Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Lån trods rki – 3 tips til dig der vil låne penge trods RKI

Written: 12. februar 2020

Last Updated on by Monni.dk

Står du i den situation at du er havnet i RKI af den ene eller den anden årsag, og ikke har mulighed for at komme ud af RKI i nærmere fremtid? Og vil du gerne taget et lån trods RKI fordi du skal bruge penge her og nu? Så skal du forvente at der er mange låneudbydere ikke tilbyder lån når man er i RKI. Men det betyder ikke at du skal opgive håbet, fordi der er nemlig stadig mulighed for at du kan optage lån trods RKI da der er flere udbydere der har nogle helt særlige regler som muliggøre dette. Lad os kigge på 3 tips til dig der gerne vil lån penge trods RKI.

Lån penge trods RKI med kautionist

Lån trods rki

Lån trods rki

Når du gerne vil lån penge trods RKI så er der den mulighed at du kan få lov at låne penge hvis du hos nogle lånudbydere kan medbringe en kautionist til at dække, hvis du ikke selv bliver i stand til at betale tilbage igen. Du kan f.eks. hos 1000kilder.dk finde virksomheder som tilbyder lån trods RKI hvor du blot skal stille med en kautionist for at få lov til at låne penge hos dem. Så tager de en individuel vurdering af din økonomi, og hvis alt bliver godkendt så kan du få dit lån.

Kig på ÅOP

Når du er i RKI så kan du godt forvente at nogle lån har en højere ÅOP (årlige omkostninger i procent) så derfor bør du altid holde øje med omkostningerne fra både renter og fra at oprette lånet, inden du vælger at springe ud i det. Det er en god ide at bruge lidt ekstra minutter på at finde de bedste muligheder og derefter søge om flere tilbud, for at være helt sikker på at du har valgt det bedste lånetilbud.

Læg et budget for afbetaling af dit lån

Når du tager et lån trods RKI så er det altid en god ide at du lægger et budget for afbetaling af dit lån. Derfor bør du allerede inden du starter på at ansøge om lånet, være sikker på at du kan betale lånet tilbage igen, så du ikke står i en situation hvor du ender med ikke at kunne betale dine regninger og så har du pludseligt fået endnu mere gæld end da du startede.