Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Tre måder at spare penge på

Written: 29. juni 2023

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

I en tid, hvor vi alle har været hjemsendte og låst indenfor vores fire vægge, der har det været svært at tjene ekstra håndøre. Derfor kan det være, at du sidder i en situation, hvor du mangler ekstra penge eller blot føler du trænger til at spare op til mere fis og ballade. Mange har en stor trang til at komme ud og more sig. Tage til koncert eller på cafe. Dette har vi ikke kunne i længe, så nu skal pengene kunne slå til. Læs med herunder og få tre råd til, hvordan du kan spare penge i hverdagen med blot få ændringer.

1.      Væn dig til genbrug

Genbrug er blevet langt mere moderne den seneste tid. Det er ikke uden grund. Det er sundt for miljøet og ligeledes sundt for din egen økonomi. Hvis du genbruger dine gamle møbler og giver dem en kreativ behandling, så kan de føles som nye. En klat maling er trods alt billigere end et helt nyt spisebord. Det samme er gældende for din garderobe, køb tøj i genbrug. Det er langt billigere. Der er også andre få midler, der kan spare dig penge. Høre du til den del af befolkningen, som printer meget? Så har du formentligt en stor udgift i kopipapir. Hvis du vænner dig selv, at du genbruger papiret og printer på den anden side også, så har du jo dobbelt så meget papir – smart ikke?

2.      Spar på maden

Mad er en af danskernes største udgifter. Uden mad og drikke, da dur helten ikke. Det er så sandt, men det betyder ikke, at det ikke er en af de poster, hvor vi kan spare. Du kan spare på flere måder. Du kan eksempelvis lave en madplan til ugen. Gør du det, så vil du have færre indkøbsture, hvilket ofte sidestilles med flere impulskøb. Laver du madplaner efter opskrifter, så er der også større chance for, at du køber mad ind til det antal personer i er og ikke flere. Det gør at du vil smide mindre ud. Lav eventuelt en ”tøm-køleskabet-ret” hver søndag, hvor I får tømt ud.

3.      Sælg ud af dine ting

I led med det første punkt, så er det bare ikke alle mennesker, der er så kreative, at de blot får nyskabt deres møbler, deres tøj eller tredje. Tag derfor et kig på alt dit tøj, dine bøger eller andet som du aldrig får brugt mere. I stedet for at smide det ud, eller lade det ligge og fylde rundt i lejligheden eller huset, så sælg ud af det. Der findes mange gode sider at sælge sine ting på. Måske det er billige ting, men det kan hurtigt løbe op og inden du ser dig om, var der lige til et par cafe-ture.

Er du på udkig efter et hurtig lån, så se vores artikel omkring hurtige lån her.