Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Avalance Pris Forudsigelse Vakler – Investorer Går Efter Metacade I Stedet

Written: 14. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

Idet mange projekter endnu ikke er uden for fare efter krypto markedets krak, undrer du dig måske over hvor Avalanche kunne ende i 2023. Hint: Det ser ikke godt ud. I denne artikel vil du læse, hvorfor Avalanche kunne underperforme i år, læse en Avalanche pris forudsigelse, og hvorfor investorer overvejer GameFi projektet Metacade, som værende et meget bedre alternativ.

Avalanche (AVAX) Har Svært  Ved at Differentiere Sig i et Befolket Marked

Avalanche er et relativt nyt netværk, som blev lanceret i September 2020. Som andre tredje-generations layer-1 løsninger, går Avalanche efter at behandle de problemer, der er med skalerbarhed, sikkerhed og decentralisering, der plager store dele af krypto, som ofte kaldes blockchain trilemmaet.

Men på trods af at være den 17. Mest værdifulde kryptovaluta med en markedsværdi på over 6 milliarder dollars, er Avalanche blevet kritiseret en del på grund af dets mangel på adoption og begrænsede use cases, specielt sammenlignet med andre projekter som Ethereum, BNB eller Solana. Taget den høje konkurrence i layer-1 sfæren i betragtning, ser det ud til at Avalanche får svært ved at differentiere sig selv fra dets konkurrenter på nogen meningsfuld måde og har lidt som et resultat heraf.

Under krypto markedets krak i 2022, blev AVAX ramt særlig hårdt,og mistede meget mere værdi end andre projekter. Det faldt over 92% fra et højdepunkt på 147$ i november 2021 til et lavpunkt på 10,7$ i starten af dette år.

Ethereum faldt i mellemtiden cirka 82% fra dets bull markeds højdepunkt til dets lavpunkt i Juni sidste år. Avalanche’s ødelæggende underperformance er et bevis på, hvor varsomme investorer er om at købe ind i dette meget spekulative projekt.

Avalanche (AVAX) Pris Forudsigelse

Disse negative aspekter har gjort mange analytikere mere defensive, når det kommer til deres Avalanche pris forudsigelser for 2023. Efter for nyligt at have set de første tegn på bearishness i flere måneder, har mange sat deres korttids Avalanche pris forudsigelser på omkring 13$ et fald på 35% fra dets nuværende pris på 20$. 

I et bullish scenarie, lander de fleste Avalanche pris forudsigelser på omkring 40$ i slutningen af 2023 – hvilket er temmelig skuffende afkast for et bull marked. Hvis krypto market krakket fortsætter, forudser mange eksperter at AVAX kunne ramme bunden på 7,60$, hvilket vil være et kollaps på 62$ den aktuelle pris. 

Metacade (MCADE) Kunne Lede Play-to-Earn Rummet

Når man tager AVAX’s dårlige performance under det nylige krypto markeds krak i betragtning, har mange investorer ledt efter problemer, der kunne tilbyde meget bedre afkast i 2023. Ét af disse projekter er Metacade, en GameFi platform, der har klaret sig fremragende i sit presale. Metacade er en play-to-earn (P2E) fællesskabshub, hvor medlemmer kan netværke med ligesindede gamere, booste deres GameFi indtægt og sætte deres præg på fremtidens gaming.

Metacades vision er at hjælpe alle med få succes i P2E verdenen. Det er derfor, projektet vil introducere en bred vifte af funktioner, der er designet til at hjælpe spillere med at få en fordel, fra fora til at diskutere de seneste strategier til den bedste alfa delt fra P2E veteraner.

For at tilskynde medlemmerne til at dele deres viden med resten af fællesskabet, belønner Metacade brugere med MCADE tokenet, hver gang de deler anmeldelser tips eller andet værdifuldt indhold imens. Ved at gøre dette, har Metacade potentiale til at blive Web3’s ultimative destination for alle der vil lære om og tjene mere på P2E gaming.

Andre indtjeningsmuligheder, som almindelige turneringer og præmie udtrækninger, et testmiljø, hvor brugere kan give feedback på de seneste spil, i bytte for lidt ekstra penge, og endda en job tavle der forventes i 2024, har skabt masser af opmærksomhed omkring Metacade’s igangværende presale. Én af de mest spændende funktioner ved Metacade er dog deres Metagrants program.

Kort fortalt tilbyder Metagrants en måde hvorpå fællesskabet på en demokratisk måde kan finansiere de seneste P2E spil, ved at stemme på hvilke udviklere, de mener bør modtage finansiering for deres idéer. De færdige spil vil blive tilføjet til Metacade’s virtuelle arkade, alle kan logge på og nyde. Dette initiativ skaber en følelse af fællesskabs ejerskab og kunne sætte Metacade på landkortet, hvis bare ét af disse spil bliver populært. 

Metacade (MCADE) Pris Forudsigelse

Takket være Metacade’s fremragende tilbud, bliver det igangværende MCADE presale hurtigt udsolgt. Over $10m i tokens er blevet solgt på kun 16 uger siden dets lancering, hvor hvert stadie bliver udsolgt hurtigere end den sidste.

Som resultat heraf, har eksperter været meget bullish omkring MCADE tokenet. Det bliver færdigt med dets presale på 0,02$ pr token men mange har forudset at MCADE kunne være mindst 0,25$ værd i slutningen af 2023 – en utrolig stigning på 1150% på lidt under et år.

Nogle er endda gået så langt som at nævne pris forudsigelser for Metacade på mellem 0,40$ og 0,60$. Hvis MCADE når 0,60$, vil selv investorer, der kom ind ved presalets slutning, være oppe med livsændrende 2900%.

Metacade (MCADE) Er En Meget Bedre Investerings Mulighed

Det er tydeligt at se, at Avalanche’s pris forudsigelser ikke er noget at skrive hjem om. I det bedste tilfælde vil AVAX fordobles i pris. Men i det værste tilfælde kunne den falde yderligere 63%. Når man tager i betragtning, hvor mange flere lovende layer-1 projekter, der er derude, er det svært at lave en overbevisende case for at investere i AVAX.

Hvis man sammenligner det med MCADE. MCADE tokenet er stormet afsted i dets presale, takket være de unikke funktioner, det planlægger at tilbyde P2E gamere og dets fællesskabets-først filosofi. Husk at MCADE forudsigelserne, der er blevet givet, er for dets endelige presale pris; disse afkast kunne blive forstærket, hvis du bliver involveret lige nu, idet MCADE i øjeblikket er til salg for kun $0.017.

Det er dog nok bedst at skynde sig. Som nævnt, er hver stadie blevet udsolgt hurtigere end den sidste, hvilket betyder, at du måske går glip af det, hvis du ikke handler hurtigt. Hvis du tænker på at investere i AVAX, så er det måske på høje tid at genoverveje det. Kig på MCADE presalet i stedet, før det er for sent.

Du kan købe Avalanche (AVAX) på eToro her.

Du kan deltage i Metacade presalet her.