Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Hurtigt lån

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Find det bedste lån til dig

Opdateret 19/05-2024

Lån penge hurtigt

Et online lån går under mange navne. Kviklån, minilån, forbrugslån, SMS-lån og meget andet. Selvom de forskellige låntyper har forskellige styrker og svagheder, så har de alle to grundlæggende ting til fælles: De er hurtige at optage, og de benyttes af folk, der har brug for kapital til at realisere deres forbrugsdrømme udenom lange samtaler med bankrådgivere og andre kreditorer. Et online lån har et hav af fordele, der giver låneren en række muligheder, når det kommer til, hvordan lånet forvaltes, og hvordan selve ansøgningsprocessen forløber sig. Du har sikkert prøvet at sidde i situationen inde i banken en tirsdag eftermiddag, hvor medarbejdere udspørger dig om, hvad du skal bruge pengene på, og om du overhovedet har mulighed for at stille sikkerhed for lånet. Disse elementære aspekter har du mulighed for at undgå ved et hurtigt online lån. Dette og meget mere vil vi komme ind på i denne guide, så du kan få de helt korrekte forudsætninger for, hvorfor det er ganske smart at optage et lån online. Derudover bliver du klogere på lånemæssige faresignaler, hvordan du sammenligner forskellige lån, tips til budgettet, og meget mere. Der er som sådan ikke noget farligt over at låne penge online, men det er muligt at komme ud i gældsproblemer, hvis man ikke passer på. Det samme gør sig gældende, hvis du låner penge i banken. Der er ingen forskel. Et velovervejet lån er et brugbart lån, og vi sætter dig ind i sagerne her hos Monni.dk, når du skal låne penge.

Hurtige lån med MitID

Hurtig lån med MitID

Hurtige lån med MitID er blevet mere og mere normalt hos de forskellige låneudbydere. Når man tilbyder hurtige lån med MitID, så betyder det at disse lånevirksomheder kræver at du skal godkende lånet med MitID for at sikre dig at du er den du udgiver dig for at være, og samtidigt, så giver det dem mulighed for at tjekke op på om du er i RKI, som mange låneudbydere ikke er tilfredse med. Så hvis du søger efter hurtige lån med MitID så kan du godt forvente at det går ret hurtigt med at blive enten godkendt til et lån eller afvist, afhængig af den individuelle vurdering af dig. Når man ansøger om et hurtigt lån med MitID så kan man ofte forvente at der går under 24 timer inden man får svar på sin ansøgning, og mange giver allerede svar indenfor mellem 5 og 10 minutter, fordi selve godkendelses processen sker automatisk.

Hurtige lån trods RKI

Hurtige lån trods RKI 

Hvis man er i RKI og tidligere søger hurtige lån trods RKI, hvor du f.eks. kan låne 3000 kroner trods rki, så skal man være ekstra grundig før man tager sådan et lån, fordi man skal være sikker på at man kan tilbagebetale sit lån igen, og hvis man er usikker på om det kan lade sig gøre, så bør man holde sig fra det. Men hvis man alligevel beslutter sig for at lede efter hurtige lån trods RKI også kendt som RKI lån, så skal man forvente at man ofte enten skal stille sikkerhed for det pågældende lån, eller komme med en kautionist, som kan betale hvis man ikke selv har muligheden for det. Men der findes skam hurtige lån trods RKI derude, men de fleste låneudbydere låner ikke penge ud til RKI registrerede.

Hurtige lån uden sikkerhed

Hurtige lån uden sikkerhed

Søger du efter hurtige lån uden sikkerhed, så søger du efter lån hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det betyder f.eks. at du ikke skal stille din bolig som sikkerhed, så i tilfælde af at du ikke kan betale, så kan låneudbyderen få pant i din bolig, for at være sikker på at få deres penge hvis man ikke betaler. Så du skal være opmærksom på dette kan ske, hvis du vil tage nogle hurtige lån uden sikkerhed.

Et hurtigt lån betegnes som et lån med en hurtig udbetaling af pengene man ansøger efter. Der kan gå alt imellem få timer og op til 24 timer, så vil de fleste betegne det som et hurtigt lån med hurtig udbetaling.

