Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Reddit Krypto Fans Deler Deres Favoritter – De 7 Bedste Krypto Gaming Mønter I 2023

Written: 14. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

2023 tegner til at blive et massivt år for krypto spilindustrien, og Reddit krypto-fans har for nylig overvejet hvilke tokens, de betragter som værende nogle, man skal holde øje med. I denne artikel finder du syv bedste krypto gaming mønter, som du ikke har råd til at gå glip af. Fra etablerede giganter til spændende nye projekter, så kan du med garanti finde din perfekte krypto gaming investering her.

1. Metacade (MCADE)

Metacade er et socialt knudepunkt for P2E-spil, der har vundet betydelig indpas blandt Reddit krypto-investorer i de seneste uger. Det er her, brugere kan komme i kontakt med ligesindede P2E-entusiaster, finde deres fordel i GameFi og deltage i en af ​​Web3s første demokratiske finansieringsordninger for spiludviklere. Spillere vil kunne opdage de bedste spil, læse anmeldelser og få adgang til den hotteste GameFi alpha, hvilket muliggøres af Metacade’s ønske om at maksimere nytteværdien for deres brugere.

Men Metacade adskiller sig fra andre sociale platforme gennem ny krypto- og blockchain-teknologi. I stedet for blot at forvente, at brugerne bidrager til platformen af deres egen gode vilje, belønner Metacade sine brugere for at bidrage til platformens vækst. Udover omfattende P2E-muligheder kan brugere også optjene MCADE tokenet, i bytte for at skrive anmeldelser og tips og eksempelvis interagere med medlemmer på en nyttig måde

Metacade tilbyder flere indtjeningsmuligheder for brugere. Ikke alene kan de lære at maksimere deres P2E-indkomst og deltage i turneringer, præmie lodtrækninger og konkurrencer, men brugere kunne endda erstatte deres almindelige indkomst helt med platformens job tavle, der forventes i 2024. På denne job tavle vil Metacade medlemmer kunne finde spændende muligheder for at arbejde med nogle af lederne af spil- og Web3-industrien.

Reddit krypto-fans kalder Metacades Metagrant ordning for en af ​​de største game changere for GameFi-industrien. Metagrants giver brugerne mulighed for at rette platformens ressourcer mod udviklere, der bygger de spil, brugerne vil spille. For at vinde finansiering skal udviklere have flest stemmer på deres idé i en Metagrant konkurrence. Dette er med til at drive innovation i GameFi sektoren og gør det samtidig muligt for brugerne at spille en mere aktiv rolle i ved at fremtiden for de spil, de elsker.

Til sidst vil Metacade for at opfylde vision omkring sand decentralisering, endeligt overgå til en decentraliseret autonom organisation (DAO) i 2024. Denne handling betyder, at platformen vil være fuldstændig styret af spillerne, hvilket tilbyder en ægte demokratisk beslutningsproces til implementering af nye opgraderinger og fastlæggelse af platformens fremtidige retning.

Med et stærkt fokus på fællesskab og decentralisering, ved at tilbyde spillere værdi ved hvert eneste skridt, er Metacade sat til at dominere P2E-industrien. Projektets presale har allerede rejst $10m MCADE tokens på bare 16 uger siden lanceringen, og dette tal forventes at stige hurtigt, efterhånden som flere investorer skynder sig at få fingrene i tokenet før den eksploderer i 2023.

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

2. ApeCoin (APE)

ApeCoin er en af ​​Reddit’s krypto fans’  bedste krypto spil mønter. Det blev skabt af Yuga Labs, firmaet bag det utroligt succesfulde Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-projekt og er i centrum af et decentraliseret samfund, der deler en fælles vision. APE bruges til at stemme i Ape DAO og til at få adgang til eksklusive varer, begivenheder, tjenester og spil.

Mange Reddit-brugere har ventet i spænding på lanceringen af ​​Otherside, Yugas fordybende metaverse-oplevelse, der er bygget i samarbejde med Improbable og Animoca Brands, moderselskabet til The Sandbox. Ifølge Yuga forsøger teamet at udvikle det “bedst mulige metavers”, hvor “tusindvis af mennesker interagerer” på én gang.

