Nemme lån

Ansøg nemt online

Hurtig udbetaling

De bedste lån ét sted

Vi har udvalgt de 3 billigste, så du skal blot ansøge
Skjul filtre
:  
:  

Optag et lån hurtigt og nemt

Det er enormt nemt i dag at tage et lån. Faktisk er det så nemt, at det kun tager få minutter. Man skal blot finde den rigtige låneudbyder, sende en ansøgning og underskrive med sit NemID, og pengene vil man kunne se på sin konto efter få minutter, timer eller dage afhængig af udbyderen. Det er nemlig forskelligt, hvor hurtigt udbyderne udbetaler dine penge, men du kan sagtens regne med en hurtig udbetaling. Den hurtige udbetaling består, fordi behandlingen af din ansøgning er yderst effektiv grundet automatikken, der er ved de mange online lån. Du bliver helt automatisk godkendt, hvis du opfylder nogle få kriterier, der gør det muligt for dig at låne penge.

I banken er det ikke helt så nemt at tage et lån, og det er også af den grund, at mange vælger at optage et lån online i stedet for at gå i banken. Hvis du gerne vil læse mere om de helt præcise fordele ved at låne penge over nettet, så få du herunder en oversigt over de mest omfattende fordele.

Derfor er det nemt at låne penge online

Der er en del fordele ved at låne penge online, og herunder kan du se en hel del af dem.

Ansøgningsprocessen tager ikke ret lang tid, da du som låner ikke skal opfylde ret mange kriterier. Du skal blot meddele udbyderen dit CPR-nummer, dit telefonnummer samt dine bankoplysninger.

Automatisk godkendelse
Når du har ansøgt om lånet, vil der ikke gå ret lang tid før, at du har fået at vide, om du er god-kendt til lånet. Her er der tale om minutter, så du ved altså ret hurtigt, om du får lov til at optage det pågældende lån.

Ingen sikkerhed
Når du låner penge i banken, skal du kunne stille dem en sikkerhed. Det skal du ikke, når du låner penge hos en online udbyder på nettet. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, og hermed bliver det langt nemmere at låne penge.

Hurtig udbetaling
Hvis du er blevet godkendt til lånet, kan du sagtens regne med en hurtig udbetaling. Udbetalingen varierer dog fra udbyder til udbyder. Dog siger man som udgangspunkt, at udbetalingen sker in-den for to dage hverdage. Dog er der også nogle udbydere, der tilbyder dig som låner en så hurtig udbetaling, at du allerede kan se pengene på din bankkonto den samme dag, som du ansøger.

Du bestemmer beløbet
Du bestemmer selv det beløb, som du ønsker at låne. Dog kommer det også an på, hvilket lån du tager. Der findes SMS-lån, kviklån og forbrugslån. Nogle lån har et minimumsbeløb, som du skal låne, og andre har et maksimum.

Det er dine penge
Når du først har pengene på din bankkonto, er det dig, der bestemmer over dem. Du bestemmer altså selv, hvad du gerne vil bruge dine penge på. Ved et boliglån skal du anvende dine penge på bolig, men dette er du ikke nødsaget til, hvis du f.eks. tager et SMS-lån, kviklån eller forbrugslån.

Forbrugsgoder
Pengene kan du bruge på en masse forbrugsgoder afhængig af, hvad du mangler penge til. Lånet kan give dig lidt luft i din økonomi, så du ikke fremover skal stresse over penge.

Service online
Alt kommunikation mellem dig som låner og din udbyder foregår online. Det vil altså sige, at du ikke på noget tidspunkt har direkte kontakt til den udbyder, som du ønsker at låne penge af – hel-ler ikke telefonisk. Det vil give dig en meget behageligere låneoplevelse, og du vil også føle, at det er meget nemmere at låne penge, end hvis du skulle have været til en masse møder i banken.