Hurtig lån 30 dage

Hurtig lån 30 dage

Hvis du vil finde hurtig lån som kun varer 30 dage, så er du på jagt efter nogle enten kviklån eller minilån, hvor du kan få lov at betale lånet på kun 30 dage. Sådan et lån kan man nogle gange være heldig at få uden rente i 30 dage fordi nogle låneudbydere tilbyder de første 30 dage som rentefrit. Et hurtig lån på 30 dage er ofte også med et oprettelsesgebyr og derfor skal man lige finde ud af hvor stort dette gebyr er, inden man optager et 30 dages lån.

Hurtig lån med lav rente

Hurtig lån med lav rente

Hurtig lån med lav rente er selvfølgelig noget som mange der søger lån er på jagt efter. Men et hurtigt lån med lav rente kræver at du hvad du skal kigge efter, da et hurtig lån med lav rente ofte alligevel har nogle ekstra gebyrer som f.eks. et oprettelsesgebyr. Dette er ofte ikke så højt, men naturligvis stadig noget som man skal tage i mente når man skal finde et hurtig lån.

Når du skal finde et hurtig lån med lav rente, så skal du også holde øje med hvor lang tid du skal betale lånet tilbage over. Nogle lån kan du betale tilbage præcist som du ønsker, mens andre kræver at du minimum betaler til lånet i xx antal måneder eller år. Hvis du søger efter et hurtig lån med lav rente, så er det naturligvis ikke sikkert at alle har udbetaling i samme øjeblik du bliver godkendt, men mange af dem har hurtig udbetaling indenfor få timer og nogle endda indenfor 10 minutter.

Hurtig lån 18 år

Når man er 18 år, så kan det være svært at finde et hurtig lån fordi mange lånevirksomheder tilbyder ikke lån til folk på 18 år. Men i toppen af denne side kan du se de forskellige hurtig lån og se hvor mange der tillader det når man er 18 år. Tag kun et hurtig lån når man er 18 år hvis du er helt sikker på at du kan betale lånet tilbage igen, da der ofte også er lidt højere renter på disse lån fordi der er større risiko for lånevirksomhederne når de låner penge ud til folk under 18 år.

Gode fordele ved at låne penge hurtigt

Men hvorfor overhovedet tage et online lån? Du har måske hørt skrækhistorier om, hvordan lånere ender i dyb gæld og bliver snydt for deres hårdt tjente penge. Formålet med denne guide er også at afkræfte nogle af de myter, der ellers hærger online lån. Det er altid en god idé at have sin sunde fornuft med sig, uanset hvad man beskæftiger sig med. Og lån er ingen undtagelse. Langt de fleste danske lånehjemmesider ønsker blot at yde dig en god service, så du kan komme hurtigt i gang med at forvalte dine lånte penge. Støder du fx på en udenlandsk hjemmeside, du ikke har tiltro til, så klik væk fra den. Det gælder også danske hjemmesider, selvom de generelt har høj sikkerhedskvalitet og solid identitetsbeskyttelse. Men dette skulle handle om de gode fordele ved at låne penge online hurtigt. Online forbrugslån er steget i popularitet de seneste år. Det er nærmest eksploderet, og danskerne bruger det som aldrig før. Derfor har vi samlet en liste over alle de ting, som gør et online lån så exceptionelt eftertragtet.

Det hurtige lån i punktform

 • Du låner ofte penge uden at skulle stille sikkerhed
 • Du har stor fleksibilitet, når det kommer til lånebeløbet
 • Ansøgningsprocessen er hurtig, nem og smertefri
 • Din ansøgning bliver godkendt automatisk efter kort tid
 • Online lån tilbyder hurtig udbetaling på din konto
 • Der er ingen, som sætter spørgsmålstegn ved, hvad du bruger pengene til
 • Du bestemmer mange aspekter selv – såsom løbetid og lånemængde
 • Få råd til store udbetalinger, som du ellers ikke ville have kunnet betale
 • Med det rette budget er det nemt at afbetale lånet gradvist på en månedlig basis
 • Det hele forløber online, og du underskriver via MitID
 • Der er et utal af lånemuligheder og sikkert også ét til dig!

