eventuel dårlig betaler. Men nogle kviklån kræver en mindre kreditvurdering end andre, så hvis man potentielt har et ønske om at om at tage et kviklån uden kreditvurdering af den ene eller den anden grund, så kommer man sandsynligvis til at lede længe. Kviklån uden kreditvurdering er sandsynligvis ikke en god ide fordi disse individuelle vurderinger jo er lavet for både at sikre låntager og långiver.

Kviklån hurtig udbetaling

Dollars i hånden på en mand

Når man søger efter et kviklån med hurtig udbetaling, så snakker man om et kviklån hvor den hurtige udbetaling ofte er indenfor 24 timer. Nogle kviklån med hurtig udbetaling kan ske allerede indenfor en halv time, afhængig af hvornår på dagen man ansøger. Hvis du skal have et kviklån med hurtig udbetaling, så står der ofte på låneudbyderens hjemmeside hvornår der er udbetaling af kviklånet. Hvis du skal ansøge om et kviklån med MitID/NemID så kan du forvente at det går endnu hurtigere end hvis man ikke skulle dette i langt de fleste tilfælde, fordi godkendelsen sker automatisk og derved er processen langt hurtigere. Når du optager et kviklån med hurtig udbetaling så skal du stadig sørge for at holde øje med hvilken ÅOP de forskellige lån har.

Hvilke typer af kviklån er der?

Et kviklån er en betegnelse, der dækker over en række forskellige andre lånetyper. Det er utroligt vigtigt, at du vælger et lån, der hænger sammen med din økonomiske situation – både nu og i fremtiden. Der findes hovedsageligt tre typer af kviklån, som mange danskere benytter sig af – forbrugsrelaterede lån, SMS-lån og mikro-lån:

Forbrugslån som kviklån

Du er sikkert stødt på betegnelsen ’forbrugslån’ før. Der er mange udbydere, der reklamerer med forbrugslån til alt fra ’lån til kørekort’ til ’lån til renovering’. Forbrugslån som kviklån har typisk en længere løbetid end mikro-lån og SMS-lån, hvilket vil sige, at du betaler af på lånet i månedlige rater. Det er i denne type lån, at du underskriver en låneaftale med dit MitID/NemID og afdrager over en given periode. Det er oftest mellem 12 og 72 måneder – alt efter lånets type. Selvom renten typisk er lavere ved disse lån, så skal du huske på, at du betaler renter og gebyrer i hele afbetalingsperioden, hvilket kan betyde, at et kviklån som forbrugslån bliver dyrere end lån med en kortere løbetid.

Minilån og SMS-lån

Mikro-lån og SMS-lån anvendes i højere grad, når det virkelig skal være nemt og hurtigt. Løbetiden for disse lån er typisk meget kort, og derfor skal du være forberedt på at skulle tilbagebetale det fulde beløb på én gang, et par uger til en måned efter låneoptagelsen. SMS-lån og minilån er ofte mindre beløb.

Tilbagebetalingsperioden er utrolig vigtig, når det kommer til lån, og du skal derfor have gjort op med dig selv, hvilken lånetype der passer dig bedst. Det afhænger meget af, hvad lånet skal bruges til, og hvordan dit budget ser ud i den nærmeste fremtid.

Hvilke krav er der til et kviklån?

Det er ingen hemmelighed, at der er nogle krav til, hvornår man kan låne penge online, og det samme gælder ved kviklån. Ansøgningsprocessen hos mange udbydere er yderst simpel, og det kræver blot nogle få personlige informationer, som du taster ind i formularen. Herfra bliver det hele klaret automatisk. Der er dog nogle specifikke krav, som du skal opfylde for at kunne blive taget i betragtning til at optage et kviklån., og kravene kan variere alt efter udbyder og lånetype. Tjek derfor altid op på dette på de hjemmesider, som du overvejer at låne fra.

Kan jeg optage et kviklån?

• Er du myndig og fyldt 18 år?
• Har du en fast indtægt?
• Er du i besiddelse af MitID/NemID? Du underskriver låneaftalen og bekræfter din identitet med MitID/NemID.
• Er du registreret i. Er dette tilfældet kan det skade dine lånechancer.

Det er altid bedst at have en stabil indkomst, hvis man ønsker at optage et kviklån. Du forbedrer nemlig dine chancer for at blive godkendt til et lån, hvis udbyderne vurderer, at du sagtens kan tilbagebetale lånet. Det giver dig flere lånemuligheder og so regel også bedre vilkår. Det er netop også derfor, at du ofte vil blive afvist, hvis du står i RKI eller Debitor Registret. Hvis du førhen har haft svært ved at betale din gæld af, så kan det være, at låneudbyderne vælger ikke at låne dig penge.