Så nemt foregår ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen er ligeledes meget nem, og det er også af den grund, at det hele går så hur-tigt, når du låner penge. Ved man ikke, hvordan ansøgningsprocessen til et online lån ser ud, vil mange tro, at den er kompliceret og tager lang tid, men sådan er det dog ikke. Ansøgningsproces-sen er med tre ord: Nem, hurtig og helt gratis, så det kan sagtens betale sig at ansøge om et lån, hvis man står og mangler penge lige her og lige nu.

  • Du finder den rette låneudbyder. Anvend eventuelt Monni.dk’s låneberegner for at spare dig selv for tid og energi.
  • Du udfylder forumaren på udbyderens hjemmeside. Formularen er dog meget nem og kræver kun få og vigtige oplysninger som f.eks. dit CPR-nummer, dit telefonnummer og dine bankop-lysninger.
  • Du underskriver med dit NemID – din elektroniske underskrift.
  • Efter kort tid vil du få svar på din ansøgning, om du er godkendt eller ej. Her vil der typisk gå op til et kvarter.
  • Pengene ryger med det samme til udbetaling, og du vil have pengene på din konto efter højst to hverdage afhængig af udbyderen.
  • Du modtager senere et brev, hvor du vil blive bekræftet i dit lån, og du får desuden også mu-ligheden for at annullere lånet ved modtagelse af dette brev.

Hvad skal du være opmærksom på som låner?

Når du låner penge, er der dog også nogle ting, der er vigtige at være opmærksom på. Så selvom det hele foregår så nemt, som det gør, så skal du stadig huske vigtigheden af at tage et lån. Det kan have alvorlige konsekvenser for dig som låner, hvis ikke du opfatter og forstår alle de vigtige nøgletal og nye begreber.

ÅOP: De samlede omkostninger
De samlede omkostninger er meget vigtigt at være opmærksom på, da du herved kan se, hvor meget du betaler for at optage det pågældende lån. Der er mange omkostninger forbundet med at tage et lån, og det kan være svært at overskue alle tallene, hvis du ikke ser dem samlet i ét tal. Her er ÅOP et aktuelt nøgletal at kigge på, da ÅOP er de samlede omkostninger i procent. ÅOP er typisk også det nøgletal, som man bruger, når man leder efter lån og sammenligner dem på nettet.

Renten
Derudover er det selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på renten, som udgør en del af det be-løb, som du låner. Renten skal tilbagebetales på samme måde, som du betaler det lånte beløb tilbage. Renten varierer af, hvilket lån du tager. Ved nogle lån vil du også opleve, at renten er va-rierende, hvilket vil sige, at renten falder og stiger i forhold til markedsrenten. Når du tager et lån med en sådan rente, er det vigtigt, at du også kan betale renten, selvom den skulle ske at stige. Dog er det sikre valg ofte at vælge et lån med en fast rente, hvor renten forbliver, som den er gennem hele låneperioden.

Andre gebyrer
I forbindelse med at låne penge eksisterer der også en række af andre gebyrer, som du som låner skal betale, når du optager et lån. Det kan f.eks. være et oprettelsesgebyr, men det kan også være nogle gebyrer for nogle helt andre ting. Det er derfor ret vigtigt, at du er opmærksom på specielle gebyrer. Dog er ÅOP din hjælpende hånd i dette tilfælde, da ÅOP som sagt kan hjælpe dig med at adskille de billige og dyre lån fra hinanden, hvilket er en kæmpe fordel for dig.

Låneudbyderen
Det er også vigtigt, at du undersøger den pågældende låneudbyder for at være sikker på, at låne-udbyderen er troværdig og ansvarlig. Her kan det være en god idé at tjekke eventuelle anmeldel-ser af udbyderen på nettet, og du kan garanteret også finde forskellige ratings på sider som Trust-pilot.

Betingelserne
Alle lån har typisk nogle betingelser, som du skal kunne opfylde for, at du overhovedet kan tage lånet. Disse skal du være opmærksom på fra starten af. Det kan også være, at der er nogle andre og mere specielle betingelser, som er en god idé at tage et kig på i tilfælde af, at der er nogle begrænsninger på lånet eller andet. Læs derfor altid betingelserne og vilkårene i gennem, inden du takker ja tak ti lånet. Er du i tvivl om noget, så få en god ven eller en med mere låneerfaring end dig selv til at læse betingelserne i gennem.

