Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Content produktion

Written: 24. marts 2022

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

Sponsoreret indhold:

Hvis du kender lidt til markedsføring, er der god chance for, at du er stødt på ordet content før, men hvad er det egentlig det betyder og går ud på? Content oversættes på dansk til indhold, hvilket sådan set bare betyder alt det indhold der ligger på din hjemmeside og de sociale medier der hører til din virksomhed eller organisation.

Content er derfor rigtige mange ting, det er alt fra den tekst der står om dine produkter eller ydelser, de billeder du har, eventuelle videoer og alt andet du lægger op for at informere og reklamerer for dig selv og din virksomhed.

Hvorfor er content vigtigt for din virksomhed?

Content er, som sagt, alt det indhold du har der repræsenterer din virksomhed. Det er samtidig det, der skal få kunderne gjort opmærksomme på virksomheden og at den overhovedet eksisterer. Dit content er altså også din markedsføring. Hvordan du bruger content, kommer altså til at have en effekt på din omsætning.

Når man snakker om content, og content produktion, er det vigtigt at slå fast, at det ikke bare drejer sig om meget content, men om god content. Det nytter ikke at have uanede mængder af indhold alle steder, hvis det er af dårlig kvalitet og dermed kun giver et dårligt og rodet indtryk af virksomheden. For at content skal kunne betale sig, kræver det, at det er god content.

Hvorfor er video den bedste slags content?

Content er, som sagt, rigtig mange forskellige ting. Dog vil der kunne argumenteres for, at noget er bedre end det andet: nemlig video. En gennemført og gennemarbejdet video er genialt content, og videoer klarer sig rigtig godt i algoritmer på tværs af platforme.

Algoritmerne på de forskellige sociale medier og søgemaskiner ændrer sig konstant, så det handler om at være up to date og følge godt med. Det nye store hit er nemlig videoer, som klarer sig enormt godt sammenlignet med billeder eller tekst. Det er derfor lige nu noget af det mest værdifulde content du kan gøre brug af.

En video er også ideel til at bringe følelser frem i folk. Følelser er netop det der kan engagere folk og sørge for, at de kommer op af stolen. Dette kan gøres ved at bruge den helt rigtige kombination af lyde, effekter, vinkler, mennesker, og listen fortsætter.

Hvad koster video produktion?

Nu har vi gennemgået hvorfor en video er det ideelle content, men at det samtidig kræver at det giver et professionelt indblik i din virksomhed, og hvordan gør man lige det? Det kræver rigtig meget at producere en video, og hvis du selv forsøger, er det langt fra sikkert at du får et godt resultat. Derfor kan det være en rigtig god ide at få hjælp af professionelle til produktion af din video.

Prisen på en video er et meget bredt begreb. Ligesom med priser på så meget andet håndværk, kræver en specifik video en specifik pris, da omfanget af videoproduktionen bestemmer prisen.

Når der skal sættes en pris på produktion af en video, kræver det altså lidt flere detaljer. Ting som længden af videoen, om der skal laves speak, om der kræves specielt udstyr eller skuespillere, antallet af locations og hvor omfattende redigering der kræves, er alle ting der har indflydelse på din endelige pris. Heldigvis er det nemt at få en uforpligtende samtale hos Rahbek Media hvor ønsker og krav udveksles. Du kan derudover se priser på videoproduktion her, og blive klogere på videoproduktionen der ligger bag.