:  
:  

Søgeresultater

Lån penge

Der er et utal af forskellige lån ude på markedet, og det kan derfor godt være svært at finde rundt i, hvad de forskellige låntyper indebærer. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig affære for den nye og uerfarne låner, og mange undgår derfor helt at låne på grund af det. Det er en skam, hvis du har store projekter kørende, men blot mangler kapital. Lånudbydere reklamerer altid med det bedste og billigste lån, men det kan de nødvendigvis ikke alle sammen have. Det er ikke ethvert lån, der passer til din økonomiske situation, så det gælder om at kunne gennemskue de vigtigste tal og procentsatser. Det kan godt være kompliceret, hvis du ikke har de rigtige redskaber.

Jeg er Monni

Lån hurtigt penge nu

Det er individuelt at låne penge, og derfor bør man altid undersøge, hvilke muligheder man har, og hvad man har behov. Det kræver et bredt overblik over markedet at sammenligne diverse lån, og vigtigst af alt kræver det en forståelse for, hvilke nøgletal og begreber man skal holde øje med. Det er ikke alle, der er eksperter i lån, men det behøver ikke at betyde, at du ikke selv kan identificere et godt lån. Du mangler bare et skub i den rette retning. Dem får du her - og mere til. Vi har samlet en række fordelagtige punkter, som gavner dig i din jagt på det bedste lån. Det har vi gjort for, at du nemmere skal kunne træffe beslutninger på egen hånd. Herunder kan du læse mere om alle de spørgsmål, som du måske går med angående lån. Hvad er populært at låne penge til? Hvilke begreber skal jeg have styr på? Hvorfor er ÅOP så vigtigt? Hvordan finder jeg det bedste lån? Er der noget, jeg skal være ekstra opmærksom på? Disse og mange flere spørgsmål bliver besvaret grundigt videre i artiklen, og du får også nogle gode overvejelser med i baglommen, som er relevante, inden du låner penge. Det er essentielt, at du får en god låneoplevelse, og derfor har du behov for alt den vejledning og hjælp, du kan få, så du selv kan navigere i alle de lån, der er tilgængelige på markedet.

Der er mange grunde til at låne penge hurtigt. Det kan være, at du har et større projekt kørende, som du er ved at fuldføre, og i så fald er det ikke optimalt, hvis du mangler kapital. Står du med et ufærdigt byggeprojekt, eller vil du på en dyr rejse? Du har måske brug for en ny bil, eller også mangler du finanser til at købe drømmehuset, inden konkurrenterne gør det. Måske vil du bare gerne have lidt ekstra i hverdagen. Det er trods alt svært at få tingene til at løbe rundt på en SU. Der er mange årsager til, at man har brug for et økonomisk boost lige nu, og derfor er det så vigtigt at kunne adskille lånene fra hinanden. Det hjælper vi bl.a. med hos Monni.dk. Såfremt du ønsker hurtigt at låne penge, er vi behjælpelige med give dig det nødvendige overblik, så du kan træffe det rigtige valg. Så undgår du at bruge flere timer på at undersøge mulighederne.

Gode fordele ved at låne penge hurtigt

Det kan godt tage lang tid at låne penge, hvis man går til banken og spørger. Så skal man tit igennem en masse samtaler og forskellige tjek. Det er ikke fordelagtigt, hvis det er et mindre beløb, man har behov for. Derfor kan der være mange fordele ved at låne penge online - og ét af dem er, at det er nemt og hurtigt.

 • Det er ofte en hurtig og smertefri ansøgningsproces.
 • Godkendelsesprocessen er automatisk mange steder.
 • Det er tit muligt at låne penge uden at skulle stille sikkerhed.
 • Kviklån, minilån, SMS-lån mm. tilbyder ofte hurtig udbetaling, så pengene er på din konto efter 1-2 hverdage.
 • Hos mange låneudbydere kan du helt selv bestemme din ønskede lånemængde.
 • Mange lånudbydere går ikke op i, hvad du bruger pengene på - det er dine penge.
 • Du kan uden problemer låne penge i en låneperiode, du selv bestemmer - mange udbydere er fleksible med løbetiden.
 • Du kan hurtigt forvalte de lånte penge, som du ønsker.
 • Du har muligheder for at udbetale store summer penge, som du ellers ikke var i besiddelse af.
 • Det er nemt at afbetale på et lån, hvis du har en stabil indkomst hver måned.
 • Du underskriver online låneaftaler med NemID, så du behøver ikke forlade din stue.
 • Der er et utal af forskellige låntyper, så der er med sikkerhed et til dig.
 • Du skal ikke forklare, hvorfor du gerne vil låne penge.
 • Hvad kan man bruge et online lån til?

