Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Spar flere penge i hverdagen

Written: 29. oktober 2019

Last Updated on by Admin Dev

Vi går den dyre juletid i møde, og jeg taler for de fleste, når jeg siger, at vi alle godt kunne bruge lidt ekstra penge netop denne måned. Herunder kommer to tips til, hvordan du kan spare penge og derigennem have flere ved hånden, når du stresset står i Magasin og skal finde de sidste julegaver. Disse tips kan ikke blot benyttes til at spare penge til julen, men hele året igennem. De hjælper dig blot til at spare op gennem året.

Skift halogenpærerne ud med energibesparelse

Lysene derhjemme er sjældent det første vi tænker på, når vi skal spare penge, for lys skal vi jo have? Det gælder både på jobbet og i privaten. Hvis du bruger halogenpærer, bruger du meget mere energi end du ville, hvis du benyttede dig af energibesparende lysstofsrør. Eksempelvis kan du gøre brug af T5 lysstofrør, som er gode til brug af nedhængende armaturer. Bruger du denne slags lyskilde, så sparer du både på energi og penge, da de holder længere end de typiske halogenpærer. Du kan finde det rette lysstofrør til netop dig på https://www.lyskilderdirekte.dk/led-paerer/led-lysstofror.

Skift småindkøb ud med ét stort

Ikke kun på lyset kan du spare penge op, men også i dagligdagens indkøb. Vi kender alle det med en presset hverdag, hvor planlægning kan synes uoverskuelig. Sandheden er blot den, at du snyder dig selv for en masse penge, men også tid, ved at nedprioritere planlægning. Hvis du laver en madplan og handler ind én gang om ugen, så undgår du småindkøb, hvor der ofte sniges mere i kurven end planlagt, hvorved det bliver dyrere at handle ind, da du bliver fristet i butikken. Planlægger du ugens mad, så kan du også have mulighed for at koordinere rester fra gårsdagens mad og derigennem mindske madspild. Som sagt, så er det ikke blot penge du sparer ved dette, men også tid. Du slipper nemlig for at skulle bruge tid på at tage ned og handle efter arbejde hver dag.