Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Sådan kommer du godt fra start med en ny mobil

Written: 23. juni 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Ligesom med alt mulig andet kan det være en jungle at finde rundt i, hvilken telefon man skal vælge, når man skal have en ny telefon. Farve, mærke og størrelse. Men det er en lige så stor jungle at finde det rette abonnement. Hvor meget taler jeg i telefon? Hvor mange sms’er sender jeg? Skal jeg kunne komme på nettet? Og i så fald, hvor mange gigabyte kommer jeg til at bruge hver eneste måned? Der er mange spørgsmål, der melder sig på banen. Men her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kommer godt fra start med en ny mobil.

Hvad har jeg behov for?

Først og fremmest handler det om at finde en telefon, der passer til dine behov. Det er ikke sikkert, du har brug for en telefon, der kan mange imponerende ting eller har et kamera, der kan tage knivskarpe billeder. Og så kan det være, at du bare skal vælge en billigere model, hvor du kan nøjes med en telefon, der kan skrive beskeder, og som du kan ringe fra. Men det vigtigste er, at du gør op med dig selv, hvad du har brug for, inden du køber telefonen.

Hvilket abonnement?

Når du så først har besluttet, hvilken telefon du vil have, skal du finde det helt rette mobilabonnement til dig. Og her skal du også gøre op, hvad du har brug. Hvis du taler rigtig meget i telefon, skriver mange beskeder og surfer meget på nettet, skal du nok overveje et af de større abonnementer, så du er sikker på ikke at løbe tør for data sidst på måneden. Derudover skal du også være opmærksom på, hvor meget data, du har behov for, når du rejser til udlandet.

Få alt med fra din tidligere telefon

Hvis du har en masse billeder, telefonnumre, apps og lignende på den telefon, du har lige nu, som du gerne vil have med videre på dine nye telefon, skal du sørge for at tage en sikkerhedskopi af din telefon, så du er sikker på, at det hele kommer med over på den nye telefon. Det hele vil lægge sig i skyen, og kan efterfølgende hentes ned på den nye telefon, så du ikke mister noget.

Så når først du har besluttet dig for, hvilken telefon og hvilket abonnement du vil have, kan du begynde at flytte dine ting fra den ene til den anden telefon uden problemer.