Minilån

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Vi har udvalgt de 3 billigste, så du skal blot ansøge
Skjul filtre
:  
:  

Lån et mindre beløb

Der er mange situationer i hverdagen, et minilån giver en hjælpende hånd. Lån er ofte tænkt som store, besværlige og langsommelige at få fat på, men det er ikke altid sandt. Mange forbinder lån med en tur til banken, hvor der skal stilles sikkerhed og redegøres for fremtidig økonomi. Det kan gøres meget nemmere, og et minilån er eksemplet på det. Der er et hav af valgmuligheder, når det kommer til online lån, og et minilån er en af de muligheder. Du har sikkert hørt om kviklån, forbrugslån, SMS-lån osv., og alle disse lån har et område, hvor de er særligt fordelagtige. I denne guide kan du læse meget mere om, hvad et minilån egentlig er. Du bliver klogere på, hvordan du søger et, og hvilke råd og overvejelser, der er nødvendige at have med på vejen. Der er altid fordele og ulemper ved at optage et lån, så det er rart at vide, hvilke der er forbundet med minilån. Du er kommet til det rette sted, hvis du søger en nem og overskuelig måde at låne mindre summer penge på. Vi gennemgår essentielle redskaber til punkt og prikke, så du ikke behøver undersøge hele internettet tyndt for at finde brugbar information om minilån.

Hvad er et minilån?

Det første, der er godt at få på plads, er, hvad der er essensen bag et minilån – bare for at få det grundlæggende på plads. Et minilån er en type af online lån, som gør det muligt for forbrugerne at låne en mindre sum penge, end hvad man er vant til hos fx bankerne. Der er store ligheder mellem et minilån og et kviklån, som du sikkert har hørt om før. Et minilån ligger typisk i den lave ende i forhold til, hvor mange penge det er muligt at låne, og det er ofte et lån over kort tid. Det er typisk muligt at låne alt fra få hundrede kroner til flere tusinde, og derfor egner dette lån sig særligt til folk, der har små udgifter til fx uforudsete regninger eller mindre beløbsoverførsler. Det er utrolig nemt og hurtigt at søge om et minilån, og de fleste låneudbydere har en overskuelig ansøgningsformular. Det eneste, der dog er vigtigt, at du husker, er dit NemID, din kode til internettet og din computer.

Minilånet beskrevet hurtigt

 •  Nem og hurtig ansøgningsproces
 • Det hele foregår online
 • Pengene kommer direkte ind på din konto
 • Der er ikke behov for at stille sikkerhed
 • Tilbagebetalingen foregår forholdsvis hurtigt
 • Beløbene, det er muligt at låne, er lave – fx 500 – 5000 kr. (det kan variere)

Populariteten for minilån er eksploderet i de seneste år, og der er rigtig mange danskere, der benytter sig af denne lånemulighed. Det er med god grund. Der er utrolig mange situationer, hvor et minilån er en god løsning, og så kræver det ikke ret meget at få fat i. Står du med bilproblemer i en travl periode? Har du brug for en ny telefon? Irriterer en dyr tandlægeregning dig? Så kan det være, at et minilån er noget for dig.

Dette kan du fx bruge et minilån til

 • Betaling af dyre regninger sidst på måneden
 • Køb af TV, tablets, hårde hvidevarer, møbler mm
 • Bestilling af en hurtig rejse
 • Penge til studiebøger

Dette er blot nogle enkelte tilfælde, hvor et minilån er en god løsning. Der er mange flere. Det er kun dig, der kan sætte grænsen for, hvad du kan få ud af et minilån.

Hvor meget kan jeg låne ved et minilån?

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor mange penge det er muligt at lån med et minilån. Hyppigt er det ikke ret store beløb – som tidligere nævnt – og det er derfor indenfor 500-5000 kroners marginalen. Det er selvfølgelig muligt at finde mange minilån, der tilbyder andre lånevilkår end dette. Det hele afhænger af, hvad du skal bruge lånet til. Hvis du overvejer at låne mere end 5000 kr., så kan det være, at et forbrugslån er det, du leder efter. Uanset hvilken låntype du vælger, så har du frihed til at bruge pengene, som du har lyst til.

Lån via minilån

 •  Fra få hundrede kroner til få tusinde
 • Frihed til at forvalte pengene efter din smag
 • Kort tilbagebetalingsfrist – typisk 2 til 6 uger

Du bør altid tjekke op på, hvad de enkelte lånudbydere tilbyder, da det kan variere, hvad de respektive virksomheder har at tilbyde.

Kan jeg søge om et minilån?