  Et online lån åbner op for utrolig mange muligheder. Det er ikke alle, der har kapital til at gøre sine drømme til virkelighed uden at spare op, og nogle gange kan et lån bedre betale sig. Men hvad kan man egentlig bruge et sådant lån til? Det er nok noget af det første, du skal tage stilling til som låner, da det har stor betydning for det lån, der er bedste for dig. Det er fx forskelligt, om du låner penge til en længere rejse eller et boligkøb, da det nødvendige beløb ikke er det samme. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvad du har tænkt dig at låne penge til. Det lyder måske som en selvfølge, men det er altid det første skridt mod et succesfuldt lån. Du skal have lige så meget styr på omkostningerne af lånet, som du skal have styr på din egen økonomi. Herunder har vi samlet nogle populære grunde til, at folk låner penge online, og hvilke fordele der er ved at låne til en given situation.

  Lån til renoveringer og ombygninger

  Mange danskere låner penge til renoveringer og ombygninger, da det ofte er en dyr fornøjelse. Du kan hurtigt få hjemmet til at ligne en helt ny bolig, hvor du kan tilbringe meget tid sammen med familien. Måske har du brug for et ekstra kontor eller børneværelse? Det kan også være, at du overvejer at sælge huset, og i så fald er renoveringer altid en god løsning til at gøre boligen mere attraktiv for købere. Derudover stiger værdien også.

  Gode grunde til at låne penge til boligdrømmen

  Der er mange årsager til at låne penge online til at kickstarte boligdrømmen.

  Renovér til videresalg

  Det kan være utrolig fordelagtigt at renovere din bolig, hvis du ønsker at sælge huset. Det er ikke billigt at flytte, så jo flere penge du kan få med fra salget af dit gamle hus, des bedre er det. Et ny-renoveret hus fremstår mere præsentabelt for eventuelle købere.

  Lån til et nyt børneværelse

  Hvis familien stiger i antal, kan det være, at du bør overveje at bygge et nyt værelse. Børn vokser hurtigt, og derfor er det bare med at komme i gang med det samme. Du kan med fordel låne til et nyt børneværelse, så det står klar, når den lille kommer.

  Gør din bolig energivenlig

  Energivenlige og miljørigtige løsninger er utrolig populært i dagens Danmark. Der er virkelig mange penge at spare på varmeregningen, hvis dit hus er godt isoleret, og hvis vinduerne er energirigtige. Det kan derfor være en god idé at give din bolig en make-over, så du sparer penge på energi. Det takker din pengepung og miljøet dig for.

  Lån til rejser og ferier

  Ferier er noget vi alle længes efter. Tiden går altid for hurtigt, når du er afsted, og så går den langsomt igen, når vi sidder tilbage på kontoret. Derfor er det bare med at få det bedste ud af de hårdt optjente ferieuger, der desværre kommer i alt for sjældne mellemrum. Men hvorfor skal man låne penge til ferier og rejser? Herunder har vi samlet nogle gode grunde til, at du bør bruge lidt ekstra penge på din næste ferie.

  Få mere ud af skituren

  En skitur er en særdeles unik oplevelse. Det er en ferie med fart og feltet, og desværre koster det også tit mange penge. Det er ikke ligesom solferier, hvor det eneste, du skal pakke, er badetøj og håndklæde. Du kan derfor med god grund tage et lån til at investere i det helt rigtige skiudstyr, så du bliver kongen eller dronningen af de stejle løjper.

  Oplev verden med en backpack - tag et lån

  Det er aldrig for sent at begive sig ud på dit livs største oplevelse. Mange unge mennesker drager ud til de fire verdenshjørner, og de gør det med en rygsæk på ryggen som det eneste udstyr. Backpacking er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må gå glip af, så tag afsted, og mød nye kultrurer på din helt egen dannelsesrejse.

