Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Sparetips: Sådan sparer du penge, når du shopper online

Written: 2. marts 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

ANNONCE

Kan du lide at spare penge? Og kan du også godt lide at shoppe online? Så er der godt nyt til dig, da du kan kombinere de to og dermed spare penge, når du shopper online. Der er mange måder at gøre det på. Hvordan du gør det, præsenterer vi dig for her.

Online handel i Danmark bliver mere og mere populært, da det ofte er billigere end i de fysiske butikker. Ved at benytte dig af nedenstående tips kan du gøre online shopping endnu billigere, end det i forvejen er.

1. Brug rabatkoder

Flere og flere online butikker benytter sig af rabatkoder for at forkæle deres kunder yderligere, når det kommer til gode priser. Tjek derfor rabatportaler igennem for rabatkoder, inden du gennemfører dit køb, da der kan være mange procenter at spare, hvis du er heldig. Det gælder alt lige fra elektronik og tøj til møbler og køkkenartikler.

Samtlige online butikker tilbyder muligheden for at indtaste en rabatode – så der er helt sikkert også en til brug i din favorit online butik.

2. Find tilbud på tilbudssøgemaskiner

Ligesom der findes rejsesøgemaskiner med tilbud på rejser og flybilletter, findes der også tilbudssøgemaskiner til alt til hjemmet og mere til. Der er for eksempel denne tilbudssøgemaskine, som tilbyder tilbud på alt lige fra ting til børn og elektronik til tilbud på havemøbler og træningsmaskiner. Den giver derfor god mening at tjekke tilbud på, da den med al sandsynlighed kan komme op med et tilbud på noget, du har brug for.

Ved at bruge en tilbudssøgemaskine trawler du nettet igennem for de bedste tilbud på netop det, du står og mangler. Dermed er du garanteret at spare penge. Det er smart, nemt og enkelt.

3. Shop i en webshop uden betalingsgebyrer

Hvis du gerne vil spare yderligere med penge, når du shopper online, er det fornuftigt at handle på en webshop, der tilbyder gebyrfri betaling. Mange webshops tilbyder både betalingsmetoder med og uden gebyrer. Vælg altid den uden gebyrer, selvom det er et beskedent beløb. For det kan hurtigt rende op i mange penge over tid, hvis du ofte handler online.

4. Shop inden for EU

Det lyder måske som et spøjst sparetip, men ikke desto mindre er det reelt. For hvis du sørger for kun at shoppe i online butikker inden for EU, slipper du for told, afgifter og andre omkostninger. Fragten på produkter fra webshops uden for EU er desuden ofte også højere end dem inden for EU. Der er derfor hurtigt mange penge at spare ved kun at handle på danske eller andre europæiske webshops.

Hold dog altid øje med fragten, hvis du ikke handler på danske webshops!

5. Køb stort og spar på fragten

Når nu vi er ved det med fragten, er et godt tip at afgive én stor bestilling frem for mange mindre. Det giver nemlig en lavere omkostning til fragt, som hurtigt kan gå hen og løbe op i flere hundrede kroner i måneden.

Hvis du kan finde webshops, der tilbyder gratis fragt ved både små og store bestillinger, er de selvfølgelig at foretrække. Det er dog ikke alle, der gør det, hvorfor det er værd at holde øje med, da der kan være mange penge at spare på fragt.

Når det så er sagt, skal du selvfølgelig ikke bare købe noget bare for at købe noget. Det har din økonomi eller miljøet ikke godt af. Gør derfor brug af storindkøb ved jul, fødselsdage og andre lejligheder, hvor du alligevel skal handle stort. Der er nemlig ingen grund til at købe noget, som du ikke har brug for.