Otherside giver brugerne mulighed for at oprette avatarer baseret på deres NFT’er og egen digitale ejendom i metaversen, kendt som Otherdeeds. Selvom spillet endnu ikke er lanceret, er Otherdeeds hurtigt steget i graderne og er nu blevet det fjerde mest handlede NFT-projekt, ifølge OpenSea. Dette illustrerer meget godt hypen omkring dette projekt. Da APE forventes at være Othersides in-game valuta, forudser Reddit-brugere, at tokenets værdi vil stige hurtigt, når spillet udgives.

3. Shiba Inu (SHIB)

Mens mange betragter det som en simpel meme-mønt inspireret af Dogecoin, har Shiba Inu opbygget et af de største Reddit krypto-fællesskaber. r/SHIBArmy har næsten 500.000 medlemmer, hvoraf mange er ivrige tilhængere af Shiba Inu-tokenet. I modsætning til Dogecoin, som er baseret på Bitcoins kode, er SHIB et Ethereum-baseret token, hvilket betyder, at det kan bruges som en betalingsform for køb i spil og NFT’er, specifikt i forhold til Shiba Eternity og det kommende SHIB: The Metaverse.

Shiba Eternity blev udgivet i begyndelsen af ​​oktober 2022 efter en betydelig hype. Spillere kan bruge deres Shiboshi NFT’er i kort kampe mod andre og få deres dæk til at vokse, og på denne måde stige på ranglisterne. Selve spillet har over 100.000+ downloads bare på Google Play Butik.

SHIB: The Metaverse er, som det står på dets hjemmeside, “kulminationen af ​​vores historie som et fællesskab, virtuelt vist i et lag af smukke visuelle elementer, der viser vores innovation og samhørighed med et sted, der virkelig kan kaldes et hjem.” Selvom der endnu ikke er givet en udgivelsesdato, forventes det engang i 2023. Ifølge Reddit krypto-fans kunne denne tilføjelse til Shiba Inu-økosystemet sende SHIB til tops.

4. The Sandbox (SAND)

The Sandbox er et af de mest anerkendte krypto spil projekter. Sammen med Decentraland kom The Sandbox i rampelyset efter Facebooks rebrand til Meta. Mens Decentraland er fokuseret på at tilbyde en virtuel verden for brugere at interagere i, er The Sandbox centreret omkring spil, hvilket giver spillere mulighed for at skabe, dele og tjene penge på deres spiloplevelser.

Det giver brugerne alle de værktøjer, de har brug for til at generere utroligt fordybende oplevelser uden at kende en enkelt linje kode. Det eneste krav er, at spillerne ejer en grund, repræsenteret af LAND NFT for at begynde at bygge, hvad de vil. Dusinvis af spil er allerede blevet skabt, udelukkende ved at bruge The Sandbox’s infrastruktur, hvilket giver spillere timevis af sjov i metaverset.

Reddit krypto-fans nævner The Sandbox’s mange spændende partnerskaber som en af ​​de største grunde til at være bullish på SAND. Mange mærker som eksempelvis The Walking Dead, Tony Hawk, Gucci, Adidas og Smølferne har alle fået en tilstedeværelse i metaverset med The Sandbox, og denne liste vil sandsynligvis fortsætte med at vokse i 2023.

5. Enjin Coin (ENJ)

Enjin ligger ofte højt på Reddit’s krypto fans’ lister som en af ​​de bedste krypto spil mønter. Det er en platform, der primært er rettet mod udviklere, der tilbyder flere software development kits (SDK’er) for at hjælpe dem med at sætte deres in-game elementer på blockchain. I stedet for at skabe deres egen proprietære løsning, kan udviklere bruge Enjin til nemt at integrere blockchain-teknologi i deres spil.

Enjin gør processen meget enkel. Udviklere skal præge NFT’er, der svarer til deres aktiver i spillet og tildele dem værdi ved hjælp af ENJ-tokenet, som kun kan indløses, når NFT’en er ødelagt. Disse NFT’er kan derefter hurtigt handles sikkert mellem spillere og ses i Enjin Smart Wallet.

Efterhånden som flere P2E- og metaverse-spil opstår, vil Enjin levere en værdifuld service til udviklere, der ønsker at undgå problemerne ved at skulle bygge deres egne systemer til ejerskab af aktiver. Mange Reddit krypto-fans forventer, at ENJ vil tage fart i 2023 efterhånden som P2E- og metaverse-industrien vokser.

