Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Lån penge til en ny server og sælg den brugte

Written: 17. februar 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Annonce

Når der er tale om brugt elektronik, så er de fleste ganske tilbøjelige til at blot at smide tingene ud, uden at tænke over om andre egentlig kan benytte sig af det. Hvad ville du sige til, hvis du kunne tjene lidt penge på at sælge noget af din brugte elektronik, til nogen der godt kunne bruge det?

Selv din brugte server

De fleste firmaer benytter sig af utrolig meget IT. Men med tiden er det måske ikke så meget værd for virksomheden længere, og derfor ryger det hurtigt ud igen. Men i stedet for bare at smide den brugte elektronik ud, hvorfor så ikke tjene lidt penge på det? Hos Brugt-it.dk kan du nemlig sælge en brugt server og få penge for det. Grunden til dette er, at Brugt-it.dk ikke mener, at noget skal smides ud, bare fordi der er kommet noget nyere på kontoret. Så hvorfor ikke lade andre få glæde af det du ikke selv vil have? Firmaer har tendens til at have mange servere liggende rundt omkring, og hvis de bare ligger og samler støv, så kan du lige så godt sælge dem videre til nogen der kan bruge dem til noget. For selvom du har brugte servere liggende rundt omkring, så betyder det ikke, at de ikke stadigvæk kan bruges.

Find det rette lån

Mange virksomheder har til tider brug for lidt ekstra penge til at udvide virksomheden. En måde at gøre dette på, er netop ved at sælge en brugt server, da du kan tjene lidt ekstra penge til virksomheden her. Hvis du dog ikke mener, at dette er nok, så kan du her hos os på Monni.dk finde samtlige lån, som kunne være en god mulighed for din virksomhed. Du kan bruge nogle af pengene fra lånet til at investere i en ny og bedre server, samtidig med at du giver dine brugte servere videre til nogen der stadigvæk kan bruge dem. Det er ganske smart, ikke sandt?