 

Tjekliste inden du låner

Vi har alle prøvet det før. Lige inden man skal til at tage en stor beslutning, så begynder tankerne at løbe. Har jeg nu husket alt? Er det noget, som jeg har overset? Det er ikke nogen rar følelse, og det er især ikke en god følelse at have lige inden et online lån. Der kan være tale om mange penge, og derfor bør du altid have spurgt dig selv om de vigtigste spørgsmål angående lånet og din økonomiske situation. Det er opklarende at være kritisk overfor sit lån, og måske finder du ud af, at du har brug for et helt andet lån, end det du tidligere havde troet. Du kan derfor drage gavn af disse 6 spørgsmål, som alle bør stille sig selv inden et lån.

Tjeklisten over de opklarende spørgsmål

1. Hvad vil jeg bruge pengene på?
Dette er oftest det, som bankrådgiveren vil spørge dig om først, når du ansøger om et lån i banken. Eftersom det trin er undlades ved online lån, så er det op til dig. Det er utrolig vigtigt, at du er indforstået med, hvad du skal bruge penge på, så de ikke ender smelte sammen med dine egne penge. Det sætter dig kun i unødvendig gæld. Lån penge, og brug det efterfølgende.

2. Hvor mange penge har jeg brug for?
Dette er et af de nemmere spørgsmål. Så snart du har bestemt dig for, hvad du ønsker at låne penge til, så skal du finde ud af, hvor mange penge det givende produkt koster. Lav derfor god research, så du låner et præcist beløb som muligt, f.eks. 1.000 kr., hvis du ikke har brug for mere. Det er ikke anbefalet, at du låner mere end, hvad du har behov for. Husk, at du afbetaler af det låne beløb.

3. Behøver jeg låne lige nu?
Nogle gange kan det være fordelagtigt at udskyde et eventuelt lån. Du har måske udsigt til en ekstra stor lønudbetaling i næste måned, og derfor kan du med fordel sætte flere penge af. Det ender ud i, at du kan slippe afsted med at lån færre penge. Men du skal selvfølgelig optage lånet med det samme, hvis det er det, du har brug for.

4. Hvordan er min fremtidige økonomi?
Det er ikke blot din nuværende økonomi, som du skal vælge dit næste lån ud fra. Mange vil sige, at det næsten er vigtigere at se på din fremtidige økonomi. Har du en fast månedlig indkomst, eller varierer mængden af de penge, der tikker ind på kontoen? Har du store udbetalinger i fremtiden, som ikke har noget med lånet at gøre? I så fald bør du lægge et solidt budget, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser, mens du betaler af på gælden.

5. Har jeg styr på, hvad et lån indebærer?
Du bør aldrig optage et lån, hvis du ikke har en grundlæggende idé om, hvad et lån indebærer. Det er ting som renten, løbetiden, ÅOP, ydelsen og meget mere. Der er en række begreber, som er vigtige at kunne adskille fra hinanden og bruge i en sammenligning af forskellige lån. Disse begreber er også en god måde at vurdere, hvilket lån der passer bedst til din økonomi.

6. Har jeg gennemlæst betingelserne grundigt?
Det er ikke fordi, at de fleste kreditorer forsøger at snyde dig ved at lægge fælder i betingelserne. Men derfor er det alligevel en særdeles god idé, at du læser betingelserne grundigt igennem. Det er alt fra specielle vilkår/gebyrer til dine rettigheder. Du kan eventuelt få et familiemedlem, en ven eller en professionel til at se betingelserne igennem med dig.

Minimer gældsrisikoen – sådan gør du!

Vi har alle lyst til at minimere den gældsrisiko, der altid vil være, når det handler om lån af penge. Vi kan aldrig helt sikre os mod, hvad fremtiden bringer, og selvom risikoen er lav, hvis blot du gør dit forarbejde godt, så kan man stadig komme ud i økonomiske problemer. Derfor er det altid i din interesse at minimere denne risiko, og det gør du ved at vide, hvad du skal være ekstra opmærksom på. Der er mange begreber, der fortæller dig, hvor dyrt et lån er, og dem har du brug for at vide eksisterer.

Disse begreber kræver din opmærksomhed

  • Hold renten lav

Det er ikke raketvidenskab, at renten helst skal være så lav som muligt. Det er i bund og grund den, der dikterer, hvor meget du skal afbetale af lånet hver måned. Du kan derfor minimere en eventuel gældssituation, hvis renten ikke er for høj.

  • Vælg den optimale løbetid

Dette kan være svært. Men den rette løbetid er vigtig, når det kommer til, hvor lang tid du afbetaler på lånet. Det har effekt på, hvor mange penge du kommer af med i sidste ende, og derved også hvor lang tid du er gældsat.

  • Tjek ÅOP

Tjek altid ÅOP, når det kommer til online lån. Dette er den bedste indikator for, hvor meget lånet kommer til at koste, når alt er betalt. Kreditorer skal ved lov oplyse dette, så brug det, når du sammenligner.

  • Hav styr på ydelsen

Hav altid 100 % styr på dette, da det fortæller dig, hvor meget du betaler hver måned.

  • Punkter, folk overser

Der er selvfølgelig også nogle punkter, som folk altid overser. Også de erfarne lånere. Du bør altid tjekke skjule omkostninger og lav grundig research, så du fanger ekstra gebyrer. Derudover binder du dig først for et lån, når du bekræfter det. Ellers er ansøgningen gratis. Du skal altid undersøge låneudbyderens hjemmeside på sider som Trustpilot, og til sidst skal du huske, at du har fortrydelsesret på online lån. Tjek altid op på, hvad tidsfristen er.

 

Idéer til at skaffe ekstra kapital til afbetaling

Hos mange online lånevirksomheder har du mulighed for at afbetale over en længere periode. Det betyder også, at du kan indfri gælden, så snart du har mulighed for det. Det er enten, om du kommer i besiddelse af en større sum penge, eller om du får et større rådighedsbeløb om måneden. Står du derudover med et lille betalingsproblem, så kan du her få inspiration til, hvordan du skaffer penge hurtigt. Det værste, som du kan gøre, er at havne i RKI eller Debitor Registret.

Læg et budget, der får dig ud af gældsproblemerne
Der er altid knapper, der kan skrues på, når det kommer til budgetter. Det er altid muligt at skære ned på forbruget, og få et større rådighedsbeløb om måneden. Det handler bare om, at man er villig til at tage nogle andre valg. Dette er det første, som du bør undersøge, når gælden begynder at ophobe sig.
Hent Monnis budgetskema for at komme i gang.

Saml gæld, eller betal mindre gæld først
Såfremt du kan se fordele i at samle din gæld til én stor, så kan det være en god mulighed, så længe det er en økonomisk gevinst. Det er svært at håndtere mange gældspapirer samtidig, og du mister hurtigt overblikket. Et alternativ er at afbetale mindre gæld hurtigt, så du kan fokusere alt din energi på det større beløb senere.

Skaf nemme indtægter
Der er mange måder, hvorpå du kan skaffe nemme indtægter, og oftest er det bedre at sælge nogle ejendele fremfor at havne i RKI. Nogle af de bedste metoder til dette er at nedsætte forbruget og sælge eventuelle ting, som du ikke bruger mere.

 • Drop ferien i år, da det er en dyr fornøjelse
 • Deltidsjobs er altid en mulighed, hvis du har tid – ellers er der altid weekend/aftenvagter
 • Lej et værelse ud, hvis du har pladsen til det
 • Sælg elektronik, brugt tøj og andet inventar, du godt kan undvære.
 • Skær ned på abonnementer og streamingtjenester, der æder dine penge op på en månedlig basis.

 

Hvad skal jeg vide om renten?

Der er ikke så meget, som du ikke allerede ved, når det kommer til renten. Renten er blot et gebyr, som udregnes fra den lånte kapital i procent. Det er dette beløb inklusiv det lånte beløb, som du skal betale tilbage til kreditor. Du betaler altså ikke blot det lånte beløb tilbage, men også en rentesats, der er forskellig, alt efter hvilket lån der er tale om. En mindre rentesats betyder, at du kommer af med færre penge, end hvis du havde valgt et lån med en højere rente. Typisk er renten forholdsvis høj, når det handler om online lån. Men det er altid værd at undersøge, hvilke muligheder man har. Der er konkurrence blandt lånevirksomhederne, så det er ikke unormalt, at nogle tilbyder en lavere rente end andre.

Jeg er usikker på, hvor lang løbetiden skal være

Dette er et helt fundamentalt spørgsmål, når det kommer til lån. Skal du vælge en lang eller kort løbetid? Og hvad betyder det egentlig? Svaret er ikke så indlysende, som man måske ville håbe på, men ikke desto mindre er der en tommelfingerregel. Men med enhver god regel er der altid en undtagelse, og det gælder også for løbetiden. Grundlæggende er løbetiden den tidsperiode, hvor du skal betale lånet tilbage. Det betyder, at hvis du har en løbetid på 24 måneder, skal det fulde beløb inklusiv renter/gebyrer være tilbagebetalt. En kort løbetid giver dig en højere ydelse, da der er flere penge, der skal betales tilbage over kortere tid. En længere løbetid giver din en lavere ydelse, da der er længere tid til at betale lånet tilbage. Men det er vigtigt at pointere, at du stadig betaler renter og gebyrer under denne periode. Derfor kommer du ultimativt af med flere penge under en lang løbetid. Der er fordele og ulemper ved begge, og du bør altid undersøge, hvad din økonomi kan klare.

ÅOP – dit ultimative redskab til lånsammenligninger

Der er en række af gode redskaber til at sammenligne online lån, men intet kommer tættere på, end hvad ÅOP gør. Den årlige omkostning i procent – ÅOP – er den bedste måde at vurdere et låns fulde omkostninger på, og det er noget, du skal være ekstra opmærksom på. ÅOP tager alle udgifter, der er forbundet med lånet, i betragtning. Det er en utrolig skarp indikator på, hvor mange penge du ender med at betale. Kreditorer skal ved lov oplyse dette ved ethvert lån.

Sådan får du en god låneoplevelse – guide til det realistiske budget

Når du skal låne penge online, så går tingene hurtigt. Det er en utrolig stor fordel, da du kommer i gang med dine projekter langt hurtigere, end hvad du ellers ville have kunnet opnå med et normalt banklån. Men derfor er det også særdeles vigtigt at have styr på sine budgetter, inden man springer forventningsfuldt ned i låneverdenen. Det er nemt at optage et lån, men det er desværre også nemt at danne gæld, hvis man ikke laver et ordentligt budget. Derfor får du her nogle gode råd med på vejen.

Det gode budget inden lånet

Det gode budget er alfa omega. Det giver dig ro og kontrol over dine finanser, da du har helt styr på, hvor mange penge du har til rådighed. Og derfor kan du med go samvittighed ansøge om et lån, fordi du ved, at du kan betale det tilbage uden problemer. Husk, at du budgetterer fremad, og det er gerne ét år frem. Det sikrer, at du får kvartalsbetalinger eller enkelte større årlige udgifter med i beregningen.

Vær ærlig overfor dig selv

Inden vi går ind i budgettets grundsten, så skal du være ærlig overfor dig selv. Det går ikke, at du noterer indkomster, der er for høje, eller udgifter, der er for lave. Du kan eventuelt altid lægge lidt til, så du er på den sikre side.

Start med indtægterne

Dette er de grønne tal på budgetskemaet, og det er dem, der gerne skulle dække alle de udgifter, du har. Det indebærer løn, SU, boligstøtte/sikring, børnepenge, kontanthjælp, dagpenge, feriepenge osv. I bund og grund er det alt det, som du får ind på kontoen. Regn altid efter skat, så du har et håndgribeligt beløb, du ikke skal til at omregne igen.

… og så udgifterne

Dernæst kommer de faste udgifter. Disse er utrolig vigtige, men de er også de nemmeste at budgettere ud fra, da du allerede ved, at de kommer. Dette inkluderer husleje, forsikringer, abonnementer, huslige regninger og transport. Du skal selvfølgelig huske afbetaling af lånet. Har du andre faste udgifter, kan du tilføje dem også. Du kan lægge penge til side hver måned til de udgifter, du kun betaler hver tredje måned.

Udgifter, som vi glemmer

Der er altid udgifter, som vi alle glemmer. Dem kalder vi også for variable udgifter, og det er dem, som vi oftest bruger på sjov og spas. Det ophober sig hurtigt. Det er sådan noget som tøj, ferier, fornøjelser og diverse husholdningselementer. Mad kan også være en variabel udgift, men det kan også budgetteres som fast udgift. Disse udgifter er nemme at skære ned på.

Udgifter, som overrasker

Til sidst er der de udgifter, som vi altid bliver overrasket over. Nogle kan vi godt forudse, og det er poster som konfirmationer, dimissioner, fødselsdagsgaver og julegaver. Andre kan være mere udfordrende, da barnedåb, fødselsdage, begravelser og familieudflugter er mere spontant anlagt.

 

Guide fra ansøgning til udbetaling

Der er ikke ret langt fra ansøgning til udbetaling. Faktisk tager det typisk kun 1-2 hverdage før, at pengene er udbetalt til din konto. Processen starter hjemme fra din egen sofa, hvor det eneste, du skal have, er internet, en computer og et NemID.

 1. Du finder det lån, som du gerne vil optage via Monni.dk’s lånesammenligner
 2. Du ansøger om lånet via låneudbyderens hjemmeside
 3. Ansøgningsprocessen tager typisk ikke mere end 2 – 5 minutter
 4. Du giver nogle personlige oplysninger, som kreditorerne skal bruge for at verificere din identitet og starte deres godkendelsesproces
 5. Du bliver enten godkendt eller ej. Hvis ikke du bliver godkendt, kan du bare ansøge et andet sted
 6. Du bekræfter lånet
 7. Du får pengene udbetalt.

Det har aldrig været nemmere. Det er vigtigt at påpege, at der er en obligatorisk tænkepause på 48 timer, som forhindrer impulslån. I denne periode kan lånudbyderen ikke kontakte dig med yderligere tilbud.

Monni.dk sikrer dig overblikket

Der er tusindvis af forskellige lån på markedet, og det er svært at finde rundt i dem alle. Det er en kompliceret affære, som desværre er et produkt af alle de lånemuligheder, som online kreditorer tilbyder. Derfor har du brug for overblik, og det er problematisk at få selv, hvis ikke man er så kendt i lånemiljøet. Hos Monni.dk har vi en lånesammenligningstjeneste, der finder passende lån til dig baseret på dine egne kriterier. Det sikrer, at du bliver præsenteret for lån, som du rent faktisk kan bruge til noget. Det eneste, som vi skal bruge fra dig, er det ønskede lånebeløb og din alder. Så finder vi tilpassede lån, der passer til netop dit behov. Det er nemt og billigt – og 100 % gratis.

Kilder

https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2020/juni/nye-regler-for-lan-til-forbrugere-trader-i-kraft-1.-juli/

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “Product”,
“aggregateRating”: {
“@type”: “AggregateRating”,
“ratingValue”: “5”,
“reviewCount”: “31”
},
“description”: “God guide omkring at låne penge”,
“name”: “Lån penge guide”,
“review”: [
{
“@type”: “Review”,
“author”: “Christian”,
“description”: “Hvis du gerne vil låne penge her og nu, og til relativ billige renter, så bør du læse denne guide”,
“name”: “Varmeste anbefalinger”,
“reviewRating”: {
“@type”: “Rating”,
“bestRating”: “5”,
“ratingValue”: “5”,
“worstRating”: “1”
}
}
] }

Brug for at låne penge?

⭐⭐⭐⭐⭐
Over 100.000 brugere har brugt vores søgemaskine til at søge efter de billigste lån.
Sammenlign lån hurtigt og nemt