Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Udsmyk din bolig med udtryksrige tilføjelser

Written: 2. december 2019

Last Updated on by

Boligens udtryk og overordnede miljø skabes ofte af detaljerne og ikke de større ændringer, du laver i f.eks. boligindretning. Du lægger måske ikke mærke til de små nipsting eller udsmykninger, der står rundt omkring i boligen, men det gør din underbevidsthed, og disse objekter er med til at farve dit indtryk af boligen. Hvis du ingen udsmykninger har, får du følelsen af, at boligen er tom, gold og uden sjæl. Hvis du derimod kan indsætte små sjælestykker rundt omkring i boligen, vil du opleve, at du i højere grad føler, boligen er dit personlige hjem, hvor du for alvor kan slappe af og udfolde dig selv.

Hvor kan du udsmykke boligen?

Dette kommer lidt an på, hvad din bolig indeholder, men disse ændringer/tilføjelser hjælper i de fleste boliger:

  • Et godt sted at starte, og hvor der potentielt kan ske den største effekt, er ved de direkte udsmykkende objekter. Denne kan f.eks. være vaser, krukker, figurer eller andre objekter, hvis eneste funktion er at udsmykke boligen og give en vis form for personlighed til rummet. Du kan f.eks. vælge udsmykningsgenstande af H Skjalm P, der giver rummet et moderne og nærmest victoriansk udseende.
  • Du kan også tage fat i delene af boligen, der egentlig har en anden primær funktion, men som du også kan opdatere for at give boligen et mere personligt udtryk. Dette kan f.eks. være knagerne i opgangen, håndtagene ved skufferne eller noget så simpelt som køkkenrulleholderen. Hvis disse dele helst skal være af træ, kan boliggenstande By Wirth være et godt bud, især hvis du leder efter egetræ.
  • Det sidste område du kan angribe, er de selvopfundne og mere kreative områder, hvor du selv aktivt går ind og ændrer boligen. Du kan f.eks. pålægge folie i køkkenet i bestemte mønstrer eller hænge et selvlavet maleri op – få mere inspiration til boligindretningen på Roomformore.dk