Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog
Author: Preben Mouritzen

PensionsInfo.dk giver fantastisk pensionsoverblik

Written: 13. november 2018

Last Updated on by

Et samarbejde mellem det offentlige og de forskellige pensionsudbydere har nu i 10 år kunnet give forbrugerne en samlet pensionsoversigt. Alligevel har mange slet ikke styr på deres pensionsordninger.

Siden 2008 har vi danskere kunnet gå på hjemmesiden PensionsInfo.dk og få et samlet overblik over de forskellige ordninger, som mange af os har. Arbejdsmarkedspensioner, frivilligt tegnede pensioner, offentlige ordninger, forsikringer ved død og kritisk sygdom og tab af erhvervsevne m.v.

Derfor kan det undre, når en analyse fra Forsikring og Pension viser, at mere end 20% af alle danske lønmodtagere ikke har styr på deres arbejdsmarkedspensioner og hvilke forsikringsordninger der er inkluderet i deres ordninger.

Den presseansvarlige hos Monni.dk, Preben Mouritzen, har selv en fortid inden for den finansielle sektor. Og analysens konklusion kommer ikke helt bag på ham.

Kundernes nærmest magtesløse

”Jeg oplevede hyppigt hvordan kunderne nærmest var magtesløse omkring deres pension. De var på én eller anden måde blevet fremmedgjort over for det, og det kan skyldes at det er vanskeligt at overskue og forstå, og at det for manges vedkommende er noget, der ligger flere år frem i tiden. Men det er da beskæmmende, at folk hellere vil bruge tid på at læse tilbudsaviser end på det, der virkelig betyder meget for økonomien på den lidt længere bane, som f.eks. ens pensionsordninger”, mener han.

”Derfor bør PensionsInfo.dk efter min mening være blandt alle danskeres foretrukne hjemmesider. For den er et fantastisk værktøj til at kunne overskue de forskellige private og offentlige ordninger, som de fleste af os har og den giver troværdige og fyldestgørende oplysninger, som er et godt fundament for også at konkludere, om der skal suppleres yderligere op for at opnå den levestandard vi hver især måtte ønske, når vi går på pension”, pointerer Preben Mouritzen.

Bredt samarbejde

PensionsInfo.dk er et samarbejde mellem alle danske banker, sparekasser, pensionskasser, pensions- og forsikringsselskaber samt det offentlige. Pensionsporten kan tilgås af alle, der har et nemid.

Hjemmesiden giver et grafisk og overskueligt overblik over alle ens pensioner. Man kan bl.a. se, hvordan man er dækket i tilfælde af sygdom og død, men kan beregne den fulde folkepension, se hvor meget man får udbetalt hvis man mister sin erhvervsevne og få et overblik over sine forsikringer ved død og kritisk sygdom.

Hos Monni.dk kan vi kun opfordre til at prøve at bruge dette fantastiske stykke værktøj!

Om forfatteren Preben Mouritzen er bankuddannet i Midtbank i 1973 og har erfaring fra mange forskellige afdelinger i banken. Derudover har han 22 års erfaring som marketingchef i Vestjysk Bank og efterfølgende ejer af eget marketingbureau med fokus på kommunikation for banksektoren. Ekspert i undersøgelser, analyser og kundekommunikation for den finansielle sektor.