Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Spar penge – skift de traditionelle smøger ud med e-cigaretten

Written: 10. december 2020

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

Hvad enten om du er på vej til et rygestop eller hvis du bare gerne vil spare penge i din hverdag, kan dette nemt klares ved at skifte til en e-cigaret.

Et paradis af e-cigaretter

Faktisk fås der utallige forskellige smage til e-cigaretterne. Om du er til den klassiske smag af tobak, den saftige smag af frugter eller den mere søde smag af diverse læskedrikke, så kan du stensikkert finde en e-væske, der er som lavet præcis til dig. I samme dur findes der også forskellige slags e-cigaretter, som passer nøjagtig til dine behov. Er du mere til store dampskyer, er du nybegynder eller erfaren bruger? Du finder alt hvad du skal bruge til overskuelige priser på denne side.

Fordelene ved e-cigaretten

Der findes flere fordele ved at tage springet fra den traditionelle cigaret til den elektriske.  Den første er selvfølgelig det økonomiske aspekt. Hertil tilføjes at e-cigaretterne ikke indeholder den farlige tobak og kulilte, som er med til at forurene dine lunger. Men holder du vildt meget af smagen af tobak fås der også e-væsker med netop den smag.

Den elektriske cigaret lugter heller ikke af røg, og du slipper derfor også for at have lugten af rød hængende i dit tøj og dit hår. Du behøver ikke være bange for at udsætte dem omkring dig for passiv rygning, da det udelukkende er vanddampe, som kommer ud af e-cigaretten.

Lidt selvangivende er cigaretten også elektrisk, og du behøver derfor hverken at tænke på at skulle finde lighter eller askebæger frem når du trænger til et hiv. Du kommer måske endda også til at mindske dit forbrug, da du ikke behøver at føle dig nødsaget til at færdiggøre cigaretten, som du måske har gjort før i tiden med de traditionelle smøger.

Drømmer du om at lægge cigaretterne på hylden?

Det er nemt at finde bivirkninger ved at ryge. Og det er nemt at finde gode grunde til at stoppe. Men som mange andre ting er det altid nemmere sagt end gjort. En e-cigaret kan være et første skridt på vejen mod rygestoppet, men det er også altid en god idé at undersøge, hvor du kan få hjælp til stoppet, og til at holde fast i det, samt information om hvordan forløbet foregår. Apotek.dk har et overskueligt skema, der viser hvordan din krop begynder at reparere sig selv når du lægger smøgerne på hylden. Du kan også altid læse mere omkring rygnings påvirkning på kroppen på sundhed.dk.