  Forkæl dig og dine nærmeste lidt mere i år

  Der er ikke noget bedre end ferier med sine nærmeste. Du kan derfor forkæle din kæreste, familie eller venner ved at invitere dem med på deres drømmeferie. Optag et online lån, så i har mulighed for at bo på de dejligste hoteller og spise den lækreste mad.

  Lån til lejlighed og hus

  Der er virkelig mange udgifter forbundet med at købe eller leje lejlighed eller hus. Der er et utal af regninger, som man skal tage sig af, og det kan hurtigt ramme hårdt på økonomien. Derfor kan du med fordel benytte muligheden til at tage et hurtigt lån med henblik på at gøre tilværelsen som boligejer meget nemmere.

  Lån til indskud

  Indskuddet er ofte et af de helt store problemer i forbindelse med at flytte ind i en ny lejlighed. Det er dyrt, og ofte har man ikke så mange penge tilovers til sig selv bagefter. Der er mange studerende, der er på SU, som flytter hjemmefra for første gang, og det kan volde økonomiske komplikationer, hvis man ikke har kapitalen til det. Du kan derfor med fordel optage et hurtigt lån, så du ikke går i minus på grund af et stort enkelbetalingsbeløb.

  Køb drømmehuset nu

  Hvis drømmehuset står og venter på dig, er det bare med at slå til med det samme. Huset skulle nødig gå til andre, der også er interesseret i ejendommen. Lån derfor penge hurtigt, så du får den finansielle styrke, der skal til for at købe et dyrt hus.

  Afbetal beløbet senere

  Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at købe en ny bolig, og det er de færreste, der besidder kapital til at lægge ud kontant. Derfor kan det være en god idé at optage et hurtigt lån, da det giver dig mulighed for at afbetale lånet løbende, og hvis du har en fast månedlig indkomst, så er det ofte smertefrit at betale det lånte beløb tilbage.

  Lån til højtider og fødselsdage

  Der er mange mennesker, der låner penge med henblik på at glæde andre. Jul, fødselsdage og andre højtider er alle begivenheder, der tager hårdt på pengepungen, og hvis man har i sinde at gøre andre glade, kan det være nødvendigt med et lån, hvis økonomien er stram.

  Lån til 18-års og kørekort

  18 år er en stor milepæl for mange unge, og det er med god grund. Det er her, at de træder ind i de voksnes rækker og bliver myndige, men det er også i denne periode af deres liv, hvor de fleste lærer at køre bil - og det koster penge. Derfor er et lån til kørekortet en god løsning, da det er sjældent en 18-årig har råd til dette.

  Lån til ekstra julegaver

  December er en hård måned for alle. Finanserne løber hurtigt op, og der er en masse gaver, mad og pynt, der skal købes. Der er mange, som optager lån for at holde en god jul med familien, og med det rette lån kan du også gøre juleaften speciel for din familie.

  Lån til studenter- eller konfirmationsfesten

  Har du et barn, der snart skal konfirmeres eller måske snart går ud af gymnasiet, så kan det være fordelagtigt med det rigtige lån til festen. Det er dyrt at leje lokaler, telte og serveringspersonale, så det er rart med lidt ekstra roderum i økonomien.

  6 spørgsmål skal du stille dig selv, inden du låner

  Der er mange spørgsmål, der er værd at stille sig selv, inden man springer hovedløst ud i et lån. Det er ofte ved at stille sig selv kritiske spørgsmål, at man undgår impulslån, der altid ender ud i dyre omkostninger. Derfor har vi samlet en række spørgsmål, som du med fordel kan besvare, inden du optager et online lån.

  1. Hvad er det jeg vil købe?

  Hvis ikke du har 100 % styr på omkostningerne ved det, du gerne vil låne, så har du ingen chance for at vide, hvor meget du skal låne. Derfor er det utrolig vigtigt, at du slår fast, hvad det helt præcis er, du vil låne penge til. Er det et nyt TV, du vil have, eller mangler du penge til en ny udestue? Ved at have styr på, hvor mange penge dit projekt kommer til at koste, er det nemmere for dig at finde det rigtige lån. Det første spørgsmål, som du skal stille dig selv, er derfor rettet mod det, du vil låne pengene til.