De fleste er efterhånden vant til at bruge MitID/NemID til at logge ind eller bekræfte ens identitet online, og det samme gælder når man skal ansøge om et kviklån. Når vil låne penge online, bruger du nemlig dit MitID/NemID til at bekræfte, hvem du er. Det er for at yde størst mulig sikkerhed for dig såvel som kreditor.

Som det sidste skal du være opmærksom på aldersgrænsen. Basiskravet for nogle lån er blot, at låneren er myndig, men det er ikke alle steder, at 18 år er gammel nok. Derfor bør du altid tjekke hos den respektive lånudbyder. Der er mange helt unge, der har begrænsede indkomster, så det kan påvirke udbuddet af lån. Det samme gør sig gældende for gruppen 20 – 25 år, hvor der kan være begrænsede muligheder på grund af en aldersrestriktiv kreditpolitik.

Inden lånet bør du sikre:

• At du ved hvilke krav der stilles.
• At du har styr på gammel gæld.
• At du har adgang til dit MitID/NemID.
• At du ikke står i RKI.

Sådan optager du et kviklån

Ansøgningsprocessen for nye kviklån er uhyre simpel. Der er ikke ret mange komplikationer ved det, og de fleste låneudbydere har en nem og overskuelig ansøgningsformular, der guider låneren sikkert og problemfrit gennem processen. Ansøgningsskemaet er den nemme del af lånet. Der bør bruges langt mere tid på at finde det rigtige lån, og det er svært for mange. Heldigvis har vi her hos Monni.dk specialiseret os i, at hjælpe dig med at sammenligne lån og finde det helt rigtige lån til dine behov.

Ansøgningsprocessen step by step

1. Find en låneudbyder, der tilbyder et passende kviklån til dig – gerne med gode vilkår og en lav ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)
2. Efter at have tjekket din økonomi grundigt, ansøger du om lånet online på udbyderens hjemmeside via deres formular.
3. Du får svar på ansøgningen efter kort tid. Herefter underskriver du med Nem-ID eller SMS-kode.
4. Pengene er klar på kontoen efter en til to arbejdsdage.

Der er, som beskrevet, ikke mange trin, der adskiller dig og dit næste lån fra hinanden. Det skal dog nævnes, at der kan være forskellige svartider hos låneudbyderne, men der går typisk mellem 1 og 15 minutter til du får svar på ansøgningen. Du får dog ikke pengene udbetalt med det samme, når du er blevet godkendt til et kviklån af udbyderen, og det er der en grund til. Der er regler, der øger forbrugerbeskyttelsen på online lån, som har en løbetid på under 3 måneder. Disse regler gør, at der er indført en obligatorisk tænkepause på 48 timer, når låneudbyder afgiver et tilbud. Reglen er til for at forhindre impulsive lån, som låner ikke kan betale tilbage.

9 Gode råd til et nemt kviklån

Selvom ansøgningsprocessen gør de fleste kviklån til et nemt kviklån, så er der stadig mange ting, du skal have til at spille sammen med din økonomi. Det værste du kan gøre er at optage et lån, som du ikke kan betale tilbage. Det er en stensikker vej til en økonomisk ustabil fremtid med rykkere og høje gebyrer. For at klæde dig bedst muligt på, har vi derfor sammensat en liste over gode råd om et nemt kviklån, så du ikke ender med et dyrt og forkert lån. Du kan også læse om, hvilke overvejelser, der er gode at gøre sig, inden man træffer et definitivt valg.

1. Spørg altid dig selv, om du behøver lånet
Det er tit en god idé lige at sove på sagen – også selvom du har 48 timers tænkepause, inden du siger ja. Det er noget, som du med fordel kan gøre, allerede inden du finder det bedste lån, især fordi et nemt kviklån er, ja virkelig nemt at optage. Er det nemmere at spare op i stedet, så du ikke skal betale renter og gebyrer bagefter? Er det nødvendigt at låne lige præcis nu, eller kan det vente? Det er vigtigt at gøre sig disse overvejelser, da det selvfølgelig ikke er uden betydning, hvad du skal bruge lånet til. Du kan bedre undvære et nyt TV, end du kan undvære at få bilen repareret, så du kan komme på arbejde. Tænk dig grundigt om.

