Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Spar på pengene – leje af bil på Kreta

Written: 17. november 2019

Last Updated on by

På ferien kan det være skønt at finde en billig biludlejning på Kreta. Billeje, hvor man ikke skal af med en enorm sum penge, er mulig at finde. Dog kræver det, at du er ude i god tid, og at du undersøger markedet grundigt.

Billeje er lig frihed

Skal du på en ferie, hvor du gerne vil ud at opleve mange forskellige ting, kan det være skønt at leje en bil. På den måde får du nemlig frihed til at besøge lige de områder, du har lyst til. Ikke nok med, at du kan køre til de destinationer du ønsker, du kan ligeledes køre lige, når du har lyst.

Dette er en kæmpe luksus at have, når man er på ferie. Det er nemlig ikke altid, at den offentlige transport er lige god. Og selv hvis den offentlige transport fungerer for de lokale, er det ofte svært at finde rundt som turist.

Vær ude i god tid

Skal du finde billig biludlejning på Kreta, kan det godt betale sig at være ude i god tid. På den måde kan du nemlig nå at få fingrene i de billigste biler, før andre gør det. Det kan ligeledes være, at du finder et tilbud, som du når at gøre brug af.

Vil du have billeje på Kreta så billigt som muligt, kan det godt betale sig at lege med datoerne. Det kan for eksempel være, at du får en bedre pris, hvis du lejer bilen nogle ekstradage, fordi du i nogle biludlejningsselskaber kan opnå en uge-bonus.

Det rette biludlejningsselskab

Skal du finde et godt tilbud, er det klart, at du må undersøge markedet. Når det gælder billeje på Kreta, kan priserne nemlig variere meget fra selskab til selskab. På Easyterra kan du sammenligne priser på biler fra forskellige biludlejningsselskaber.

Dette giver dig mulighed for at finde den bil, du ønsker, til en god pris. Skal du finde det rette biludlejningsselskab, er det en god idé at kigge på andre folks anmeldelser. På den måde kan du se, om de har haft en god oplevelse, eller om du hellere skal leje din bil et andet sted.

Billeje – forsikringer

Når du lejer en bil, er det klart, at du skal være dækket af de rette forsikringer. Ved modtagelsen af bilen vil du sandsynligvis blive spurgt, om du vil tegne diverse forsikringer.

Har du hjemmefra undersøgt, hvilke forsikringer du er dækket af, ved du, hvilke forsikringer du bør tegne, og hvilke du kan undvære. Er du i forvejen dækket af nogle af de forsikringer der skal være i spil, kan du spare mange penge.

Ubegrænset kilometertal

Med leje af bil gælder der mange forskellige regler. Du kan blandt andet både leje biler med eller uden ubegrænset kilometertal. Betaler du for billeje uden ubegrænset kilometertal, kan du komme af med rigtig mange penge.

Har du ikke ubegrænset kilometertal, betyder det nemlig, at du skal betale et vist beløb, hver gang du kører en kilometer. Skal du på lange ture, kan det i sidste ende komme til at løbe op i mange penge.