Din egen økonomi
Dette punkt er faktisk næsten det vigtigste at være opmærksom på, når du ønsker at optage et lån. Du skal nemlig vurdere ud fra din egen økonomi, om det er en god idé at tage et lån. Her er det en god idé at opstille et budget, så du giver dig selv chancen for at få overblik. Undersøg om du har overskud til at kunne betale et lån tilbage igen.

I denne overvejelse er der mange, der glemmer at være realistiske, og de overvurderer deres egen økonomi. Dette kan føre til, at de låner et alt for højt beløb, og de låner det over en alt for kort periode. Dermed ender det ofte ud med, at de ikke kan betale lånet samt renter tilbage, og det kan få nogle alvorlige konsekvenser for dem. Her har låneudbyderen nemlig ret til at sætte låneren i RKI, som er et register over dårligere betalere. Derudover bliver lånet også dyrere for dig, og du ender således i en rigtig dårlig situation, som du får svært ved at komme ud af igen.

RKI – hvad er det?

RKI er som sagt et register for dårlige betalere, og her er det som sagt altid en ulempe at ende. Står du i RKI, mister du nemlig en hel del rettigheder og fordele, som du før har haft. Her har du før kunnet tilmelde dig forskellige abonnementer – f.eks. til dit tv eller din telefon. Dette får du svært ved, hvis du ender i RKI, da du også hos telefonudbydere og andre udbydere bliver registre-ret som en dårlig betaler. Dermed får du også svært ved at tilmelde dig forskellige afdragsordnin-ger, og du mister hermed denne gode mulighed for at betale af på et produkt, som du ønsker at købe.

At stå i RKI er også en følelsesmæssig belastning, da du hele tiden vil bebrejde dig selv for at stå der. Det er altid en tung byrde at have gæld, hvis det er gæld, som man ikke har overblikket over.

Hvordan kommer man ud af RKI?
Det kan dog også godt lade sig gøre at komme ud af RKI, hvis man er endt der. Her skal man nem-lig blot betale sin gæld tilbage, og så vil man ikke længere kunne ses i registret. Når man betaler sin gæld ud, vil den tunge byrde også lettes fra ens skulder, og man vil igen frit kunne tilmelde sig forskellige abonnementer og afdragsordninger.

Tag derfor det rigtige lån
Det er derfor vigtigt at tage det rigtige lån, hvis man ikke ønsker at komme til at stå i RKI, og man samtidig ikke har andre muligheder for at skaffe de penge, som man står og mangler. Og hvordan finder man så det rette lån?

Faktisk er det ganske nemt at finde det rette lån, hvis du tager den hjælp, som vi tilbyder dig her på Monni.dk. Her kan du helt gratis anvende vores effektive låneberegner, så du nemt og hurtigt får overblikket over alle de forskellige lån. Har man ikke overblik, er det altid svært at træffe en god og fornuftig beslutning.

Vi er klar til at hjælpe

På Monni.dk har du også muligheden for at få svar på de spørgsmål, som du har behov at vide noget om i forbindelse med dit lån. Ofte sidder man inde med nogle spørgsmål, som er nødvendige at få svar på for, at man kan afgøre, om man er ved at optage det helt rigtige lån, der giver dig som låner de bedste betingelser. Du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ, men du kan også tage direkte kontakt til vores medarbejdere her på info@monni.dk.

Vi hjælper dig med at sammenligne lån helt gratis, og vi kan også hjælpe dig med andre ting, som du har brug for hjælp til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg gennem dit lån, og det kan vi her på Monni.dk bidrage til ved at give dig den nødvendige information, som du bør være i besiddelse af, når du optager dit lån.

Held og lykke med dit lån og velkommen til Monni.dk!