2. Undersøg vilkårene
Der er altid specielle vilkår forbundet med et online lån og det gælder også for kviklån. Derfor skal du altid være opmærksom på disse. Specielle vilkår kan være gebyrer og andre skjulte omkostninger, som ikke fremgår af lånebeskrivelsen ved første øjekast. Et lån med en lav rente kan se attraktivt ud, men det kan hurtigt blive dyrere i løbet af tilbagebetalingsperioden, hvis man har overset nogle omkostninger. Hold derfor et vågent øje med de samlede årlige omkostninger i procent, som du kan læse mere om under punkt 6.

3. Find en passende rente
De mange lån giver anledning til forskellighed, og der er mange låneudbydere, der konkurrerer om kunderne. Derfor kan du roligt tage dig tid til at kigge efter en god rente. Du skal aldrig tage det første lån, du ser, men derimod bruge lidt tid på at sammenligne lån på tværs af udbyderne. Du opdager hurtigt, at der sagtens kan være stor forskel på den rente, du ender med at betale i sidste ende.

4. Husk din fortrydelsesret
Der er ikke mange, der ved, at man har 14 dages fortrydelsesret på kviklån og forbrugslån. Hav derfor altid i dette i tankerne, hvis du pludselig kommer i tvivl, men du allerede har accepteret lånet. Undersøg dog altid de pågældende vilkår ved den udbyder, du optager lånet hos. På den måde er du helt sikker på dine rettigheder og lånebetingelser.

5. Læg dit fremtidige budget på forhånd
Der er alt for mange, der springer ud i et lån uden at tænke på det fremtidige budget. At lægge budget for tilbagebetalingsperioden, er en af de vigtigste forberedelser man kan gøre, inden man optager et lån. Det er noget nemmere at holde styr på indkomster og udgifter, hvis det hele er overskueligt og planlagt på forhånd. Så ved du altid, hvilke midler du har til rådighed, efter alt er betalt, og undgår derved minus på kontoen og at betale lånet tilbage for sent. Planlægning af budgettet er den sikreste vej til at vide, om du overhovedet har råd til lånet.

6. Find de samlede årlige omkostninger
De årlige omkostninger i procent – også kaldet ÅOP – er det absolut bedste redskab, når du skal finde ud af, hvor dyrt et lån egentlig er. Det er lovpligtigt for låneudbydere i Danmark at oplyse dette, så det er muligt for kunden at kunne danne sig det fulde overblik over lånet. ÅOP tager alle udgifter, der er forbundet med lånet i betragtning. Alle omkostninger fra oprettelsen og under lånets løbetid er medregnet til ét procenttal. Der tages også hensyn til specielle gebyrer, samt hvornår renter og afdrag m.m. skal betales. Et lån kan godt have en lav rente, men i sidste ende blive dyrt på grund af skjulte omkostninger. Det er her, det kan være hjælpsomt at kigge på ÅOP.

7. Tilbagebetalingsperioden skal passe til din økonomi
Det kan være vanskeligt at finde den tilbagebetalingsperiode, der passer til netop din økonomi. Det hænger nemlig både sammen med lånebeløbets størrelse og anvendelse, og din finansielle situation. De fleste kviklån afbetales over en relativ kort periode, og nogle gange skal beløbet betales tilbage indenfor 2 – 6 uger. Men der er også kviklån, der tilbyder en længere afbetalingsperiode. Så hvilken type skal du vælge? Og hvad er fordelene og ulemperne? En længere løbetid kan virke som den billigste løsning, når man kigger på de månedlige omkostninger, der er forbundet med lånet. Det er fordi, at det lånte beløb spredes ud over en længere afbetalingsperiode. Men her er det vigtigt at huske, at det ikke kun er lånet, som man betaler tilbage over en længere periode, man betaler også gebyrer og renter i længere tid. Derfor kan et lån med en lang løbetid hurtigt blive dyrere end et lån med en kortere afbetalingsperiode. Det har derimod den fordel, at det er nemmere at afbetale hver måned, hvis man har en lav eller varieret indkomst. Lån med en kort afbetalingsperiode er lige modsat. Der er et større afdrag hver måned, men det kan være billigere på den lange bane, fordi du ikke betaler renter og gebyrer i lige så lang tid.

8. Lån eventuelt kun til en lille del af udgiften
Det er ikke altid nødvendigt at låne til hele beløbet. Det første, som mange gør, når de for eksempel skal låne penge til et nyt TV, er at tjekke prisen på fjernsynet og derefter låne det tilsvarende beløb. For at undgå at låne mere end nødvendigt, kan det være en idé at planlægge lidt i forvejen. Måske får du snart løn og har mulighed for at sætte noget til side? Kan du vente med at købe TV’et til om et par måneder? Forsøg altid at kigge på dine finanser, så du får slået fast, hvad du egentlig har til rådighed af dine egne penge. Hvem ved – måske har du kun behov for at låne en mindre del af det samlede beløb?