Spørgsmålet er så, om du er berettiget til at låne? Der er en række krav, som du skal opfylde, før du kan få lov til at låne penge online – det gælder også minilån. Det første, som du skal bruge, er en computer og en internetforbindelse. Så er du kommet godt fra start. Ansøgningsprocessen er utrolig simpel, og det kræver blot enkelte informationer fra din side, før du kan kalde dig selv for låner. Det næste, du skal opfylde, er en række specifikke krav. Men bare rolig. De er ikke så slemme. Det er værd at pointere, at kravene kan variere fra låneudbyderne imellem. Hold derfor altid et vågent øje med disse på hjemmesiderne.

 • Sådan ved du, om du kan søge et minilån Jeg er myndig og er fyldt 18
 • Jeg har en fast indtægt
 • Jeg kan skrive låneaftalen under med min NemID
 •  Jeg er ikke registreret i RKI.

Det var det. Der er ikke ret meget mere til det. Aldersbegrænsningen kan være forskellig, alt efter hvilken lånevirksomhed du benytter, og du bør derfor altid tjekke op på det, hvis du er en ung låner. Det er ikke alle steder, det er muligt at låne penge om 18-årig, og der kan eksistere begrænsede lånemuligheder på grund af en aldersrestriktiv lånepolitik. Helt unge mennesker har begrænsede indkomster, og det kan påvirke lånevilkårene.
NemID er en sikkerhedsforanstaltning, som mange er blevet bekendt med gennem e-boks og netbank. Nogle synes, det er fint, men der er mange, der ikke bryder sig om det. Men det er essentielt at låne med NemID, da det verificerer din identitet. Det er en fordel for dig såvel som låneudbyderen.

Med et hav af lånemuligheder, og et væld af udbydere, så kan det være svært at finde det lån, der egner sig bedst til ens situation. Som studerende har du ikke mange penge om måneden, så hvis du tager et lån, så er det vigtigt, at det er det absolut rigtige for dig. Det hjælper vi dig med hos Monni.dk. Herunder kan du læse mere om nogle af fordelene ved at tage et lån som studerende.

Fordele ved billige lån som studerende

Der er mange fordele ved at tage et lån som studerende. Du har ikke meget pusterum i din i forvejen stramme økonomi, så det kan være utrolig fordelagtigt at optage et billigt lån, hvis der er uforudsete udgifter, indskudsbetaleringer, bogpriser eller madbudgetter, der overstiger den månedlige kapital du allerede har. Så er du en af dem, der ikke har tid til et studiejob, eller måske ikke kan finde noget studierelevant, så skal du overveje, om et lån er noget for dig. Der er selvfølgelig konsekvenser ved at optage et lån, men med det rigtige af slagsen og økonomisk ansvarlighed, så bidrager det kun positivt til din privatøkonomi i en svær tid med lave indkomster.

Lån til alt det, du ellers ikke har råd til
Mange studerende må sige nej til dyre arrangementer, de ellers gerne vil have deltaget i. Og det er ikke alle, der har en stor opsparing, de ønsker at tømme. Står du derfor med ønsket om at tage sydpå med kæresten eller stå på ski i Sverige med kammeraterne, så kan et lån være en god mulighed for at komme afsted med det samme.

Indskud, husleje og andre trælse betalinger
Som studerende er du sikkert flyttet hjemmefra, og det giver en masse ansvar. Det er dyrt at bo i uddannelsesbyerne, og cappuccinoerne går som varmt brød. Hvis du tager et lån med henblik på at bidrage til dit lejlighedsindskud og huslejebetalinger, så opdager du hurtigt, hvor meget økonomisk frihed du får til hverdagen. Det er også bedre end at leve af luft og havregrød til aftensmad. Find det bedste lån til indskud her »

Studiebøger er ikke billige
Det er absolut ikke en billig fornøjelse, når du køber bøger til studiestart, og selvom der ikke er så mange bøger på senere semestre, så koster de stadig mange penge. Du kan tit være heldig at finde brugte bøger fra ældre studerende, der ønsker at sælge deres, men det trækker alligevel hårdt på kontoen. Du kan hurtigt og nemt finansiere dine studiebehov med et lån, så du kan komme i gang med din uddannelse. Det er svært at bestå eksamener uden bogen, hvor pensum står i.

Find det billigste lån med Monni.dk
Det er nervepirrende som studerende at skulle tage et lån. Det er der ikke noget at sige til. Derfor er det også særdeles vigtigt, at du finder det mest optimale lån – og det er svært. Der er så mange forskellige tilbud fra låneudbydere i hele Danmark. De mener alle, at de har de billigste og bedste lån, men kan du nu være sikker på det. Hos Monni.dk hjælper vi dig med at gennemskue lånene og finde det bedste for dig via vores lånesammenligner.

Find det billigste lån i dag

Vi hjælper dig med at få et præcist og hurtigt overblik over, hvilke tilbud der er på lån. Det er 100 % gratis, og det eneste, vi skal vide, er din alder og hvor stort et beløb, du ønsker at låne. Ved at kende disse to parametre kan vi bedst hjælpe dig med knivskarpe lånsammenligninger.