Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Kan Krypto Jobs Påvirke Fremtidens Finans? Online Gaming Fællesskab Metacade Satser På Det

Written: 14. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

At skabe krypto jobs kan være en nøglefaktor for fremskridt i kryptoens fremtid, og den nye GameFi-platform Metacade (MCADE) vil bidrage til dette. Projektet er på forkant med blockchain gaming bevægelsen og leverer omfattende indtjeningsmuligheder og flere metoder til at generere en kryptoindkomst.

Metacades Work2Earn funktion, som vil opslå tilgængelige kryptojob, og Metagrants programmet, som vil finansiere spiludviklere, er specielt designet til at understøtte kryptos fremtid og Decentraliseret Finans (DeFi). Eksperter forudser store gevinster for Metacade i løbet af de kommende år, og her er hvorfor.

Ved at skabe krypto jobs, udvikler Metacade fremtiden for krypto

Fremtiden for krypto afhænger af dens brugere, idet karakteren af ​​decentraliserede kryptovalutaer i sagens natur er fællesskabs drevne. Et nyt projekt, Metacade tackler dette direkte og skaber et stort antal kryptojobs forbundet med dens metaverse arkade.

Indtjeningsfunktionerne, der er designet af teamet hos Metacade, breder sig langt ud over arkadens spil sektion. Brugere på tværs af Web3 kan tjene en kryptoindkomst gennem platformens unikke funktioner, som omfatter Play2Earn, Compete2Earn, Work2Earn og Create2Earn.

Både fuldtids- og deltids krypto jobs vil kunne findes i Metacade fællesskabets hub sammen med den største samling af online arkadespil, der tilbyder gamere økonomiske belønninger. Metacade tager i dén grad GameFi til det næste niveau, så hvor langt kan platformen nå i de kommende år?

Kan MCADE nå $5 i 2025?

MCADE tokenet lancerede for nyligt sit krypto presale. Begivenheden har allerede rejst $9.9m på bare 15 uger og har allerede en række udsolgte presale runder under bæltet. Senere i 2023 vil MCADE blive lanceret på flere forskellige børser, og metaverse arkaden vil gradvist lancere spiltjenester til krypto fællesskabet.

MCADE-tokenet forbereder sig på nogle store afkast i løbet af de kommende måneder og år. Eksperter forudser et prisniveau på 1$ for det nye token senere i 2023, hvilket ville være en gevinst på 50x i forhold til prisen i slutningen af presale begivenheden.

De overordnede krypto markeder forventes at komme sig i 2024 og 2025 og muligvis nå nye højder. Denne tidsperiode kunne producere vanvittige afkast for Metacade, da dette ville være dets første bull marked. Kryptos fremtid ser bestemt lys ud for MCADE, og værdiansættelsen kan overstige 5$ i 2025.

Hvad er Metacade?

Metacade arbejder på at bygge den største on-chain arkade med den største samling af blockchain-spil i Web3. Hver enkelt titel i Metacade vil udbyde kryptovaluta belønninger til gamere, og platformen tilbyder en række yderligere tjenester, der får den til at skille sig ud i GameFi-sektoren.

Metacade tilbyder ikke kun en række spændende spil, men dets community-hub vil også levere lukrative økonomiske belønninger til bidragydere. I 2024 vil Metacade gå over til at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO), hvor fællesskabet kan hjælpe med at direkte at drive kryptos fremtid.

Hvordan virker MCADE?

MCADE tokenet bruges til at drive hele metaverse arkaden. Alle belønninger udbetales i MCADE-tokens, uanset om man spiller afslappede spil, eller mere konkurrenceprægede spil. For solospillere kan gameplayet indebære at avancere gennem endeløse baner i nogle af de hotteste arkadespil, der findes på blockchain, hvor mere konkurrencelystne spillere vil kunne  deltage i eksklusive turneringer for at få en chance for at vinde store kryptopræmier.

Fællesskabs huben vil belønne indholdsskabere gennem sine Create2Earn mekanismer. Dette kan omfatte spilanmeldelser, deling af alfa eller interaktion med andre medlemmer i fællesskabet. Hubben vil være hjemsted for nogle af de mest værdifulde oplysninger i GameFi og kan være et sted, hvor du kan få de seneste tips og tricks til en række blockchain-spil.

Ud over alle de andre indtjenings mekanismer i Metacade, deler Work2Earn-funktionen også krypto jobs med dets fællesskab. Platformen vil forbinde spillere med betalte roller hos nogle af Web3s mest spændende nye start-ups, lige fra deltids- til fuldtidsarbejde afhængig af den ledige stilling.

Indtægts mekanismer, krypto jobs og finansiering af kryptos fremtid

Metacade vil også direkte finansiere kryptos fremtid gennem dets Metagrants program. Dette vil give fællesskabet muligheden for at stemme på hvilke nye spil, der skal modtage finansiering i form af Metagrants, hvilket hjælper de mest efterspurgte blockchain-spil med at modtage få tidlig finansiering.

Web3 spiludviklere kan indsende deres spilforslag direkte til fællesskabet, som vil have mulighed for at bestemme, hvilke spil der skal modtage finansiering. Herudover vil alle Metagrant vindere lancere deres projekter på metaverse arkaden, så gamere senere kan spille de spil, de har været med til at bygge.

Er MCADE værd at købe?

MCADE token presalet kan meget vel blive én af årets bedste investeringsmuligheder. Projektet vil være med til at drive fremtiden for krypto ved både at skabe krypto jobs og en utrolig GameFi platform. Brugerne vil kunne vidensdele, tjene MCADE og kickstarte deres karriere i en hurtigt voksende Web3 industri.

Projektet ser ud til at kunne stikke af, specielt efter den overvældende modtagelse presalet har haft. Tokenet blev oprindeligt lanceret til kun 0,008$ – en værdi der er sat til at stige gradvist op til 0,02$, når presale bevigenheden slutter. Sørg for at komme med hurtigt, idet Metacade ligner en fænomenal tilføjelse til enhver investeringsportefølje og ser ud til at kunne give investorerne fremragende afkast.

Du kan deltage i Metacade presalet her.