Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Udbetaling af Løn og Børnepenge – Se hvornår du får pengene

Written: 12. februar 2020

Last Updated on by Monni.dk

Kunne du godt tænke dig at vide hvornår du får løn og hvornår der er udbetaling af børnepenge? Så har vi nogle tips til steder hvor du kan få disse oversigter samt give dig en ide om hvornår du kan forvente at du får udbetaling af løn og børnepenge.

Lad os kigge på de forskellige udbetalingsdatoer, og hvis du vil se alle de forskellige udbetalingsdatoer, så kan du se udbetalingsdatoer hos udbetalingsoversigt.dk her hvor der er et samlet katalog over alle de forskellige udbetalingsdatoer.

Børnepenge

Udbetaling af Løn og Børnepenge

Udbetaling af Løn og Børnepenge

Børnepenge er noget man som forældre får indtil ens børn er 18 år. Så snart de er 18 år så får forældrene ikke børnepenge mere da børnene skal kunne stå på egne ben når de er blevet myndige. Børnepenge blev lavet af politikkerne for at sikre at alle børn kunne få et ordenligt liv med nyt tøj, mad og lignende, og derfor blev der indført den såkaldte børnecheck som senere er blevet lavet om til børnepenge, som man som forældre til børnene får én gang i kvartalet. Datoen for børnepenge udbetalinger som regel d. 20 i måneden, men afhængig af weekend og helligdage så kan dette variere en smule.

Du kan finde en hel oversigt over datoerne for udbetaling af børnepenge her hvor du kan se alle datoerne som bliver opdateret år efter år.

Udbetaling af løn – Hvornår får vi løn?

Er du i tvivl om præcist hvornår du før løn i nogle måneder, fordi den dag du normalt får løn måske er den sidste dag i måneden, og den dag er måske en weekend? Så fortvivl ikke. Lønudbetaling af vigtigt for alle os der skal have noget til at betale vores regninger, og det er trods alt langt de fleste af os der har brug for penge til at gøre dette. Men datoer for hvornår får vi løn er faktisk ganske nemt at finde, fordi det stort set altid er den sidste hverdag i måneden, at vi får denne udbetaling af løn. Der er lønudbetaling for langt de fleste lønmodtagere i den sidste dag i måneden, hvilket også betyder at du stort set altid kan forvente at du har pengene på din konto den sidste hverdag i måneden.