Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Lønløsninger for alle virksomheder

Written: 20. april 2020

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

Hos Azets finder du hjælp til alle opgaver inden for lønadministration, uanset om du er tilknyttet overenskomst eller ej. Når din virksomhed vælger et samarbejde med Azets, får I en partner med stor erfaring i at finde lønløsninger for virksomheder, uanset størrelser og branche. Ydermere bliver I garanteret korrekt løn til tiden – hver gang.

Azets’ seks lønservices

Ved at partner op med en lønadministration fra Azets, får I 150 lønkonsulenter, som dagligt håndtere alle opgaver inden for lønadministration. De vil hjælpe jer, ved at afvikle alt det administrative arbejde i forbindelse med løn. Læs mere om alle deres lønservices nedenfor:

  • Outsourcing af lønfunktion

Uanset virksomhedens størrelse, kan lønadministration nemt blive en større administrativ opgave. Ved at outsource jeres lønfunktion med hjælp fra Azets, får I 150 lønkonsulenter, som kan hjælpe med alt fra indhentning af løninput og behandling af løn til afstemning af den udbetalte løn, udsendelse af lønseddel, refusionsansøgninger og procesoptimering.

  • Lej en lønmedarbejder

I kan også leje en lønmedarbejder fra Azets, hvis I står med et akut behov for ressourcer i lønafdelingen. Lønmedarbejderen dækker alle niveauer inden for løn, eksempelvis lønansvarlighed, lønbogholder eller controller. Ved at leje en medarbejder hos Azets, er I garanteret større sikkerhed og høj kvalitet, sammenlignet med traditionel vikarservice.

  • Nordisk lønadministration

De juridiske regler omkring løn varierer fra land til land. Det er derfor fordelagtigt at vælge en lønpartner, som er til stede i alle nordiske lande. På den måde, bliver I sikre på at jeres lønadministration varetages i henhold til lokal lovgivning og med lokal ekspertise. Ydermere bliver al lønrelateret registrering og indberetning til offentlige instanser også varetaget af Azets. Dette giver jer garanti for, at jeres lønadministration er brugbar i Norden.

  • Offentlige sektor

Azets besidder stor ekspertise i at lave løn inden for en offentlige sektor, hvor lønservices’ består af lønsystemer, lovgivning, overenskomster, tjenestemandspensioner og general personaleadministration. Derfor tilbyder de også lønadministration for kommuner og virksomheder, hvor medarbejdere aflønnes i henhold til offentlige overenskomster.

  • Hjælp til lønadministration

Hvis du er ejer af en mindre virksomhed, tilbyder Azets også enkle og overskuelige løsninger til de små og mindre – heriblandt pakken “BasisLøn”, som omfatter en lønservice til en lav pris per lønseddel. Det eneste information Azets har brug for, er løninput. Det er helt underordnet, om medarbejderne er timelønnede eller fastlønnede.

  • Hjælp til refusion

I de fleste tilfælde, er I som virksomhed, iværksættere eller forening berettiget til tilskud og refusioner fra kommunen. Azets kan klare ansøgningen for jer, så I ikke længere behøver at bruge tid på at spekulere over, om I får korrekt refusion fra kommunen.

God læselyst med en guide fra Azets

Azets er en virksomhed, der indeholder mange løneksperter og meget viden omkring løn – alt sammen samlet ét sted. Deres mere end 150 lønkonsulenter fremstiller løbende guides om lønrelaterede emner, som I, der arbejder med løn, eller blot har en interesse for løn, kan downloade på deres hjemmeside. I finder blandt andet fire metoder der opgraderer lønafdelingen, en markedsanalyse om lønsystemer og ti gode råd til valg af lønsystem. God læselyst.