  2. Hvordan ser min økonomi ud?

  Det er ikke gratis at låne penge. Du kommer til at afbetale lånet med tiden, og det er vigtigt, at du har tilbagebetalt hele lånet indenfor den aftale tidsgrænse. Ofte har du meget fleksibilitet, når det kommer til at betale pengene tilbage, og hvis du pludselig kommer i besiddelse af penge, har du mange steder mulighed for at afdrage af lånet før tid. Det kræver en lille omlægning af din økonomi, når du skal betale et lån tilbage, og hvis du har en fast månedlig indkomst, så har du rig mulighed for at holde de faste udgifter på et stabilt niveau. På den måde undgår du at stå tilbage med et stort og uoverskueligt beløb til sidst. Tjek derfor altid din økonomi grundigt igennem nu og i fremtiden.

  3. Hvor stort et beløb har jeg brug for?

  Dette punkt hænger meget sammen med punkt 1 og 2. Det er sjældent, at man låner hele beløbet på én gang. De fleste har allerede penge på kontoen, som de er villige til at bruge sammen med lånet. Derfor skal du blive enig med dig selv om, hvor mange af dine egne penge, du vil benytte. Det nedsætter dit lånebehov, og giver dig et mindre beløb at tilbagebetale senere.

  4. Kan jeg udskyde et eventuelt køb?

  Impulslån er farlige, og derfor skal du altid være ærlig overfor dig selv, når det kommer til din økonomiske situation. Det virker nemt og harmløst at låne penge i starten, men det skal ikke være en lappeløsning, fordi du har lyst til at købe noget dyrt lige nu. Derfor er det en god idé at oveveje, om du kan udskyde et eventuelt køb. Måske har du absolut ikke behov for en ny bil eller et nyt TV lige nu? Kan du udskyde ferien til næste år og slappe af ved de danske strande i stedet? Hvis det er tilfældet, så bør du overveje at udskyde købet.

  5. Har jeg styr på begreberne?

  Har du helt styr på begreberne? Ved du, hvad ÅOP er, og kan du gennemskue prisen på et lån? Kender du den månedlige ydelse? Der er mange begreber forbundet med at låne penge online, så gør dig selv den tjeneste at lære dem at kende. Det hjælper dig i sidste ende med at finde det rigtige lån.

  6. Ved jeg, hvad jeg siger ja til?

  Det sidste spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du låner, er, om du ved, hvad du siger ja til. Det hænger uløseligt sammen med punkt 5, og det bunder ud i en solid forståelse for lånet. Det sikrer dig, at du ikke låner mere, end hvad du har brug for, og det sørger for, at du ikke modtager uventede opkrævninger. Vær derfor ærlig, og søg mere hjælp, hvis det er det, der skal til.

  Vær opmærksom på dette, når du låner penge

  Når du låner penge, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det er nemt at blive forvirret af alle de tal og procenter, der fylder skærmen, når man kigger på online lån. Det virker ofte uoverskueligt, hvis man forsøger at sammenligne en række tilbud. Men der er alligevel nogle nøgletal, som er utrolig vigtige at holde øje med. Vi har samlet en liste herunder:

  Hold øje med renten

  Det er altid særdeles vigtigt at holde øje med renten. Renten fortæller dig meget om, hvor mange penge du kommer af med i sidste ende. Det er derfor i din gode interesse, at denne er så lav som muligt. Du bør altid undersøge renten, når du sammenligner forskellige lån. Det er ikke alle tilbud, der har samme rente, og alt efter hvor du optager lånet, kan renten være forskellig.

  Vælg den rigtige løbetid

  Løbetiden for et lån kan både være kort, mellem eller lang, og det har en stor betydning for, hvor store omkostningerne er til sidst. Derfor bør du altid undersøge, hvilken løbetid der er bedst for dig. En lang løbetid med en lav ydelse kan sagtens være dyrere end en kort løbetid med en høj ydelse.

  Undersøg altid ydelsen

  Ydelsen dikterer, hvor meget du betaler hver måned, så det er altid fordelagtigt, at du har 100 % styr på den. Hold derfor altid et vågent øje med dette, inden du begiver dig ud i et lån.

  Hold styr på ÅOP

  ÅOP, eller de årlige omkostninger i procent, er det tal, som du skal holde mest øje med. Det gør det muligt at sammenligne lånene på det bedst mulige grundlag, da det fortæller dig, hvor dyrt lånet egentlig bliver. Alle omkostninger ved lånets oprettelse, løbetid og renter er medregnet.

  5 hurtige (men vigtige) punkter mange overser

  Inden du låner penge online, bør du vide disse brugbare informationer:

 • Pas på ’skjulte omkostninger’. Et lån med en lav rente kan godt virke billig i starten, indtil der kommer høje gebyrer på. Tjek derfor altid ÅOP.
 • Lav din research, så du opdager særlige gebyrer.
 • Du binder dig først på et lån, når du bekræfter det. Ellers er det gratis at ansøge.
 • Benyt sider som Trustpilot til at undersøge låneudbyderne.
 • Du har fortrydelsesret på online lån.
 • Gode råd til afvikling af gæld

  Det er mange danskeres drøm at blive gældsfrie så hurtigt som muligt. Følelsen er altid skøn, når man bruger en masse penge på ting, man virkelig gerne vil have, og af samme grund er det irriterende at sidde fast i gæld længere end nødvendigt. Afbetalingsperioden varierer alt efter, hvilket lån du har taget. Det kan fx være 6, 12 eller 24 måneder, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Under gældsperioden har du ikke samme økonomiske frihed, som du plejer at have, så det gælder om at få den afviklet med det samme. Der er en række tiltag, som hjælper dig med dette.

  Hav altid et budget klar

  Hvis du ikke har lagt en plan for afviklingen af gælden, så er det ved at være sidste udkald. Det er altid en god idé at have en plan over sin fremtidige økonomi - især hvis man optager et lån. Læg derfor et budget, så du ved, hvor meget du har til rådighed hver måned, når alt er betalt. Så danner du dig hurtigt et overblik over, hvor meget du kan tilbagebetale hver måned uden at gå fallit. Et godt planlagt budget giver dig ro i sindet, da du er sikker på, at du ikke begynder at modtage diverse rykkere.

  Saml din gæld

  Nogle gange kan det være fordelagtigt at samle sin gæld til én stor. Det er noget nemmere at håndtere én gældbetaling end mange små, og hvis du kan finde et lån, der dækker din nuværende gæld til en lavere rente og ÅOP, er det måske noget, du burde overveje. Man skal dog altid være påpasselig, når det kommer til at stifte mere gæld, når man allerede sidder med flere tilbagebetalingsaftaler, så hvis du er i tvivl, er det en god idé at tage en snak med sin bank.

  Skaf hurtige og nemme indtægter

  Hvis det virkelig brænder på, og du har brug for penge lige nu til at afvikle gælden, er det med at finde dem med det samme. Du har ikke lyst til at ende i RKI, der er et register over dårlige betalere, da du får svært ved at låne penge i fremtiden. Derfor er én af de mest effektive metoder at skære ned på forbruget og sælge ud. Her er en liste over ting, der er værd at spare væk, hvis det er ved at være sidste udkald.

 • Der er mange penge at spare, hvis du dropper ferien.
 • Har du tid, kan du tage et ekstra deltidsjob - måske i weekenden.
 • Hvis du har plads, kan du leje et værelse ud.
 • Sælg bil, TV eller brugt tøj, du ikke bruger længere.
 • Hvad betyder renten for et lån?

  En rente er en procentsats af et gebyr, som du skal betale tilbage til kreditor ud over det lånte beløb. Renten er bl.a. også det udbytte, som du får af banken ved at have penge stående, men når det kommer til at låne penge, er renten noget, som du betaler tilbage. Der er forskellige typer af renter, og det kan koges ned til en fast og variabel rente. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så det er vigtigt, at du undersøger, hvilken renteform der passer bedst til dit behov.

  Fast rente

  En fast rente betyder, at renten er fastlåst ved lånets start. Du betaler herefter en fast månedlig ydelse, som du er sikker på, er den samme hver gang, da rentegebyrer på lånet ikke stiger eller falder. Derfor er det ofte nemmere at danne sig et overblik sin økonomi. Det kan være rart for mange, da man ikke skal bekymre sig om eventuelle pludselige stigninger. Det er dog ofte en højere rente end markedsrenten.

  Variabel rente

  Ved en variabel rente kan rentesatsen falde og stige. Det kan både have positive eller negative konsekvenser. Hvis renten falder under dit lån, ender du ud med at betale mindre i rentegebyrer, men risikoen for, at renten stiger, er altid til stede. En variabel rente er ofte lavere end en fastsat rente, men du har derimod også konstante bekymringer for en pludselig stigning.

  Hvorfor er løbetiden på et lån relevant?

  Lånets løbetid er en vigtig bestanddel af et lån, da det fortæller dig, hvor lang tid du bruger på at afbetale lånet. Det indebærer alle renter, gebyrer og skjulte omkostninger, som der måtte være. Du vælger tit løbetiden selv, så det er optimalt at vælge en løbetid, der passer til lånet og din nuværende/fremtidige økonomi. Det kan derfor godt være svært at finde den helt rigtige løbetid, da der er mange ting, som spiller ind. Er det bedst at sprede gælden over en længere periode, eller er det en fordel at afbetale hurtigere?

  Fordele og ulemper ved en lang løbetid

  Har du et lån med en lang løbetid, kan det ved det første øjekast virke billigere, da du spreder betalingen ud over flere måneder. Det resulterer i lavere månedlige omkostninger - ikke? Det er ikke helt tilfældet, da man ved længere løbetider også betaler renter og gebyrer over perioden. Det giver lavere månedlige udgifter, men ofte ender lånet ud i at være dyrere. Så hvis du ikke har så meget roderum i månederne frem, kan det være fordelagtigt at sprede lånet ud - såfremt du har en fast månedlig indkomst.

  Fordele og ulemper ved en kort løbetid

  Ved en kort løbetid har du kortere tid til at betale lånet af, så det resulterer i større månedlige udgifter. Derimod betaler du også renter og gebyrer over en kortere periode, der endeligt gør lånet billigere, end hvis du afbetaler over en lang periode.

  Ydelse? Hvad er det?

  Ydelsen er det beløb, som du skal betale tilbage til kreditor hver måned af løbetiden, når du optager et online lån. Ydelsen kan være forskellig fra lån til lån, så det handler om at finde det, der er mest fordelagtigt for dig. Det kan være problematisk, da der er flere faktorer, der bidrager til ligningen. Ydelsen på dit lån beregnes efter tre faktorer:

  Lånets løbetid

  Renterne

  Afdraget

  Du bør derfor undersøge ethvert lån med henblik på at finde den rette ydelse ud fra, hvilken løbetid, rente og afdragsmulighed lånet tilbyder.

  Sådan skal du forstå ÅOP

  Sådan skal du forstå ÅOP

  ÅOP står for årlig omkostning i procent, og det giver dig et godt indblik i lånets endelige omkostninger. Det er derfor altid et tal, som du skal være ekstra opmærksom på, når det kommer til online lån. ÅOP er et udtryk for de samlede udgifter, der er forbundet til lånet om året i procent. Det er derfor dit bedste redskab til at sammenligne forskellige lån, der er tilgængelige på markedet.

  Hvad indebærer ÅOP

  Kort sagt er ÅOP et tal, der beskriver omkostningerne ved et lån, når renter, gebyrer, løbetider, oprettelser og andre udgifter er medregnet. Det er af den grund en skarp indikator på, hvor meget du kan forvente at betale i sidste ende.

  Lån penge online - sådan gør du!

  Det er nemmere end nogensinde før at låne penge online, og der er flere og flere af danskerne, der benytter sig af mulighederne. Når du låner online, så foregår det hele via dine elektroniske enheder, så du behøver ikke at rykke dig fra din varme sofa. Det eneste, som du skal bruge, er en computer eller smartphone, NemID, internet og et projekt, du ønsker at låne penge til.

  Hurtig gennemgang af proceduren

 • 1. Beslut dig for, hvad du vil låne penge til, og sæt dig ind i din egen økonomiske situation.
 • 2. Sæt dig til rette i sofaen, og åbn din browser på din smartphone eller computer.
 • 3. Søg efter lån på Google - fx kviklån, SMS-lån eller hurtige lån.
 • 4. Udvælg en række låneudbydere, som du synes ser fornuftige ud.
 • 5. Sammenlign en række lån (Monni.dk kan hjælpe dig med at finde det rigtige lån)
 • 6. Udvælg en låneudbyder og et lån, som du gerne vil have.
 • 7. Lav en ansøgning på udbyderens hjemmeside, og send den afsted. Typisk får du svar rigtig hurtigt.
 • 8. Hvis din ansøgning godkendes, så kan du se frem til at modtage lånet enten samme dag eller dagen efter.
 • 9. Brug pengene på, hvad end du måtte have i tankerne.
 • 10. Afbetal lånet i små og overkommelige månedlige udgifter.
 • Hvad gør jeg, hvis jeg står i RKI?

  Det er ikke sjovt at stå i RKI, så det er noget, du skal undgå. RKI står for Ribers Kredit Information, og det er et register over dårlige betalere. Du ender i dette register, hvis du ikke betaler dine regninger, og det har store konsekvenser for dine muligheder for at låne. Det bliver pludseligt svære at blive godkendt til et lån, diverse abonnementer og afbetalingsordninger på fx telefoner og computere.

  Sådan kommer du ud af RKI

  Hvis du er så uheldig at være havnet i RKI, så er det kun én vej ud. Betal din gæld, og du bliver skrevet ud af registeret. Du skal dog huske at informere firmaet om, at du skal skrives ud af RKI. Derfor er det også en god idé at få noget dokumentation på, at du har tilbagebetalt din gæld.

  Lån trods RKI?

  Der er nogle udbydere, der låner til folk, selvom de står i RKI, men det er ikke alle. Derfor bør du undersøge grundigt, hvilke muligheder du har, hvis det er tilfældet. Gebyrerne på disse lån er dog ofte højere end normalt, da låneudbyderne er klar over, at risikoen for, at du ikke betaler tilbage, er større. Det er dog altid anbefalet, at du kommer ud af gælden, før du begynder at stifte en ny. En god idé er at søge professionel hjælp og omlægge sin økonomi til at komme ud af din finansielle knibe.

  Hvilke lån er tilgængelige?

  Det er udelukket at låne penge i banken, hvis du står i RKI-registeret, men her er tre typer af lån, som muligvis er tilgængelige for dig:

 • Kviklån
 • SMS-lån
 • Hurtige lån
 • Find det bedste lån online med vores hjælp

  Står du midt i at skulle til at låne penge online til alverdens projekter? Selvom man har godt styr på renter, løbetider, årlige omkostninger i procent, ydelser og en masse andet, så kan det stadig være utrolig svært at finde det helt rigtige lån. Det er ikke optimalt, at du sidder og bruger tid og kræfter på at navigere rundt i alle de tilbud, der kommer op på computerskærmen. Derfor vil vi hos Monni.dk gerne hjælpe dig med at finde et passende lån, så du ikke selv skal sidde med alt det besvær.

  Du har brug for overskuelighed

  Hos Monni.dk sørger vi for, at du får den nødvendige overskuelighed til at træffe en klog beslutning. Der er intet værre end at sidde fast i et lån, som man havde ønsket, man aldrig tog. Vi skaber rammer for, at du kan gennemskue de tilgængelige lån på markedet, og vi sørger for, at det perfekte lån er indenfor din rækkevidde.

  Vi sammenligner lån

  Hos Monni.dk sammenligninger vi en række lån, der alle er baseret på en række kriterier, som du opstiller. Du bliver derfor ikke bombaderet med tilbud, som du ikke kan bruge til noget. Det er spild af alles tid. Derfor kan du vide dig sikker på, at lånene passer til dig, hvis du lader os hjælpe dig.

  Vi skal kun bruge tre oplysninger fra dig

  Det er ikke svært at benytte Monni.dk til at finde dit næste lån. Der er ikke ret meget, som du skal tage stilling til. Det eneste, som vi skal vide, inden vi finder det rette lån til dig, er disse tre ting:

 • 1. Lånebeløbet, som du ønsker at låne.
 • 2. Over hvor lang tid skal lånet vare.
 • 3. Hvor stor ÅOP maksimalt må være.
 • Det har aldrig været nemmere og hurtigere at låne penge online - og så er det 100 % gratis. Få startet dine drømmeprojekter allerede i dag med et hurtigt online lån!

  shareSend til en ven