9. Sammenlign altid forskellige lån på markedet
Som tidligere nævnt er det ikke altid fordelagtigt at gå med det første lån, man finder. Efter at have læst disse 9 gode råd om kviklån har du fået nogle redskaber til at kunne danne dig et overblik over mulighederne. Brug derfor lidt af din tid på at finde forskellige låneudbydere, som du synes lever op til dine krav og sammenlign, hvad de har at tilbyde. Her kan du fx se på ÅOP, for at adskille de gode lån fra de mindre gode. Endvidere kan du også få hjælp hos Monni.dk. Vi har specialiseret os i at sammenligne lån, og hjælper dig med at finde et tilpasset lån til dit unikke behov. Gå til vores lånesammenligner »

Risici ved det dårlige lån – tænk dig om!

Der er mange risici forbundet med kviklån, hvis man ikke laver sit forarbejde godt nok. Det kan ofte virke alt for nemt at ansøge om et lån, og det er ikke alle, der får tænkt sig grundigt nok om. Det kan betyde at de havner i stor gæld, og ultimativt bliver skrevet op i RKI. Det er derfor en god ide at være bekendt med de risici der er, så man ikke ender dårligere stillet end man var inden lånet. Derfor har vi samlet en lille liste over det, som du skal være ekstra påpasselig med, når det kommer til online kviklån.

1. Undgå at optage lån for at indfri anden gæld
Der er mange gode grunde til at optage et online kviklån, men undgå så vidt muligt at benytte kviklån til at indfri anden gæld, selvom det kan virke som en god idé i øjeblikket. Det er aldrig en god løsning at stifte mere gæld for at afbetale på et gammelt lån. Det ender ofte med, at du kommer ud i større økonomiske problemer end før. I stedet bør du søge professionel rådgivning for at komme din gæld til livs. Undtagelsen til denne regel er et samlelån, hvor du optager et lån med en fordelagtig rente, for at kunne betale flere dyrere lån ud. Dermed kan du få større overblik over din økonomi og nedsætte omkostningerne ved dine lån.

2. Pas på med at hæfte dig for længe
Det kan være en god idé at vælge et lån med en længere løbetid, men hvis du har mulighed for det, så prøv at undgå at hæfte dig for længe. En længere løbetid kan på den ene side give dig mere økonomisk frihed hver måned, eftersom at afdragene ikke er så store, men du ender ofte med at betale mere i sidste ende, da du også betaler renter og gebyrer igennem hele løbetiden.

3. Vær stensikker på at kunne betale lånet tilbage
Du skal have et godt overblik over din økonomi, inden du optager et kviklån. Hvordan ser din fremtidig indkomst ud? Og har du økonomisk rådighed til at betale lånet tilbage til tiden? Det er ikke sjovt at havne i RKI eller Debitor Registret, så undgå dette ved at være helt sikker på, at du kan overholde betalingsfristerne og afdragsydelserne hver måned.

4. Lad vær med at optage nye lån for ofte
Der er nogle, der konstant optager lån, og det slider hårdt på økonomien. Et kviklån er en særdeles god løsning for dem, der en sjælden gang har brug for et hurtigt og sikkert lån til forbrugsgoder uden at skulle låne penge i banken. Men det kan også være en problemfyldt affære, hvis man har mange materielle ønsker og behov. Lån derfor kun til de ting, som du har akut behov for, og undgå at blive en ’serie-låner’, der hele tiden er i gæld.

Fordele og ulemper ved kviklån

Som med så meget andet her i livet, er der en række fordele og ulemper forbundet med kviklån. Det kan være behjælpeligt, hvis du kender disse, så du ved, hvad du siger ja til. Det er jo som sagt ikke gratis at optage et lån online, og derfor er det altid til gavn, hvis man har et overblik over fordele og ulemper. Vi har her sammensat en overskuelig liste over fordele og ulemper ved kviklån, så du kan blive klogere på, hvordan det hele hænger sammen.