6. VOKS (WAXP)

WAX eller Worldwide Asset eXchange er en blockchain designet specielt til handel med digitale aktiver og NFT’er. WAX er skabt af OPSkins, en gigant inden for den digitale samlerindustri og tilbyder en brugervenlig, CO2-neutral platform til lagring og omsætning af virtuelle aktiver. Som en af ​​de bedste krypto spil mønter, har WAX allerede indgået et samarbejde med nogle massive brands som NASCAR, Capcom, Sony, Mattel og Lionsgate.

WAX går efter at gøre lanceringen af ​​NFT-kollektioner så let som muligt for brands. Ligesom Enjin leverer WAX den kritiske infrastruktur, der er nødvendig for mainstream-NFT og GameFi-adoption, hvilket gør det til et ideelt netværk for virksomheder, der ønsker at gå ind i ​​P2E og metaverse gaming verdenen.

Mange Reddit krypto-fans peger på Alien Worlds’ succes som en primær indikator for WAX’s potentiale. Spillet som regelmæssigt får over 300.000 ugentlige spillere (DappRadar) – mere end noget andet P2E-spil – er bygget på WAX’s blockchain. Desuden kører Splinterlands, det næstmest populære P2E-spil, også på WAX. Efterhånden som P2E fortsætter med at vokse, forventer mange Reddit-brugere, at kædens oprindelige token, WAXP, når nye højder.

7, Treasure (MAGIC)

MAGIC er den native valuta for Treasure-økosystemet, et projekt der kalder sig selv for “den decentraliserede Nintendo.” Treasure er et decentraliseret spil økosystem, der består af tre adskilte dele: magasiner (spil), små samfund og infrastruktur. Økosystemet har allerede otte P2E- og metaverse-spil, der hver især bruger MAGIC-tokenet som sin valuta i spillet.

Den har også en NFT-markedsplads, Trove, som kører på Arbitrum-netværket. På denne markedsplads kan spillere handle deres in-game aktiver, kaldet Treasures, ved hjælp af MAGIC eller ETH. Spil har deres eget sub-community, men hver af dem har en rød tråd mellem dem via lignende ressourcer, guilds og filosofier.

Det vigtigste er, at Treasure facilitere den infrastruktur, udviklere skal bruge for at kunne bygge decentraliserede P2E og metaverse spil. Ved at skabe et interoperabelt økosystem, der er forenet af ét token, håber Treasure at revolutionere det spilbyggende landskab. For nylig blev  Treasure ifølge Banklesstimes noteret på Binance, Gate.io og Huobi, hvilket sendte MAGIC i vejret. Mange Reddit krypto-investorer mener, at MAGIC har meget mere plads til at vokse, efterhånden som projektet udvides i 2023.

Metacade (MCADE) Kunne Være Din Hidtil Største Krypto Spil Investering

Efterhånden som GameFi-markedet fortsætter med at udvide og blive en af ​​kryptos mest fremtrædende tendenser i år, ser det ud til, at disse tokens er gearet til at give investorer ekstraordinære gevinster. Hvis Apecoin og Shiba Inu kan leve op til deres metaverse visioner, kan deres respektive tokens stryge helt til tops, når efterspørgslen stiger natten over. I mellemtiden er projekter som Enjin og WAX særdeles brugbare i takt med at industrien vokser som helhed, ved at levere den kritiske infrastruktur bag blockchain spil.

Men med hensyn til investeringspotentiale kan ingen matche Metacade. Fællesskaber er essentielle for spillere, og ved at levere en komplet samling af værdifulde, innovative funktioner, ser Metacade ud til at være det første sted, ikke kun for P2E-spillere, men også for en bred vifte af entusiaster at mødes og udforske GameFi’s verden sammen.

Overvejer du at blive en del af det? Så må du hellere være hurtig. MCADE forventes ikke holde dens nuværende pris på $0.017 før den bliver udsolgt og går videre til næste fase. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være med fra starten med en af ​​de potentielle fremtidige ledere af P2E-gaming.

Du kan deltage i Metacade presalet her.