Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Trænger du til ny underholdning – her er tre billige underholdningsmuligheder

Written: 21. april 2020

Når først foråret gør sit indtog i landet, kan man ikke altid sikre sig, at vejret arter sig til en gåtur i det fri, grill på græsplænen eller leg på legepladsen med børnene. Regnen kan vælte ned flere dage i streg, mens vi må kigge langt efter sommerens solstråler og varme. Og måske er du nået dertil, hvor der ikke bliver sendt andet end genudsendelse på genudsendelse i fjernsynet. Serier, film og livsstilsprogrammer, som du for længst har set, og ikke har lyst til at bruge din tid på endnu en gang. Hvis det er tilfældet, kan du eventuelt overveje at finde nye former for underholdning, der kan beskæftige dig i løbet af dagen eller måske endda flere uger i streg. Og så er det endda underholdning til billige eller ingen penge.

Lyd i ørerne

En af de ting, der har vundet større og større indpas hos befolkning over de seneste år, er lydbøger. Med lydbøger kan du lytte til nogle af mest populære romaner, der er på markedet lige nu, mens du lytter til dem. Romaner, børnebøger eller naturvidenskabelige bøger – mulighederne er mange. Og ikke nok med at du kan få fortalt en god historie, kan du samtidig sørge for at få ordnet nogle af dagens gøremål derhjemme. Med en god bog i ørerne har du mulighed for at svinge støvsugeren, gå en tur med hunden eller tage opvasken samtidig med, at en spændende historie udfolder sig i dine ører. Derudover tilbyder mange af lydbogstjenesterne, at man i 30 dage har mulighed for en gratis prøveperiode.

En kort og billig fornøjelse

Sammen med lydbøger er podcast også blevet et af de medier, som mange – især den yngre del af befolkning, tyer til. Her har du også mulighed for at lytte til en spændende historie, et godt talkshow eller måske endda en aktuel samfundsdebat, mens du får ordnet andre ting på din liste over gøremål. Fordelen ved podcast er dog, at der ofte er tale om forholdsvis korte afsnit, hvilket betyder, at du ikke behøver at sætte hele eftermiddagen af til at få læst en god roman op. Og så kan du finde de fleste podcast i din podcast-app på telefonen – og endda helt gratis.

Flere dages underholdning er sikret

Et andet sted, hvor du kan hente underholdning til forholdsvis få penge, er hos de mange streamingtjenester. Hvis du ikke er typen, der lytter til lydbøger eller podcasts, og samtidig er træt af de mange gentagelser i fjernsynet, kan streamingtjenester være vejen frem for dig. Her kan du som regel se et utal af film og serier, hvilket nok skal sikre dig underholdning flere dage i streg. Og hvis først man bliver fanget af en god serie, går der ikke mange dage, før man skal på jagt efter en ny, fordi dagene er fløjet afsted med seriemaraton. Ligesom ved de forskellige lydbogstjenester, der tilbyder en gratis prøveperiode, er der også flere af streamingtjenesterne, der tilbyder en prøveperiode, der giver dig muligheden for at finde ud af, hvilken tjeneste der passer bedst til dig og dine behov.