Fordele ved kviklån

• Man får svar efter ganske kort tid
• Der er utallige lånemuligheder online
• Sammenligningsvirksomheder gør det nemt at finde det rigtige lån
• Lån hurtigt penge til forbrugsgoder, uventede regninger eller til mere luft i økonomien

Ulemper ved kviklån

• Det kan være uoverskueligt at finde det rigtige lån
• Du kan aldrig være helt sikker på, hvordan din økonomi er i fremtiden
• Renterne varierer, men de er typisk høje
• Hvis du ikke kan betale tilbage, kan du havne i RKI

Mange af disse ulemper kan du undgå, hvis du laver grundig research og lægger et ordenligt budget. Der er sammenligningshjemmesider, som her hos Monni.dk, der kan hjælpe dig med at adskille de dårlige lån fra de gode, og finde det lån der har den laveste rente og ÅOP. Ved fra starten at lægge et realistisk fremtidigt budget, sikrer du, at du kan betale rettidigt af og ikke ender med en dårligere økonomi end før du tog lånet.

Hjælp! Jeg kan ikke afbetale…

Første step er at låne pengene. Andet step er at bruge pengene. Og tredje step er at tilbagebetale pengene. Det er her, at mange kommer til kort. Hjælp, du kan ikke betale. Hvad gør du?

Det er aldrig sjovt at have gæld, men der er heldigvis en række tiltag, som du kan gøre for at blive gældfri hurtigst muligt. Såfremt du stadig har tid inden betalingsfristen, kan det være, at du skal kigge med her, hvor vi har samlet en række løsninger, som måske kan redde din tilbagebetaling på målstregen.

Råd til hurtigt at skaffe penge

1. Drop ferien i år, og brug i stedet pengene på at afbetale på lånet
2. Tag et deltidsjob, hvis du har tid – måske endda i weekenden
3. Bor du i et hus med flere rum? Lej eventuelt et værelse ud
4. Overvej at sælge brugt tøj, ubenyttede ting eller måske endda bilen
5. Stram dit budget op – spar penge på mad og andre huslige indkøb

Hvis du har læst denne guide til ende, så har du måske fået en større forståelse for, hvad et kviklån indebærer, hvilke fordele og ulemper der er, og hvordan du skal håndtere dem. Men det er stadig svært for den uerfarne låner at navigere i junglen af nye kviklån, med mange udbydere, der alle reklamerer med, at de har det absolut billigste og bedste lån. Her hos Monni.dk kan vi hjælpe dig med at sammenligne alle disse lån på dine vilkår, så du ender med et lån der passer til netop dine behov og din økonomi.

Gratis kviklån – Findes de?

Penge i hånden

Kunne du godt tænke dig at finde et gratis kviklån, som i de fleste tilfælde betyder at du i en periode på eksempelvis 30 dage ingen renter og gebyrer har, så kan disse godt findes. Men det er som regel kampagner og hører til sjælenhederne og ofte så vil der efter den gratis periode komme højere gebyrer på, som gør at de på den lange bane ikke nødvendigvis rent faktisk er gratis kviklån, men ender med at koste penge alligevel. Men de er et fint supplement hvis du finder sådan en kampagne og er 100% sikker på at du kan betale lånet tilbage i den givne periode. Gratis kviklån findes som sagt, men er ikke altid det bedste valg.

 

Kviklån trods RKI

Der er mange danskere der er havnet i RKI (Ribers Kredit Institut) af den ene eller den anden grund. Det er en liste som man havner på hvis man ikke har betalt en regning tidligere, og derved har et udestående med en virksomhed.

Det er ikke umuligt at optage et af de nye kviklån trods RKI da der er nogle låneudbydere der tilbyder lån med kautionist. Men det er klart at vi hos Monni.dk ikke anbefaler dig at optage flere lån hvis du ikke har mulighed for at betale dine regninger, men hvis du gerne vil optage et kviklån trods RKI så skal du ofte stille sikkerhed ved at tage en anden person med som kan betale dit lån hvis du selv ikke ender med at kunne betale lånet tilbage igen.

 

Vi udvælger en række nye kviklån

Hos Monni.dk kan du finde det nye kviklån, der passer bedst til dine behov, da vi sammenligner forskellige nye kviklån på baggrund af dine oplysninger. Det resulterer i, at du bliver præsenteret for en række lånetilbud, som bedst muligt afspejler det, du søger efter. Mange af de nye kviklån er tilbyder også et nemt kviklån og det er nemlig også en del af kendetegnene ved de nye kviklån hvor alt forgår digitalt så der ikke kræves særligt meget for at optage dem.

Det eneste, du skal fortælle os, er:

1. Hvor mange penge ønsker du at låne?
2. Hvor gammel er du?

Det er nemt, hurtigt – og så er det 100 % gratis. Lad bekymringerne ligge og find det lån, der kickstarter dine drømme.

Find et tilpasset kviklån her »

 

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt