Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Lån penge nu - Nemt og hurtigt

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Find det bedste lån til dig

Opdateret 24/05-2024

Indholdsfortegnelse

Lån penge på Monni.dk

Alle mennesker ved, at livet bliver mærkbart bedre, når man har penge mellem hænderne. Det er også de fleste mennesker, der har oplevet et eller flere tilfælde, hvor der ikke har været penge nok – og det er bestemt ikke nogen skam. Vor verden har nemlig åbnet sig og givet os muligheder, der ikke tidligere var her, og de fleste mennesker vil opleve, at det ofte kan være meget fordelagtigt at optage et lån. Lån penge hurtigt hvis du står i sådan en situation, og på den måde ønsker at komme ovenpå igen. Tiderne er forbi, hvor man som menneske skulle klare det hele selv, og vi er her også for at hjælpe hinanden – og netop derfor bør man altid overveje at optage nye kviklån, når og hvis man har brug for penge. Nogle mennesker mener, at man kun bør låne penge i helt særlige tilfælde, men der er aldrig noget galt i at optage et lån, uanset hvad det er, man går og drømmer om, når blot man er i stand til at betale pengene tilbage igen. Det kan ligefrem forsøde tilværelsen at optage et lån, og som de fleste kloge økonomer siger, så er det bedre at optage et lån end at leve fattigt i en tid. Hvad du vil, er naturligvis helt op til dig, men der er ingen grund til ikke at gribe de muligheder, der er derude. Lån penge nu, og dit liv kan måske ændre sig i den retning, som du ønsker, så det hele bliver lidt sjovere.

Lån penge akut

Lån penge akut Når du skal låne penge akut, så skal du kigge efter nogle af de lån der er kan give hurtig udbetaling. Lån penge akut med de lånetyper online, som har udbetaling indenfor 24 timer, som flere og flere låneudbydere faktisk tilbyder. Når du skal låne penge akut så er det stadig vigtigt at du holder øje med ÅOP så du er sikker på at de hurtige lån ikke bliver taget uden at se hvad de koster. Lån penge akut med et kviklån eller et minilån som ofte reklamere med at kunne lave udbetaling sammme dag eller indenfor 24 timer. Når du tager et akut lån så er det vigtigt at du sørger for ikke at begå forhastede beslutninger, men søger for at sammenligne de forskellige priser. Lån penge akut ved at sammenligne de forskellige lånemuligheder og vælg derefter det lån som passer bedst til dig både ift. rente, men også i forhold til afbetalingstid.

Fordele ved at låne penge hurtigt

Det kan godt tage lang tid at låne penge, hvis man går til banken og spørger. Ofte skal man igennem en masse samtaler og forskellige tjek, og det er ikke altid fordelagtigt, hvis det er et mindre beløb, man har behov for. Derfor kan der være mange fordele ved at låne penge online – og én af dem er, at det er nemt og hurtigt.

 • Det er ofte en hurtig og simpel ansøgningsproces.
 • Godkendelsesprocessen er meget kort de fleste steder.
 • Det er som regel muligt at låne penge uden at skulle stille sikkerhed.
 • Kviklån, minilån, SMS-lån o.l. tilbyder ofte hurtig udbetaling, så pengene er på din konto efter 1-2 hverdage.
 • Hos mange låneudbydere kan du selv bestemme dit ønskede lånebeløb.
 • Mange lånudbydere går ikke op i, hvad du bruger pengene på – det er dine penge.
 • Du kan låne penge i en låneperiode, du selv bestemmer – mange udbydere er fleksible med løbetiden.
 • Du kan forvalte de lånte penge, som du ønsker.
 • Det er nemt at afbetale på et lån, hvis du har en stabil indkomst hver måned.
 • Du underskriver online låneaftaler med NemID, så du behøver ikke forlade din stue.
 • Der er et utal af forskellige lånetyper, så der er med sikkerhed et, der passer til dig.
 • Du skal ikke forklare, hvorfor du gerne vil låne penge.

Lån penge nu

Lån penge nu

Lån penge nu

Står du og skal lån penge nu så er det naturligvis vigtigt at du holder styr på hvilke forskellige typer lån der er derude og finder ud af hvilke billige lån der findes derude og hvilke man skal holde så sig fra. Lån penge nu til ting som ferie eller hårde hvidevarer som man ret pludseligt kan få brug for penge til fordi man ikke lige havde planlagt at der var en afbudsrejse til drømmedestinationen eller en vaskemaskine der går i stykker. Når man skal låne penge nu og her, så bør man dog altid bruge lidt tid på at sammenligne lån, som man eksempelvis kan gøre i toppen af denne side, hvor du kan finde udvalgte låneudbydere og se deres forskellige lån med ÅOP og et eksempel på hvordan prisen ville være, hvis man valgte at låne penge nu.

Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt

Lån penge hurtigt

Når man skal lån penge hurtigt, som hvis du f.eks. skal låne 1000 kroner, så er det præcist som du lige har læst ovenfor, en god ide at sammenligne de forskellige lån, så du får det lån med de bedste vilkår og det bedste lån for lige præcis dig. Lån penge hurtigt, hvis du har brug for penge nu og her, og find ud af hvornår der er udbetaling på de forskellige lån. Nogle virksomheder reklamere med at man kan lån penge hurtigt og få udbetaling samme dag, men her skal du også tjekke op på om du kan få det, hvis klokken er efter bankens lukketid. Lån penge hurtigt med de lån som tilbyder udbetaling indenfor 24 til 48 timer, hvor du kan ansøge online med nemid, og får en hurtig udbetaling. Der er flere låneudbydere, som tilbyder at låne penge udeukkende ved godkendelse med NemID, hvor de sikre at din betalingshistorik er ok, og om du er havnet i RKI osv.

Lån penge online

Lån penge online

Lån penge online

Det har aldrig været lettere i dangens Danmark, at lån penge online, og der er ingen tvivl om at det er let at låne penge online, når man gør brug af sammenlingningstjenester som vi har på denne side, hvor man lettere kan sammenligne steder at låne penge online. Lån penge online ved at ansøge direkte på internettet, hvor du ofte kan ansøge om lån med NemID og på ingen tid få svar på om du kan få lov at låne penge eller ej. Når du skal lån penge online, så bør du dog alligevel være grundig i hvem du skal vælge af lånubydere.

Lån penge billigt

Lån penge billigt Er du på jagt efter at låne penge billigt, men er usikker på hvor du skal finde de bedste og billige lån, så er der nogle nemme og enkle ting du kan gøre, for at gøre det lettere for dig selv. Lån penge billigt ved at være helt sikker på præcist hvor meget du har brug for at låne, så du ikke ender med at skulle optage flere lån efterfølgende fordi du ikke havde nok. Lån penge billigt ved at sørge for at vælge de lån med den billigste ÅOP, da det er de årlige omkostninger i procent der er forbundet med lånet. Når du søger efter et sted at låne penge billigt, så er det vigtigt at du både kigger på renten og på oprettelsesgebyrer, for at bedømme om det er et billigt lån eller ej.

Lån penge med lav rente

Lån penge med lav rente Lån penge med lav rente er blevet lettere idag end det var tidligere, fordi det er lettere at sammenligne lån hos forskellige låneudbydere, som eksempelvis i toppen Monni.dk hvor du kan sammenligne udvalgte lånudbydere og se deres renter og ÅOP hurtigt og overskueligt. Lån penge med lav rente til alt lige fra indskud til boligen, til bil eller bare et forbrugslån, men husk nu at lave en plan for at få afbetalt lånet igen. Selvom man tager et lån med lav rente, så er det bedst at få det betalt tilbage igen hurtigst muligt, så man kan blive gældfri. Lån derfor kun penge med lav rente, hvis du er sikker på at du kan betale lånet tilbage igen, hvilket trods alt er lettere når renten er lav.

Lån penge og få dem med det samme

Lån penge og få dem med det samme Lån penge og få dem med det samme hvis du ansøger om de lån der har en hurtig udbetaling. Der er efterhånden mange lån med hurtig udbetaling, hvor man har mulighed for at få lånet udbetalt med det samme. Lån penge og få dem med det samme hvis du f.eks. tager et kviklån eller et minilån som ofte reklamere med hurtig udbetaling, hvor du ansøger om lånet med NemID og bliver godkendt eller afvist indenfor få minutter. Så kan du nemlig lån penge og få dem med det samme efter at du har ansøgt om lånet.

Lån til lige det du står og mangler

Lån til lige det du står og mangler Forskellige situationer kræver forskellige typer lån, og derfor bør man altid undersøge, hvilke muligheder man har, og hvad man har behov for. Det kræver et godt overblik over markedet at sammenligne de forskellige lån, og vigtigst af alt kræver det en forståelse for, hvilke tal og begreber man skal holde øje med. Du er måske ikke ekspert i lån, men det behøver ikke at betyde, at du ikke selv kan identificere et godt lån. Du mangler bare et skub i den rette retning. Det får du her – og mere til. Vi har her samlet noget information, som kan gavne dig i din jagt på det bedste lån, og som hjælper dig til at træffe den rigtige beslutning omkring dit lån. Herunder kan du få svar på alle de spørgsmål, som du måske går med angående lån. Hvad er populært at låne penge til? Hvilke begreber skal jeg have styr på? Hvorfor er ÅOP så vigtigt? Hvordan finder jeg det bedste lån? Er der noget, jeg skal være ekstra opmærksom på? Disse og mange flere spørgsmål bliver besvaret, og du får også nogle gode råd til overvejelser, som er relevante, inden du låner penge. Det er essentielt, at du får en god låneoplevelse, og derfor giver vi dig her den vejledning og information, du skal bruge, så du selv kan navigere i alle de lån, der er tilgængelige på markedet. Der kan være mange grunde til, at du har brug for at låne penge hurtigt. Det kan være, at du er i gang med et større projekt, som du er ved at fuldføre, og i så fald er det ikke optimalt, hvis du mangler kapital. Står du med et ufærdigt byggeprojekt, eller vil du på en dyr rejse? Du har måske brug for en ny bil, eller også mangler du penge til at købe drømmehuset, inden andre interesserede købere gør det. Måske vil du bare gerne have lidt ekstra i hverdagen. Der kan være mange årsager til, at man har brug for et økonomisk boost, men lånemarkedet kan være en jungle, og derfor er det så vigtigt at kunne adskille lånene fra hinanden. Det kan vi hjælpe dig med her hos Monni.dk. Såfremt du ønsker hurtigt at låne penge, er vi behjælpelige med give dig det nødvendige overblik, så du kan træffe det rigtige valg. På den måde undgår du at bruge mange timer på at undersøge mulighederne eller i værste fald ende ud med et lån der er alt for dyrt. Benyt vores lånesammenligner til at finde et tilpasset lån.

Hvad kan man bruge et online lån til?

Et online lån åbner op for utrolig mange muligheder. Det er ikke alle, der har kapital til at gøre sine drømme til virkelighed uden at spare op, og nogle gange kan et lån bedre betale sig. Men hvad skal du egentlig bruge lånet til? Det er noget af det første, du skal tage stilling til som låner, da det har stor betydning for hvilket lån, der er det bedste for dig. Det er forskelligt, om du låner penge til en længere rejse eller et boligkøb, da det nødvendige beløb ikke er det samme. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvad du har tænkt dig at låne penge til. Det lyder måske som en selvfølge, men det er altid det første skridt mod et succesfuldt lån. Du skal have lige så meget styr på omkostningerne ved lånet, som du skal have styr på din egen økonomi. Herunder har vi samlet nogle populære grunde til, at folk låner penge online, og hvilke fordele der er ved at låne til en given situation.

Lån til bil

Er bilen brudt sammen, skal du have din første bil, eller har du pludselig fået længere transport til arbejde? Der kan være mange grunde til, at man har behov for at optage et lån til bil. Bilen er for de fleste en væsentlig investering, men kan være en nødvendighed i hverdagen, for eksempel hvis man har langt til arbejde. For andre handler det mere om at være uafhængig af offentlig transport.

Lån til din første bil

Har du netop fået kørekort og drømmer om at købe din første bil? Du har måske allerede undersøgt markedet for at finde en billig bil, men måttet sande, at der ikke er mange biler i en prisklasse, hvor du kan være med. Hvis du vil undgå at skulle vælge en skrammelkasse, fordi din økonomi ikke er til andet, kan du med fordel tage et lån til den bil, du har i kikkerten. Det kan være en god idé ikke at vælge den mest skramlede bil, både for din egen sikkerheds skyld, men også for at spare penge på længere sigt. En gammel og slidt bil vil uundgåeligt skulle på værksted oftere, og de kører ofte kortere på literen end nyere biler. Dette kan også betyde, at der er højere vægtafgift på ældre biler, da kilometer pr. liter har indflydelse på denne afgift.

Lån til mekanikerregningen

Er du afhængig af din bil i forhold til skole eller arbejde, kan det være frustrerende, når en rød lampe pludselig lyser på instrumentbrættet. Det er sjældent en billig omgang at sende sin bil til mekaniker, men ikke desto mindre, er det noget de færreste bilejere undgår. Det er sjældent muligt at forudse hvilke problemer, der kan komme vedrørende ens bil, og derfor kan det også være en udgift, som dit budget ikke har taget højde for. Står du med en pludselig udgift til mekaniker, kan du overveje at tage et lån til at dække det. Ofte kan mekanikeren give dig et overslag på, hvad det kommer til at koste, så du har en idé om, hvor meget du får behov for at låne.

Investér i en nyere bil

Der kan være flere grunde til, at det bliver nødvendigt at udskifte sin gamle bil. Det kan være, man har fået nye job med længere transporttid og derfor har brug for en bil med større komfort, eller som kører længere på literen. Det kan også være en familieforøgelse, der betyder, at den gamle bil simpelthen ikke er rummelig nok, eller at man nu går mere op i graden af bilens sikkerhedsforanstaltninger. Hvad end årsagen er, er det sjældent billigt at skulle investere i ny bil, heller ikke selvom man får solgt den gamle til en god pris. Har du planer om at tage et lån til en nyere bil, kan det være en god idé at sammenligne lånene først, så du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt.

Lån til renoveringer og ombygninger

Mange danskere låner penge til renoveringer og ombygninger, da det ofte er en dyr fornøjelse. Du kan hurtigt få hjemmet til at ligne en helt ny bolig, hvor du kan tilbringe meget tid sammen med familien. Måske har du brug for et ekstra kontor eller børneværelse? Det kan også være, at du overvejer at sælge huset, og i så fald er renoveringer altid en god måde til at gøre boligen mere attraktiv for potentielle købere og øge boligens værdi. Læs mere om lån til ombygning.

Gode grunde til at låne penge til boligdrømmen

Der er mange årsager til at låne penge online til at kickstarte boligdrømmen. Vi har samlet de vigtigste af dem her.

Renovér til videresalg

Det kan være fordelagtigt at renovere din bolig, hvis du ønsker at sælge den og få den bedst mulige pris. Det er ikke billigt at flytte, så jo flere penge du kan få med fra salget af dit gamle hus, jo bedre er det. Et ny-renoveret hus fremstår mere præsentabelt for potentielle købere, og selv mindre renoveringer kan give merværdi og hjælpe med at få huset solgt.

Lån til et nyt børneværelse

Hvis familien vokser, kan det være, der er behov for at bygge et nyt værelse. Børn vokser hurtigt, og derfor er det med at komme i gang med det samme. Du kan med fordel låne til et nyt børneværelse, så det står klart, når den lille kommer.

Gør din bolig energivenlig

Energivenlige og miljørigtige løsninger er utroligt populære og kan være med til at højne værdien af din bolig. Derudover er der mange penge at spare på varmeregningen, hvis dit hus er godt isoleret, og hvis vinduerne er energirigtige. Det kan derfor være en god idé at give din bolig en make-over, så du sparer penge på energi. Det takker din pengepung og miljøet dig for.

Lån til rejser og ferier

Lån 7000 kr. til ferie og rejser. Ferier er noget de fleste længes efter. Tiden går ofte alt for hurtigt, når vi er afsted, og så går den langsomt igen, når vi er tilbage på arbejde. Derfor er det med at få det bedste ud af de hårdt optjente ferieuger. Men hvorfor skal man låne penge til ferier og rejser? Herunder har vi givet nogle bud på, hvordan et lån kan gøre din næste rejse lidt federe.

Få mere ud af skituren

En skitur er en særdeles unik oplevelse. Det er en ferie med fart over feltet, men desværre også en ferie, som ofte koster mange penge. Det er ikke ligesom solferier, hvor det eneste, du skal pakke, er badetøj og håndklæde. På en skiferie skal selve rejsen og indkvartering naturligvis betales, men oven i det kommer skileje, liftkort og det skitøj, man skal bruge, og det er sjældent billigt. Med et lån kan du sørge for at der er råd til det hele, så du får en god rejseoplevelse.

Oplev verden som backpacker

Det er aldrig for sent at begive dig ud på dit livs største oplevelse. Mange unge mennesker drager ud i verden med en rygsæk på ryggen som det eneste udstyr. Backpacking er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må gå glip af, så tag afsted, og mød nye kulturer på din helt egen dannelsesrejse. Du vender helt sikkert hjem med en masse nye minder og fornyet energi.

Forkæl dig selv og dine nærmeste

Der er ikke noget bedre end ferier med sine nærmeste. Du kan derfor forkæle din kæreste, familie eller venner ved at invitere dem med på deres drømmeferie. Optag et online lån, så I har mulighed for at bo på de dejligste hoteller og spise den lækreste mad. Find et tilpasset lån til din næste familieferie

Lån til lejlighed og hus

Der er mange udgifter forbundet med at købe eller leje en lejlighed eller et hus. Der er regninger, man skal tage sig af, både ved fraflytning fra det gamle og indflytning i det nye, og det kan ramme en hårdt på økonomien. Derfor kan du med fordel benytte muligheden for at tage et lån med henblik på at gøre tilværelsen som boligejer nemmere.

Lån til indskud

Indskuddet er ofte en af de helt store udgifter i forbindelse med at flytte til en ny lejlighed. Det er dyrt, og ofte har man ikke så mange penge tilovers til sig selv eller til andre nødvendigheder bagefter. Der er mange studerende, hvis eneste indkomst er deres SU, når de flytter hjemmefra første gang. Men der er sjældent plads i en SU til at spare op til et indskud og det kan volde økonomiske problemer. Du kan derfor med fordel optage et hurtigt lån, så du ikke går i minus på grund af et stort engangsbeløb og i stedet afdrage på lånet måned for måned.

Køb drømmehuset nu

Hvis drømmehuset står og venter på dig, er det bare med at slå til med det samme. Huset skulle nødigt gå til andre, der også er interesseret i ejendommen. Lån derfor penge hurtigt, så du får den finansielle styrke, der skal til for at købe et hus. Læs mere om boliglån her.

Afbetal beløbet senere

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at købe en ny bolig, og det er de færreste, der besidder kapital til at lægge ud kontant. Derfor kan det være en god idé at optage et lån, da det giver dig mulighed for at afbetale lånet løbende, og hvis du har en fast månedlig indkomst og lægger et realistisk budget, så er det ofte problemfrit at betale det lånte beløb tilbage.

Lån til højtider og fødselsdage

Der er mange mennesker, der låner penge med henblik på at glæde andre. Jul, fødselsdage og andre højtider er alle begivenheder, der kan tære på økonomien, og hvis man har i sinde at gøre alle glade, kan det være nødvendigt med et lån, hvis økonomien er stram.

Lån til 18-års fødselsdag og kørekort

18 år er en stor milepæl for mange unge, og det er med god grund. Det er her, de træder ind i de voksnes rækker og bliver myndige, men det er også i denne periode af deres liv, hvor de fleste tager kørekort – og det koster penge. Derfor kan et lån til kørekortet være en god løsning, da det er sjældent en 18-årig har råd til dette.

Lån til ekstra julegaver

December er en økonomisk hård måned for mange. Udgifterne løber hurtigt op, og der er en masse gaver, mad og pynt, der skal købes. Der er mange, som optager lån for at holde en god jul med familien, og med det rette lån kan du også gøre juleaften speciel for din familie, uden at komme i økonomiske problemer i januar.

Lån til studenter- eller konfirmationsfesten

Har du et barn, der snart skal konfirmeres eller måske snart går ud af gymnasiet, så kan det være fordelagtigt med det rigtige lån til festen. Det er dyrt at leje lokaler eller telt og betale for mad og serveringspersonale, så det kan være rart med lidt ekstra råderum i økonomien.

Hvor skal man låne penge?

Lånemarkedet kan virke uoverskueligt for rigtig mange mennesker, men heldigvis er der hjælp at hente. Det kan være svært at gennemskue, hvor den bedste låneudbyder gemmer sig, og det er ikke nogen hemmelighed, at mennesker både tit og ofte bliver snydt. Der er dog ingen grund til at snyde dig selv, når du er på udkig efter et lån, og når du blot bruger en lånesammenligner, så kan du få lige præcis det overblik, der kan danne grundlag for, at den bedste beslutning bliver truffet. Der findes både nye og etablerede låneudbydere online, og de har naturligvis noget forskelligt at tilbyde. Det er ikke altid, at det er det billigste lån, der er det bedste – men sommetider er det netop det billigste lån, der også er det bedste. Ved hjælp af en lånesammenligner bliver det muligt at gennemsøge alle de bedste muligheder, der er at finde på nettet. Man kan begynde eftersøgningen allerede i dag, og når man har fundet den helt rigtige låneudbyder, tager det kun to minutter at ansøge om et lån. Lån penge nu, og giv dig selv alt det, du fortjener.

Hvem kan låne penge?

Engang så lånemarkedet helt anderledes ud, end det gør den dag i dag, og man kan sige, at det dengang kun var for de udvalgte at låne penge. Verden har dog netop på lige præcis dette punkt ændret sig markant, og det ses også, at der hele tiden kommer flere låneudbydere til på markedet, som tilbyder både gode og eftertragtede lån til den helt almindelige dansker. Det er måske stort sagt, men den dag i dag kan alle faktisk låne penge, og det betyder også, at rigtig mange mennesker vælger at låne penge til det, de har brug for, og som de samtidig går og drømmer om. Engang skulle man tænke sig godt om, inden man begyndte at optage et lån, men heldigvis har den helt almindelige dansker fået en mere afslappet tilgang til tilværelsen, og det betyder også, at det ikke behøver være nogen stor ting at optage et lån. Når blot man har set sig egen økonomi efter i sømmene og ikke gør noget, man ikke kan stå inde for, så er der ikke noget galt i at optage et lån. Om man er ung eller gammel, gør ingen forskel, men man må være opmærksom på, at man i Danmark skal være fyldt mindst 18 år, før det er muligt at låne penge. Der findes også andre krav og betingelser, der skal opfyldes, før det er muligt at låne penge, og ved hjælp af lånesammenligneren kan man sikre sig, at man kun ansøger om et lån der, hvor man lever op til alle krav. Oftest vil man opleve, at den enkelte låneudbyder også stiller krav til, at man skal have en fast indtægt, for at det er muligt at kunne låne penge. Sidst, men ikke mindst, må man vide, at ens låneansøgning altid vil gennemgå en kreditvurdering, før låneudbyderen beslutter, om man har mulighed for at låne penge. Lån penge nu – uanset hvem du er, og hvor du er.

Lån penge når banken siger nej

Engang kunne man kun låne penge i banken, og der er fortsat også rigtig mange mennesker, der starter med at gå bankens vej, når de har brug for flere penge mellem hænderne. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, hvis man får et nej her, men løbet er langt fra kørt, hvis det er tilfældet. Ofte skal man stille sikkerhed for et lån, der optages i banken, og man vil også ofte opleve, at man skal have tårnhøje lønninger eller en ualmindelig god økonomi. Det er ikke alle mennesker, der står i den situation, men heldigvis er der noget at gøre ved det. Der er nemlig rigtig mange låneudbydere online, som langt fra stiller de samme krav, som de gode gamle banker gør. Flere og flere går uden om banken, når der skal lånes penge, og det er noget, man kan være helt tryg ved. Det er nemlig 100 % sikkert, og man kan tilmed låne penge til alt, hvad man drømmer om. Hvis banken har sagt nej, skal man nemlig ikke give op, for i sidste ende kan det vise sig, at man får endnu bedre lånemuligheder. Lån penge nu – også selvom banken har sagt nej.

Lån penge nu – også når du er på SU

Når man er studerende, er der ikke noget bedre end at have penge mellem hænderne. At være ung kan være den bedste periode i et menneskes liv, og der skal være råd til både fester, farver, fornøjelser, nyt tøj, computer, smartphone og mange andre ting. Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle unge, der har så mange penge, og særligt ikke hvis man er på SU. Men heldigvis er der noget at gøre, for der findes låneudbydere, der tilbyder både gode og attraktive lån til unge mennesker, der er på SU. Markedet er ikke så stort, men det er der, og når blot man kigger mulighederne igennem, vil man opdage, at der er et lån, man kan bruge. Hvis man er ung og på SU, skal man derfor ikke hverken give op eller holde sig tilbage, for mulighederne vil være der. Hvis man har et job ved siden af sin SU, er der naturligvis endnu større chancer for, at man kan få et lån. Lån penge nu – SU er ingen hindring.

Lån penge som ung

Når man er ung, har man mulighed for at låne penge, og det har man særligt, hvis man har et arbejde. Det behøver ikke nødvendigvis være et fuldtidsarbejde, og bare det at have et deltidsjob kan gøre en stor forskel, når og hvis man er på udkig efter et lån. Blot fordi man selv tjener penge, betyder det ikke, at man føler, at man har penge nok til det, man går og drømmer om, og når man er ung, kan det være en stor fordel at optage et lån. Det er ikke altid, at man selv har sparet pengene op, og det kan være, man har brug for en større sum penge her og nu. Et lån kan ofte være det rette, og mange unge mennesker låner særligt penge til en stor rejse, der gør en forskel for deres liv. Lån penge nu – mulighederne er der, når du er ung og er klar til at leve livet.

Lån penge på kontanthjælp

Det kan være en hård ting at være havnet på kontanthjælp – også selvom det blot er i en periode af livet. Ikke nok med at man ikke har så mange penge, men for de fleste vil det også være tilfældet, at selvtilliden ikke er i top. Her vil penge også være en ting, der kan forsøde tilværelsen, og selvom man er på kontanthjælp, er alle døre ikke lukkede. Man kan nemlig være heldig at finde et lån, der er både godt og attraktivt, og hvor renterne samtidig er til at betale. Kontanthjælp behøver altså ikke være en hindring for, at man kan gøre det, man går og drømmer om – men naturligvis skal man være sikker på, at man kan betale pengene tilbage igen. Der er ingen grund til ikke at tillade sig selv at forsøde sin tilværelse med lidt ekstra penge. Lån penge nu – kontanthjælp er ingen hindring.

Hvor mange penge kan man låne?

Når man er på udkig efter et lån, interesserer man sig naturligvis for, hvor mange penge man har mulighed for at låne. Det er nemlig ikke lige meget! Nogle mennesker har brug for at låne mange penge, mens andre blot har brug for at låne et lille beløb. Der er også nogen, der tror, det udelukkende er banken, der udlåner forholdsvis store pengesummer, men sådan er det slet ikke i dag. Online kan man låne penge til så godt som alt, hvad man ønsker sig, og det betyder med andre ord, at man kan låne helt op til 400.000 kr. Det er også muligt at finde låneudbydere, der låner så lidt som 100 kr. ud, så man behøver på ingen måde tro, at mulighederne er begrænsede, blot fordi man låner penge online. Hvor mange penge man som låneansøger ønsker at ansøge om at låne, må være helt op til en selv – men der er aldrig nogen grund til at ansøge om penge, som man ikke har brug for. Det kan nemlig i værste tilfælde føre til, at man ikke senere kan betale sit lån tilbage, og at det alt i alt vil være en meget sur tjans. Det anbefales at tænke sig godt om, inden man ansøger om et lån, men man må også altid huske, at man ikke er forpligtet til noget som helst, før man har indgået en aftale ved at underskrive en låneaftale. Lån penge nu – og tillad dig at ansøge om lige præcis det beløb, du har brug for. Der er ingen grund til at gøre andet.

Forsød din tilværelse med et lån

Mange mennesker har mange meninger om, hvorfor man bør optage et lån, og hvad man kan bruge et lån til. Der er faktisk ikke én grund, der er mere gyldig end en anden, og man bør blot kigge sig selv efter i sømmene for at finde ud af, hvad det er for et behov, man har. Hvis man drømmer om at forsøde sin tilværelse med et lån, er der ingen grund til ikke at hoppe ud i det. Den eneste forudsætning er naturligvis, at man kan stå inde for det lån, man optager, og at man samtidig kan betale det tilbage igen. Det er kun det enkelte mennesker, der kender sin egen individuelle situation, og det gode er også, at man ikke behøver fortælle til nogen, at man har optaget et lån. Man kan holde det helt privat og for sig selv, for der er heller ikke nogen anden, der skal blande sig i den beslutning, man tager. Man kan naturligvis vælge at rådføre sig med andre, hvis det er det, man har brug for, men den endelige beslutning kan man altid holde for sig selv. Lån penge – og du kan forsøde din tilværelse på præcis den måde, du ønsker dig.

Skal man oplyse formålet med lånet?

Når man går til en almindelig bank, vil man altid skulle oplyse, hvorfor det er, man ønsker at låne penge, og hvad pengene skal bruges på. Sådan er det dog heldigvis ikke, når man ansøger om et lån online, og det er netop også en af grundene til, at det er så attraktivt. En online låneudbyder stiller som regel ingen krav til at få at vide, hvad formålet med lånet er, og når man kan beholde sig privatliv for sig selv, er de fleste mennesker bare lidt mere glade. Lån penge nu – og behold for dig selv, hvad de skal bruges på.

Skal man stille sikkerhed for et lån?

Online låneudbydere er på mange måder modsætningsfyldte i forhold til de traditionelle banker, som i mange tilfælde kræver, at der skal stilles sikkerhed for et lån. Når man optager et lån online, skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. Lån penge nu – og du behøver på ingen måder stille sikkerhed i form af hus, bil eller andre værdier.

Hvordan låner man penge?

Når man benytter sig af Monni.dk, har det aldrig været nemmere at låne penge. Monni.dk hjælper med at finde et tilpasset lån, og alt hvad man skal gøre, er at fortælle, hvor gammel man er, og hvor mange penge man ønsker at låne. Herefter gør Monni.dk hele arbejdet, og man vil efterfølgende modtage lånetilbud. Tjeneste er gratis, og når først man har modtaget et eller flere lånetilbud, bestemmer man helt selv, hvilket tilbud man ønsker at acceptere og gøre brug af. Lån penge nu – det har aldrig været nemmere.

Lån penge til virksomhed

Hvis man har sin egen virksomhed, kan der være mange tidspunkter, hvor det kan være fordelagtigt at optage et lån. Det kan nemlig være en stor økonomiske udskrivning selv at starte en virksomhed op, og det er langt de færreste der på forhånd har penge i banken til formålet. Med et lån kan man gøre det, man ellers ikke ville kunne, og et sådan lån kan også bruges til forskellige former for investeringer i virksomheden. Når man har sin egen virksomhed handler det naturligvis om at få nogle penge i kassen, men man skal jo starte et sted – og at tage et lån kan være det startskud, der gør hele forskellen, og som samtidig kan sikre, at man kan blive ved med at være motiveret. Lån penge – også til din virksomhed.

Hvad låner folk penge til?

Mennesker er altid interesserede i, hvad andre mennesker gør, og sådan har det været alle dage. Det samme er tilfældet, når det kommer til lån, og vi kan som regel ikke altid lade være med at blande os i, hvad andre mennesker gør, og hvad vi i den forbindelse mener er rigtigt og forkert. Man skal naturligvis ikke blande sig i, hvad andre mennesker låner penge til, men det kan altid være rart at vide, hvad andre gør, så man blandt andet ikke føler, at men står alene. På denne måde kan man også føle sig sikker, inden man træffer den endelige beslutning om et lån. Når man ved, at alle mulige andre mennesker også låner penge til det samme formål, som man selv ønsker at låne penge til, kan det være langt nemmere at tage springet. Privatpersoner låner både penge til hus, have og bil, men også til helt almindelige traditionelle materielle goder som cykel, computer, tablet, smartphone og andet i den dur. Der er også mennesker, der låner penge til helt nye møbler eller til udbygning, renovering eller ombygning af en bolig. Flere og flere mennesker låner også penge til kørekort, mens det efterhånden også er blevet populært at optage et lån til en båd eller campingvogn. En tandlægeregning kan også finansieres med et lån, og det samme kan alle mulige andre former for uforudsete omkostninger. Det er også blevet tiltagende populært at låne penge til den helt store jordomrejse, til brylluppet eller til andre former for fester. Nogle vælger også ganske simpelt at optage et lån, så de har lidt flere penge mellem hænderne. Med andre ord er der ingen grænser for, hvad man kan låne penge til, og man vil med sikkerhed ikke være den eneste, der låner penge til det pågældende formål. Lån penge nu – og du kan bruge dem på præcis det, du vil.

Er det sikkert at låne penge?

Når det kommer til penge, og til det at låne penge, er det ikke nogen hemmelighed, at det altid har været en følsom sag for mennesker – og sådan vil det nok også altid være. Når det kommer til det at låne penge, har mennesker for det meste altid været trygge ved at optage et lån i banken, da der ingen risiko er forbundet med at optage et lån her. Selvom det at låne penge online for mange mennesker er en ukendt verden, må man vide, at det er lige så risikofrit at låne penge her. Man har som låneoptager ikke noget at være bange for, og når man vælger at benytte sig af Monni.dk, kan man være 100 % sikker på, at man kommer til at optage et lån, der ingen risiko er forbundet med. Monni.dk samarbejder udelukkende med pålidelige, anerkendte og veletablerede låneudbydere. Det er også værd at huske på, at det er helt uforpligtende at benytte sig af Monni.dk, og derfor er der absolut ingen grund til ikke at gøre det. Hvis man i sidste ende ikke ønsker sig et lån, kan man blot lade være med at acceptere et lånetilbud. Lån penge nu – og du kan være tryg hele vejen gennem processen.

Lån penge uden job

Det er ikke nogen hemmelighed, at det i langt de fleste tilfælde udelukkende vil være muligt at få et lån, når man har en fast indtægt. Men løbet er dog ikke kørt, hvis det ikke er tilfældet, og man skal derfor ikke give op på forhånd. Der er ingen grund til ikke at benytte sig af Monni.dk – selv hvis man ikke har et job – for det værste, der kan ske, er at der ikke kommer et lånetilbud. Der er altså ingen risiko forbundet med at forsøge sig med at sende en ansøgning af sted, og måske er man så heldig at få et godt og billigt lån. Lån penge nu – og måske får du en mulighed, du ikke havde troet på.

Lån penge til lav rente

Når man vælger at gå uden om banken og i stedet låner penge online, betyder det ikke nødvendigvis, at man må betale en rente, der er dobbelt så høj som den i banken. Mulighederne er både bedre og anderledes, end de var engang, og det ses ofte, at det er muligt at få et lån, der er både billigt og godt – og som tilmed kan konkurrere med det lån, der er at finde i bankerne. Det gode ved et lån online er, at det er uforpligtende at ansøge, og man behøver ikke sidde ansigt til ansigt med en rådgiver i banken. At man kan sidde hjemme bag skærmen og selv udfylde en ansøgning giver frihed, og så kan man senere beslutte sig, om man ønsker at gøre brug af de tilbud, man eventuelt får. Hvis man får et lån til en lav rente, kan man kun blive glad – og det er langt fra en umulighed.

Lån penge med det samme

Det er ikke nogen hemmelighed, at ventetiderne på et lån, når man går til en almindelig bank, kan være ualmindelig lange og udmarvende. Det kan tilmed være nervepirrende at vente på, om man bliver godkendt til et lån – særligt når man går den lange og besværlige vej. Der er ikke mange mennesker, der ved, at det at låne penge online kan gå lynhurtigt, og at svartiden på en låneansøgning er så kort som overhovedet muligt. Når man vælger at benytte sig af Monni.dk, tager det kun et splitsekund at komme i gang, og man vil ikke skulle vente lang tid, før et eller flere lånetilbud ligger klar. Det betyder med andre ord, at når man står og mangler penge her og nu, så kan man låne dem med det samme. I mange tilfælde vil pengene allerede lande på ens konto dagen efter, at man har benyttet sig af lånesammenligneren – og det er der bestemt ikke nogen, der kan klage over. Har du brug for penge her og nu? Så benyt dig af Monni.dk – og få det bedste lån online.

Lån penge som 18-årig

Der er ingen grund til ikke at ansøge om et lån, selvom man skulle være helt ung, for mulighederne er der rent faktisk. Livet skal nydes, og det skal det også, når man bliver gammel. Som økonomerne siger, så bør man som menneske være opmærksom på livstidsindkomsten, og det betyder med andre ord, at mennesker i perioder af sit liv tjener færre penge end i andre perioder, og at det i den forbindelse kan være mere end almindeligt fordelagtigt at optage et lån, så disse forskelle udlignes. Det er der flere og flere mennesker, der har fundet ud af, og det vil samtidig bidrage til forøget livsglæde. Der er ingen grund til ikke at låne penge, hvis man har brug for dem – men man skal naturligvis aldrig låne penge, hvis det blot er forbi, man keder sig, at man føler, at pengene kan gøre noget for en. Det anbefales altid at have en god og gyldig grund til at låne penge, og man skal samtidig føle, at det kan bidrage til ens livsglæde. Lån penge nu – men husk, at de skal betales tilbage igen.

Hvornår skal pengene betales tilbage?

Når man har lånt penge online, vil man for det meste opleve, at man skal begynde at betale pengene tilbage i måneden efter, at lånet er optaget. Det betyder med andre ord, at hvis man får et lån udbetalt i januar, skal man begynde at betale det tilbage i februar måned. For langt de fleste lån er det gældende, at de skal tilbagebetales med en månedlig rate i den periode, lånet løber over, og det gode er, at hos langt de fleste låneudbydere har man som låneoptager selv indflydelse på, hvor lang tid lånet skal tilbagebetales over. Hvis et lån eksempelvis har en løbetid på 12 måneder, vil man månedligt i løbet af denne periode skulle tilbagebetale lånet – og det sker oftest med en fast ydelse, som kendes, når lånet underskrives. Når man ønsker at undersøge, hvor mange penge man gerne vil låne, skal man lave en grundig undersøgelse af sin personlige økonomi, så man ikke ender med at skulle betale en ydelse som man ikke er i stand til. Lån penge – men tænk dig godt om, så alt er på plads. Det kan i den forbindelse altid være en god idé at lægge et budget, og du kan finde en skabelon her på Monni.dk, som du kan benytte dig af.

Gode og billige lån online

Når du benytter dig af Monni.dk, kan du være sikker på at vi finder et lån på nettet, som passer godt til dig. Alt arbejdet bliver gjort for dig, og du skal ikke gøre andet end at læne dig tilbage og vente på, at du får det helt rigtige tilbud tilsendt. Monni.dk arbejder for din sag og for, at du får de bedste betingelser – og på denne måde har det aldrig været nemmere at gennemskue lånemarkedet og de muligheder, der er. Der er ingen grund til at gå på kompromis, og når du benytter sig af denne tjeneste, sparer du både tid og penge, og du kan være sikker på, at du får tilbudt det bedst mulige lån. Alle ved, at lånemarkedet er stort og uoverskueligt, og derfor kan du her få lige præcis den hjælp, som du har brug for. Husk, at det altid er både gratis og uforpligtende at benytte sig af denne tjeneste. Lån penge nu – og du kan langt om længe gøre det, du altid har drømt om.

6 spørgsmål du skal stille dig selv, inden du låner

Der er mange spørgsmål, der er værd at stille sig selv, inden man springer hovedløst ud i et lån. Det er ofte ved at stille sig selv kritiske spørgsmål, at man undgår impulslån, som ofte ender med at blive dyre i omkostninger. Derfor har vi samlet en række spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du optager et online lån.

 1. Hvad er det jeg vil købe? Hvis ikke du har 100 % styr på prisen på det, du gerne vil låne til, så har du ingen chance for at vide, hvor meget du skal låne. Derfor er det utrolig vigtigt, at du slår fast, hvad det helt præcis er, du vil låne penge til. Er det et nyt TV, du vil have, eller mangler du penge til en ny udestue? Ved at have styr på, præcis hvor mange penge dit projekt kommer til at koste, er det nemmere for dig at finde det rigtige lån og du undgår at låne for meget eller være nødt til at optage flere lån senere. Det første spørgsmål, som du skal stille dig selv, er derfor rettet mod det, du vil låne pengene til.

 

 1. Hvordan ser min økonomi ud? Det er aldrig gratis at låne penge. Du kommer til at afbetale lånet med tiden, og det er vigtigt, at du har tilbagebetalt hele lånet indenfor den aftalte tidsgrænse, så du undgår yderligere omkostninger ved lånet. Det kræver en lille omlægning af din økonomi, når du skal betale et lån tilbage, men hvis du har en fast månedlig indkomst, så har du rig mulighed for at holde de faste udgifter på et stabilt niveau, samtidig med du betaler af på lånet. På den måde undgår du at stå tilbage med et stort og uoverskueligt beløb til sidst. Tjek derfor altid din økonomi grundigt igennem og læg et realistisk budget for fremtiden. Ofte er låneudbyderne fleksible, når det kommer til at betale pengene tilbage hurtigere, så hvis du pludselig kommer i besiddelse af penge, har du mange steder mulighed for at afdrage lånet før tid.

 

 1. Hvor stort et beløb har jeg brug for? Dette punkt hænger meget sammen med punkt 1 og 2. Det er sjældent nødvendigt, at låne til hele beløbet. De fleste har allerede penge på kontoen, som de er villige til at bruge sammen med lånet. Derfor skal du blive enig med dig selv om, hvor mange af dine egne penge, du vil benytte og dermed hvor meget du reelt har behov for at låne. Det nedsætter dit lånebehov, og giver dig et mindre beløb at tilbagebetale senere, så du ikke skal afbetale over så lang en periode.

 

 1. Kan jeg udskyde købet? Impulslån kan være farlige, og derfor skal du altid være ærlig overfor dig selv, når det kommer til din økonomiske situation. Det kan virke nemt og harmløst at låne penge, men det skal ikke være en hurtig løsning, fordi du har lyst til at købe noget dyrt lige nu. Derfor er det altid en god idé at overveje, om du kan udskyde et eventuelt køb. Måske har du ikke behov for en ny bil eller et nyt TV lige nu, selvom du måske har lyst til at købe det? Kan du udskyde ferien til udlandet og slappe af ved de danske strande i stedet? Hvis det er tilfældet, så bør du overveje at udskyde købet.

 

 1. Har jeg styr på begreberne?Har du helt styr på begreberne? Ved du, hvad ÅOP er, og kan du gennemskue prisen på et lån? Kender du den månedlige ydelse og hvordan er det nu lige med gebyrerne? Der er mange begreber forbundet med online lån, og ofte ikke nogen ved siden af dig til at forklare dem. Så gør dig selv den tjeneste at lære og forstå begreberne. Det hjælper dig i sidste ende med at finde det rigtige lån.

 

 1. Ved jeg, hvad jeg siger ja til?Det sidste spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du låner, er, om du er 100% sikker på, hvad du siger ja til. Det hænger uløseligt sammen med punkt 5, og det bunder i en solid forståelse af lånet. Det sikrer dig, at du ikke låner mere, end hvad du har brug for, og det sørger for, at du ikke pludseligt modtager uventede opkrævninger. Vær derfor sikker på du ved, hvad du går ind til, eller søg mere hjælp, hvis det er det, der skal til.

Dette skal du være opmærksom på, når du låner penge

Når du låner penge, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det er nemt at blive forvirret af alle de tal og procenter, der fylder skærmen, når man undersøger online lån. Det virker ofte uoverskueligt, hvis man forsøger at sammenligne en række lånetilbud, men der er alligevel nogle nøgletal, som er utrolig vigtige at holde øje med. Vi har listet dem herunder:

Hold øje med renten

Det er altid vigtigt at holde øje med renten. Renten fortæller meget om, hvor mange penge du kommer af med i sidste ende. Det er derfor i din interesse, at denne er så lav som muligt. Du bør altid undersøge renten, når du sammenligner forskellige lån. Det er ikke alle tilbud, der har samme rente, og alt efter hvor du optager lånet, løbetid og lånebeløb, kan renten være forskellig.

Vælg den rigtige løbetid

Løbetiden for et lån kan variere i længde, og det har en stor betydning for, hvor store omkostningerne ved lånet ultimativt bliver. Derfor bør du altid undersøge, hvilken løbetid der passer bedst til dig og dit budget. En lang løbetid med en lav ydelse kan sagtens være dyrere end en kort løbetid med en høj ydelse, da renterne løber på i hele perioden.

Undersøg altid ydelsen

Ydelsen dikterer, hvor meget du betaler hver måned, så det er altid fordelagtigt, at du har 100% styr på den. Hold derfor altid et vågent øje med dette, inden du begiver dig ud i et lån. Vælg den ydelse som passer bedst i dit budget, så du sikrer dig, at du kan betale afdragene hver måned.

Hav styr på ÅOP

ÅOP, eller de årlige omkostninger i procent, er det tal, som du bør holde mest øje med. ÅOP gør det muligt at sammenligne lånene på det bedst mulige grundlag, da det fortæller dig, hvor meget lånet egentlig kommer til at koste om året. Alle omkostninger ved lånets oprettelse, løbetid, renter og gebyrer er nemlig medregnet i ÅOP.

5 hurtige (men vigtige) punkter mange overser

Inden du låner penge online, bør du have disse brugbare informationer:

 • Pas på ’skjulte omkostninger’. Et lån med en lav rente kan godt virke billig, men der kan være høje gebyrer forbundet med det. Tjek derfor altid ÅOP.
 • Lav grundig research, så du opdager, hvis der er særlige gebyrer.
 • Du binder dig først på et lån, når du bekræfter det. Ellers er det gratis at ansøge.
 • Benyt sider som Trustpilot til at undersøge låneudbyderne.
 • Du har 14 dages fortrydelsesret på online lån.

Gode råd til afvikling af gæld

Det er mange danskeres drøm at blive gældsfrie så hurtigt som muligt. Følelsen er altid skøn, når man køber noget, man virkelig gerne vil have, men det er irriterende at sidde fast i gæld længere end nødvendigt. Afbetalingsperioden varierer alt efter, hvilket lån du har taget. Det kan fx være 6, 12 eller 24 måneder, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Under gældsperioden har du ikke samme økonomiske frihed, som du plejer at have, så det gælder om at få gælden afviklet med det samme. Der er en række tiltag, som kan hjælpe dig med dette. 

Læg altid et budget

Hvis du ikke har lagt en plan for afvikling af gælden, så er det med at gøre det så hurtigt som muligt. Det er altid en god idé at have en plan over sin fremtidige økonomi – især hvis man optager et lån. Læg derfor et budget, så du ved, hvor meget du har til rådighed hver måned, når alt er betalt. Så danner du dig hurtigt et overblik over, hvor meget du kan afdrage hver måned uden at gå fallit. Et godt planlagt budget giver dig ro i sindet, og hjælper dig, så du ikke optager et lån der er dyrere end du har råd til. Prøv Monnis gratis budgetskema – det er nemt at gå til, og holder det hele samlet ét sted.

Saml din gæld

Nogle gange kan det være fordelagtigt at samle sin gæld ét sted. Det er noget nemmere at håndtere én stor gældsbetaling end mange små, og hvis du kan finde et lån, der dækker din nuværende gæld til en lavere rente og ÅOP, kan der være mange penge at spare. Man skal dog altid være påpasselig, når det kommer til at stifte mere gæld, når man allerede sidder med flere tilbagebetalingsaftaler, så hvis du er i tvivl, er det en god idé at tage en snak med din bank. Her hos Monni.dk kan vi også hjælpe dig med at finde et billigere samlet lån. Du skal blot indtaste dine lån i formularen på forsiden, så kontakter vi dig, hvis vi finder et billigere samlet lån.

Spar hvor du kan og find nye indtægtskilder

Hvis det virkelig brænder på, og du akut har brug for penge til at afvikle gælden, er det med at finde dem med det samme, så du ikke ender med dyre rykkergebyrer og et endnu større indhak i din økonomi. Én af de mest effektive metoder er at skære ned på forbruget, der hvor du kan og sælge ud eller finde nye indtægtskilder. Her er en liste over ting, der kan spares væk eller sælges, hvis det er ved at være sidste udkald.

 • Drop ferien til udlandet, eller vælg et billigere alternativ.
 • Har du tid, kan du tage et deltidsjob – måske i weekenden.
 • Overvej at leje et værelse ud, hvis du har plads
 • Sælg bil, TV eller brugt tøj, du ikke bruger længere.
 • Spar på dine madindkøb, hvor det er muligt

 

Hvad betyder renten for et lån?

En rente er en procentsats af lånebeløbet, som du skal betale tilbage til kreditor ud over det lånte beløb. Renten er også det udbytte, som du får af banken ved at have penge stående, men når det kommer til at låne penge, er renten noget, som du betaler tilbage. Der er forskellige typer renter, men det kan koges ned til enten en fast eller en variabel rente. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så det er vigtigt, at du undersøger hvilken renteform, der passer bedst til dit behov.

Fast rente

En fast rente betyder, at renten er fastlåst ved lånets start og forbliver den samme i hele låneperioden. Du betaler en fast månedlig ydelse, som du er sikker på, er den samme hver gang, da rentegebyrer på lånet hverken stiger eller falder. Derfor er det ofte nemmere at danne sig et overblik sin økonomi, hvis man vælger et lån med en fast rente. Det kan være rart for mange, ikke at skulle bekymre sig om pludselige rentestigninger. Den faste rente er dog ofte en højere rente end markedsrenten, på det tidspunkt du optager lånet. Stiger markedsrenten senere, kan du dog ende med en lavere rente og et billigere lån end ved en variabel rente.

Variabel rente

Ved en variabel rente kan rentesatsen falde og stige. Det kan både have positive eller negative konsekvenser for dig. Hvis renten falder under dit lån, ender du ud med at betale mindre i rentegebyrer, men risikoen for, at renten stiger, er naturligvis altid til stede. En variabel rente er ofte lavere end en fastsat rente, på det tidspunkt du optager lånet, men der er også mulighed for pludselig stigning i renten, hvilket kan fordyre dit lån.

Hvorfor er løbetiden på et lån relevant?

Lånets løbetid er en vigtig faktor når du optager et lån, da det fortæller dig, hvor lang tid du bruger på at afbetale lånet, samt de renter, gebyrer og skjulte omkostninger, som der måtte være. Du vælger tit løbetiden selv, så det er vigtigt at vælge en løbetid, der passer til lånets størrelse og din økonomi. Det kan være svært at finde den helt rigtige løbetid, da der er mange ting, som spiller ind. Er det bedst at sprede gælden over en længere periode, eller er det en fordel at afbetale hurtigere?

Fordele og ulemper ved lån med en lang løbetid

Et lån med en lang løbetid, kan ved første øjekast virke smartest, da du spreder betalingen ud over flere måneder. Det resulterer i lavere månedlige afdrag, men det er vigtigt at være opmærksom på, at man ved længere løbetider også betaler renter og gebyrer over en længere periode. Det giver rigtigt nok lavere månedlige afdrag, men ofte ender lånet med at være dyrere. Har du ikke så meget råderum i din økonomi, kan det dog være fordelagtigt at sprede lånet ud – så du er sikker på, at du kan betale afdragene hver måned.

Fordele og ulemper ved lån med en kort løbetid

Ved en kort løbetid har du kortere tid til at betale lånet af, så det resulterer i større månedlige afdrag. Derimod betaler du også renter og gebyrer over en kortere periode, hvilket gør lånet billigere, end hvis du afbetaler over en lang periode. har du derfor plads i din økonomi til at afbetale et større beløb hver måned, kan du spare penge på renter og gebyrer ved at vælge et lån med en kort løbetid.

Ydelse? Hvad er det?

Ydelsen er det beløb, som du skal betale tilbage til kreditor hver måned af løbetiden, når du optager et online lån. Ydelsen kan være forskellig fra lån til lån, så det handler om at finde det, der er mest fordelagtigt for dig. Det kan være problematisk, da der er flere faktorer, der bidrager til ligningen. Ydelsen på dit lån beregnes efter tre faktorer:

 • Lånets løbetid
 • Renterne
 • Afdraget

Du bør derfor undersøge ethvert lån med henblik på at finde den rette ydelse ud fra, hvilken løbetid, rente og afdragsmulighed lånet tilbyder.

Sådan skal du forstå ÅOP

ÅOP står for årlig omkostning i procent, og det giver dig et godt indblik i lånets totale omkostninger. Det er derfor altid et tal, som du skal være ekstra opmærksom på, når du undersøger online lån. ÅOP er et udtryk for det beløb du skal betale om året for at optage lånet, og udregnes som en procentdel af selve lånebeløbet. Det er derfor dit bedste redskab til at sammenligne de forskellige lån, der er tilgængelige på markedet, så du ikke kommer til at betale mere for lånet end højst nødvendigt.

Hvad indebærer ÅOP

Kort sagt er ÅOP et tal, der beskriver omkostningerne ved et lån, når renter, gebyrer, løbetider, oprettelser og alle andre udgifter er medregnet. Det er af den grund en skarp indikator på, hvor meget du kan forvente at skulle betale i sidste ende.

Lån penge online – sådan gør du!

Lån penge online Det er nemmere end nogensinde før at låne penge online, og der er flere og flere danskere, der benytter sig af muligheden. Når du låner online, så foregår det hele via dine elektroniske enheder, så du behøver ikke engang rejse dig fra din sofa. Det eneste, du skal bruge, er en computer eller smartphone, NemID og internet. Lån penge online ved at ansøge hos en låneudbyder som dem du kan se på vores liste i toppen af siden, hvor du kan ansøge med NemID så du slipper for at skulle møde op personligt. Når du skal låne penge online, så skal du kunne dokumentere hvad din indkomst er, samt du vil oftest blive tjekket op på, for at sikre om du er i RKI.

Så let er det at låne penge online

 1. Beslut dig for, hvad du vil låne penge til, sæt dig godt ind i din økonomi og læg et budget. 2. Indtast din alder og det ønskede lånebeløb i Monni.dk’s lånesammenligner. 3. Vi sammenligner lånene for dig og finder de som passer netop dig. 4. Udvælg den låneudbyder og det lån, som passer til dig. 5. Lav en ansøgning på udbyderens hjemmeside, og send den afsted. Typisk får du svar relativt hurtigt. 6. Hvis din ansøgning godkendes, modtager du ofte beløbet samme dag eller dagen efter. 7. Brug pengene på, hvad end du måtte have i tankerne. 8. Afbetal lånet i små og overkommelige månedlige afdrag.

Hvad gør jeg, hvis jeg står i RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information, og det er et register over dårlige betalere. Du ender i dette register, hvis du ikke betaler dine regninger, og det har store konsekvenser for dine muligheder for at låne i fremtiden. Det bliver meget svært at blive godkendt til et lån, tegne abonnementer af forskellig art og lave afbetalingsordninger på fx telefoner og computere.

Sådan kommer du ud af RKI

Hvis du er så uheldig at være havnet i RKI, så er det kun én vej ud. Betal din gæld, og du bliver skrevet ud af registeret. Du skal dog huske at informere Ribers om, at du skal skrives ud af RKI. Derfor er det også en god idé at få noget dokumentation på, at du har tilbagebetalt din gæld.

Lån trods RKI?

Der er nogle udbydere, der låner til folk, selvom de står i RKI, men det er langt fra alle. Derfor bør du grundigt undersøge, hvilke muligheder du har, hvis du står i RKI. Gebyrerne på disse lån er dog ofte noget højere end normalt, da låneudbyderne er klar over, at risikoen for, at du ikke betaler tilbage, er større. Vi vil dog altid anbefale, at du kommer ud af eksisterende gæld, før du begynder at stifte ny. Det kan være en god idé at søge professionel hjælp til at omlægge din økonomi for at komme ud af din finansielle knibe.

Hvilke lån er tilgængelige?

Det er udelukket at låne penge i banken, hvis du står i RKI-registeret, men her er tre typer lån, som muligvis er tilgængelige for dig:

 • Kviklån
 • SMS-lån
 • Hurtige lån

Find det bedste lån online med vores hjælp

Overvejer du at låne penge online? Selvom man har godt styr på renter, løbetider, ÅOP og ydelser, kan det stadig være svært at finde det helt rigtige lån. Her hos Monni.dk kan vi hjælpe dig med at finde et lån, der passer til netop dine behov, så du ikke behøver at bruge mange timer foran skærmen eller ender med et lån, der er dyrere end nødvendigt.

Du har brug for overskuelighed

Hos Monni.dk sørger vi for, at du får den nødvendige overskuelighed til at træffe en velinformeret beslutning. Det er frustrerende at sidde fast i et lån, som man havde ønsket, man aldrig tog. Vi skaber rammen for, at du kan gennemskue de lån, som er tilgængelige på markedet, og vi sørger for, at du har det rigtige lån indenfor rækkevidde.

Vi sammenligner lån

Hos Monni.dk sammenligninger vi en række lån, som alle er udvalgt ud fra de kriterier, du opstiller. Du bliver derfor ikke præsenteret for lånetilbud, som ikke passer til dine behov. Det er spild af alles tid. Derfor kan du vide dig sikker på, at lånene passer til dig, hvis du lader os hjælpe dig. Ved hjælp af vores lånesammenligner får du præsenteret en liste, men de informationer du skal bruge for hvert af de lån, der matcher dine kriterier.

Vi skal kun bruge to oplysninger fra dig

Det er ikke svært at benytte Monni.dk til at finde dit næste lån. Der er ikke ret meget, som du skal tage stilling til. Det eneste, som vi skal vide, inden vi finder det rette lån til dig, er disse to ting:

 1. Hvor meget ønsker du at låne?
 2. 2. Hvor gammel er du?

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at finde det rigtige lån – og så er vores tjeneste 100 % gratis. Start dine drømmeprojekter allerede i dag med et hurtigt online lån! Find et tilpasset lån her »  

Kan jeg låne penge?

For at kunne optage et lån så skal du opfylde følgende krav

– Være fyldt 18 år
– Have folkeregisteradresse i Danmark
– Have CPR nummer samt NemID
– Du må ikke være registreret i RKI

Hvad er det bedste lån?

Når man skal låne penge, så er det vigtigt at man sætter sig ind i tingene. Det er svært at sige hvad det bedste lån er, da alle lån er forskellige. Noget du bør kigge efter er hvad ÅOP er på de forskellige lån, som står for ”Årlige omkostninger i procent” Jo lavere ÅOP er på et lån jo bedre.

Hvilke lån kan jeg sammenligne?

Vi har samlet et udvalg af lån som du kan sammenligne og finde det bedste lån til dig. Vi har samlet et udvalg af lån til private, hvor du ikke behøver stille sikkerhed i bil og hus. Ved de fleste af disse lån er der hurtig godkendelse af ansøgninger og derved også hurtig udbetaling når man er godkendt.

 

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt