Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Spikeball – 3 tips til at købe spikeball billigt til haven

Written: 6. maj 2022

Last Updated on by Monni.dk

Spikeball er perfekt til at lave sjov i haven. Det er kommet fra USA og er blevet et af de mest populære sjove gadgets til haverne i Danmark nu også. Derfor kommer vi med 3 tips til at købe spikeball billigt til haven.

Spikeball er som nævnt på f.eks. hjemmesiden barneguiden.dk, en af de mest populære gadgets til haven, når man skal have det sjovt ude i det fri. Derfor er det oplagt at kigge efter et spil spikeball til haven, hvor man får rig mulighed for at få en masse sjove timer sammen med venner, kæresten, familien osv. Derfor er det oplagt at kigge efter dette sjove spil til din have, som især er perfekt og velegnet om sommeren, men naturligvis kan spilles året rundt sålænge man har lyst til det.

SpikeBall er det perfekte havespil til 2 og 4 personer

Spikeball - 3 tips til at købe spikeball billigt til haven

Spikeball – 3 tips til at købe spikeball billigt til haven

Der findes en masse forskellige udgaver af Spikeball, og der er ingen tvivl om at det er helt oplagt at vælge Spikeball hvis man gerne vil have et sjovt og enkelt spil man kan tage medover alt. Der findes spikeball som du kan købe til 2 personer, hvor det blot er 1 mod 1 når man spiller spillet. Dette er oplagt hvis du blot vil have det med på stranden, på camping eller blot i haven med kæresten eller en ven. Men hvis du vil inkludere lidt flere til spillet, så bør du kigge i retning af den model hvor der er op til 4 personer med som mulighed. Her er nettet lidt større og der medfølger også flere bolde. Priserne er cirka dobbelt op på det til 4 personer, men da priserne i forvejen er billige, så burde det ikke betyde det store for hvilket spil eller model du vælger.

SpikeBall er kæmpe stort i USA og det er det også på vej til at blive i Danmark.