Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Spar penge med billig nem aftensmad – 2 Gode sparetips

Written: 16. april 2021

Hvis man vil spare penge og lave billig nem aftensmad, så har vi i denne artikel 3 sparetips til hvordan du kan gøre dette på en nem måde, som ikke er alt for besværlig, men som fungere for langt de fleste hjem.

De fleste af os vil gerne holde forbruget på et minimum, så man ikke bruger en masse penge på noget som oftest ikke er nødvendigt. Derfor er det for mange rart at kunne spare lidt penge på en nem og billig aftensmad. I dette blogindlæg så har vi fundet 3 sparertips til at få en billig aftensmad i dagligdagen som også er nem at tilberede. Der er nemlig flere smarte tiltag man kan tage når man ønsker at spare penge på aftensmaden, og dem kommer vi ind på i denne artikel.

Få ingredienser i en nem og billig aftensmad

Når man lave en nem og billig aftensmad, så er der ingen tvivl om at det altid er en fordel hvis der er få ingredienser i opskriften, så man har mulighed for at spare penge fordi der ikke skal indkøbes så mange forskellige ingredienser. Hvis man kan finde opskrifter hvor der kun er 3-4 ting der skal puttes i, så kan man uden tvivl spare penge på den måde. Der findes utallige opskrifter når man skal have en nem og billig aftensmad og derfor er det en god ide at tjekke en lang række af dem, for at udvælge dem som har mindst ingredienser.

Køb ind til en hel uges aftensmad

Når man skal lave en billig og nem aftensmad, så er det som regel også nemmest, når man kan købe ind til en hel uge. På den måde slipper man for at skulle ud og handle ind dagligt eller flere gange om ugen, hvilket også betyder at man slipper for at blive udsat for en masse spotvarer og impulskøb, som kan være med at til at ødelægge madbudgettet fuldstændigt. Så lav gerne en madplan hver søndag og køb ind til hele den kommende uge, så du er klar til bare at tage det ud af køleskabet eller fryseren og lav maden, fordi du har alt klart til madlavningen.