Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

3 gode råd til dig med oliefyr

Written: 21. januar 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Annonce

Siden starten af 1960’erne er der blevet fyret med oliefyr i Danmark, når det har handlet om opvarmning af huse og opvarmning af vand. Der fandtes i 2019 mere end 150.000 oliefyr i Danmark, hvoraf de fleste findes i private boliger på landet. Så bor du på landet og har du et oliefyr stående, så læs med her og få 3 gode råd.

Verdensmarkedet, forskellige udbydere og prisen på fyringsolie

Hvem vil ikke gerne spare lidt penge i det årlige budget og have penge til andre sjovere udgifter? Der kan være mange penge at spare, hvis man har tid til at sætte sig bare en smule ind i de forskellige udbydere af fyringsolie og deres oliepriser. Priserne på fyringsolie følger udbuddet og efterspørgslen på verdensmarkedet, og kan derfor variere fra dag til dag. Dog kan rabatter og faste fordele ved nogle udbydere være med til at sikre en alligevel forholdsvis fast pris og tilbyde dig billig fyringsolie trods de varierende priser på verdensmarkedet.

Årligt besøg af servicetekniker

Det er en rigtig god ide, at få dit oliefyr tilset af en autoriseret servicetekniker en gang om året for at komme i forkøbet og undgå store omkostninger, som kunne være opstået, da det nok ikke er os alle, som har lige stor viden om det oliefyr, der står ude i baglokalet. Men vi vil jo alle gerne have et varmt hjem, hvor vi kan tage os et dejligt varmt bad.

Automatisk varmestyring

Med indstilling af automatisk varmestyring sænkes og hæves temperaturen i takt med temperaturen udendørs. Dette kan spare dig 10% af dit olieforbrug om året. Desuden er en god ide at have termostater på dine radiatorer, sådan at de automatisk kan slå fra, når den ideelle temperatur er nået. Dette kan spare dig for op til 20% om året i dit olieforbrug. Det betyder også, at du ikke overforbruger olie, og derfor er du med til at skåne miljøet og hvem vil ikke gerne være med til det i disse tider?

Med de 3 ovenstående råd kan du altså spare penge, og derved have råd til meget sjovere ting, for hvad er mere kedeligt at bruge penge på end fyringsolie? Og som en kæmpe fordel kan du også være med til at passe på vores miljø og allesammens moder jord. Det må da bestemt være en win-win situation.