Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Aktivt Lån

TRUSTPILOT SCORE: 0 / 10

Hos Aktivt Lån er det muligt at låne helt op til 50.000 kr. Aktivt Lån samarbejder med Basisbank, og når man optager et lån, er det derfor Basisbank, der udbetaler pengene til låneansøgeren. Aktivt Lån arbejder hele tiden på at optimere låneprocessen samt give de bedste betingelser til dem, der ansøger om et lån. Aktivt Lån mener nemlig, at det skal være både nemt, simpelt og overskueligt at optage et lån. Aktivt Lån hører til i København.

Hvilke lån tilbyder Aktivt Lån?

Aktivt Lån giver den almindelige dansker mulighed for at låne alt mellem 10.000 og 50.000 kr. Det er helt uforpligtende at ansøge om et lån, og man bestemmer tilmed helt selv, hvad man vil bruge penge til. Det kan være, man står og mangler en ny cykel, en computer eller en iPhone, men det kan også være, at man har brug for en ny bil eller gerne vil arrangere en stor fest. Når man ansøger om et lån hos Aktivt Lån, skal man ikke angive, hvad pengene skal bruges til, og det sikrer stor frihed til den, der ansøger om et lån. Der går tilmed ikke længe, fra man ansøger om et lån, og til man har pengene på sin konto.

På Aktivt Låns hjemmeside findes en låneberegner, og man kan her regne på, hvor store omkostningerne vil være ved at optage et lån. Her skal angives, hvor stort et beløb, man ønsker at ansøge om at låne, og man skal desuden indtaste, hvor lang en løbetid, man gerne vil have, at lånet skal have. Løbetiden kan ligge på alt mellem 12 og 72 måneder. Når man har angivet disse to parametre, vil man kunne se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på. Det er her værd at være opmærksom på, om beløbet passer ind i ens daglige økonomiske råderum, og hvis det ikke gør, bør man ændre enten lånebeløb eller løbetid, inden man ansøger om et lån. Man vil også kunne se, hvad den årlige debitorrente vil ligge på, samt hvad ÅOP vil være, og man vil også få oplyst, hvad det samlede tilbagebetalingsbeløb for lånet vil ligge på. Herudover vil man også kunne se, hvad de samlede kreditomkostninger vil være. Det er værd at bemærke, at priserne kun er vejledende, og at de endelige priser og vilkår vil fremkomme, hvis man får tilbudt et konkret lån hos Aktivt Lån. Det er desuden værd at bemærke, at der til ethvert lån hos Aktivt Lån vil være stiftelsesomkostninger forbundet.

Når man har fundet det beløb, man ønsker at låne, og man desuden har fundet ud af, hvor lang løbetiden skal være, kan man nemt og simpelt påbegynde sin låneansøgning.

På Aktivt Låns hjemmeside kan man finde en rente- og prisoversigt samt betalingstabeller.

Hvordan er låneprocessen hos Aktivt Lån?

Det er både nemt, sikkert og anonymt at ansøge om et lån hos Aktivt Lån. For at ansøge om et lån hos Aktivt Lån, skal man være over 18 år. Man må ikke være registreret som dårlig betaler, og Aktivt Lån låner derfor ikke pengene ud til folk, der er registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Man skal desuden have et fast arbejde, og man skal have en månedlig indkomst, der er på mindst 150.000 kr. før skat.

Når man har ansøgt om et lån hos Aktivt Lån, går der ikke mere end et par minutter, før man får svar på sin låneansøgning. Hvis en ansøgning kræver manuel behandling, kan der dog gå op til én time. De nævnte behandlingstider er gældende, når der ansøges i Aktivt Låns åbningstider i hverdagene.

Når en ansøgning bliver godkendt af Aktivt Lån, skal man underskrive låneaftalen med NemId. Man har derefter mulighed for at få pengene på sin konto allerede samme dag.

Det er værd at bemærke, at det er muligt at få et afslag, når man ansøger om et lån hos Aktivt Lån. Der er nemlig ingen garantier for, at Aktivt Lån kan tilbyde et lån til den, der ansøger.

Ethvert lån, der optages hos Aktivt Lån, vil have 14 dages fortrydelsesret.

Hvis man har spørgsmål til Aktivt Lån, kan man i hverdagene ringe til kundeservice mellem 8 0g 21 og i weekenderne mellem 10 og 17. Man kan til hver en tid også sende en mail til Aktivt Lån for at få svar på de spørgsmål, man har.