Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Tron’s (TRX) Integration Med ChatGPT Skubber TRX I Vejret – Kan Den Performe Bedre End Metacade’s (MCADE) Presale?

Written: 16. juni 2023

Last Updated on by Monni.dk

Mens ChatGPT tager verden med storm, har mange spekuleret i hvordan teknologien kan integreres med krypto, og Tron ser ud til at have fundet løsningen. Samtidig har GameFi superstjernen Metacade fået mere og mere opmærksomhed, efter det konstant bliver udsolgt i dets presale. I denne artikel vil du lære om hvordan Tron planlægger at forbindes til ChatGPT, hvordan dette kan påvirke TRX’s pris, og om den kan outperforme Metacade.

Tron (TRX) og ChatGPT – Skabt For Hinanden?

Tron, layer-1 netværket lavet af den berygtede Justin Sun, er igen kommet i rampelyset efter projektet for nyligt hoppede med på OpenAI/ChatGPT hypen. I en tweet, annoncerede Sun, at Tron “vil tilbyde et AI-orienteret decentraliseret betalings framework til AI systemer.” Sun’s vision er at hjælpe med at skabe et “decentraliseret, intelligent finansielt økosystem” drevet af ChatGPT og AI teknologi.

 

Han nævner, at han tror, at Tron’s eksisterende arkitektur kan bruges til at bygge dette framework ved at bruge BitTorrent’s decentraliserede fil lagringssystem BTFS til at lagre bruger forespørgsler og AI resultater. Denne nyhed forårsagede en stigning i priserne hos AI-baserede kryptoer, idet ChatGPT og andre AI løsninger som Google’s Bard, tiltrækker millioner af daglige brugere.

 

Tron DAO’en annoncerede også for nylig en 100 millioner dollar AI fond, der skal hjælpe med yderligere at integrere teknologier som ChatGPT med blockchains. Som et resultat af disse udviklinger, er chainens native TRX token blevet én af de bedste mega-cap krypto performere i de seneste par uger. I dagene efter Sun’s tweet d. 4. Februar steg TRX med over 13%, til et niveau på 0,071$.

Tron (TRX) Pris Forudsigelse

Projektets AI annonceringer og det nyfundne bullishness i TRX’s pris, har ført til at nogle analytikere kaster endnu et blik på deres Tron pris forudsigelser. I øjeblikket ligger TRX omkring 0,064$ mærket, men mange tror på, at det kan gentage dets 0,071$ niveau i de kommende uger.

 

Hvis alt går efter planen, kunne Tron’s pris forudsigelse på 0,078$ nås i løbet af et par måneder. Tron kunne endda komme op på 0,10$ i år i takt med, at AI trenden fortsætter og tilbyder investorer over 56% afkast! Nogle har draget paralleller mellem TRX’s bullishness og MCADE’s episke presale performance, men kan Tron virkelig outperforme Metacade?

 

Metacade (MCADE) Sætter Standarden For Play-To-Earn

Mens play-to-earn (P2E) bevægelsen får momentum, positionerer Metacade sig selv som den ultimative fællesskabshub, hvor gamere, udviklere og krypto investorer kan mødes og udforske GameFi’s verden. Metacade’s mission er at skabe en alt-i-et løsning, hvor brugere finder alt, hvad de skal bruge for at komme i gang med P2E inklusiv fora, anmeldelser, leaderboards og det bedste alfa delt af erfarne GameFi veteraner.

 

Én af Metacade’s fremragende funktioner er dens Create2Earn program, hvor brugere kan tjene MCADE tokens ved bare at dele værdifuldt indhold med fællesskabet. Fra tips og anbefalinger til tutorials, så belønner Metacade dets brugere for at gøre platformen til det foretrukne sted for alt der hedder P2E.

 

Dog er Metagrants programmet én af platformens højest ventede funktioner. Programmet lader brugere uddele midler fra fælleskassen til udviklere, der skaber de bedste P2E spil. Udviklere indsender deres forslag til MCADE indehavere, som så stemmer på deres favoritter. Den vindende idé bliver tildelt finansiering, så spillet kan blive gjort til virkelighed. Målet er at give spillerne magten tilbage, og lade dem forme fremtiden for GameFi industrien, som de har lyst til. 

 

Takket være disse funktioner, og dets fællesskabet-først vision, forventes Metacade at blive en leder indenfor P2E gaming. Dets presale har allerede rejst over $13.6m på bare 17 uger efter dets lancering og har skubbet prisen på MCADE op fra 0.008$ til $0.02

Metacade (MCADE) Pris Forudsigelse

Da tokenet allerede har været igennem så dramatisk en prisstigning, forventer eksperter, at MCADE kan nå langt højere priser i 2023. Det vil afslutte dets presale til omkring 0,02$ pr token, men nogle tror, at 0,28$ er meget opnåeligt i år, idet tusinder af bruger strømmer til for at blive en del af Metacade’s fællesskab. Andre har sat deres forudsigelser til 0,50$, 0,80$ og endda 1$!

 

Hvor Tron bestemt ser bullish ud, er dets forventede performance meget svagt i forhold til Metacade’s. Selv hvis MCADE når den laveste pris forudsigelse på 0,028$, vil investorer stadig få et 14x afkast – hvilket fuldkommen kaster TRX’s forventede vækst i skyggen.

Skal Du Investere i Tron (TRX) Eller Metacade (MCADE)?

I takt med at produkter som ChatGPT bliver mere almindelige i samfundet, er det sandsynligt at krypto projekter, som er direkte involverede i AI baserede teknologier – som eksempelvis Tron, vil nyde godt af dette. Dog forventes det stadig, at hvor Tron vil blive en stærk performer i år, er der intet, der kan stoppe Metacade’s vækst.

 

Udover AI, forventes P2E at boome i 2023, hvor Crypto.com forudser at GameFi industrien vil accelerere med en 100% årlig vækstrate indtil 2025. Ved at skabe en fællesskabsbaseret platform med værdifulde funktioner, kunne Metacade nemt blive det foretrukne sted for P2E gamere. 

 

Tusinder af investorer ser ud til at være enige. Som vi nævnte før, har Metacade rejst over $13.6m meget hurtigt, og dette tal forventes at blive ved med at stige i takt med, at investorer og gamere kommer ombord. Hvis du overvejer at blive involveret, så tjek Metacade presalet så hurtigt som muligt. MCADE tokens forventes ikke at blive på $0.02 meget længere.

 

Du kan deltage i Metacade presalet her.