Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog
Author: Martin M. Jørgensen

Hvilket slags lån er mest fordelagtig for mig?

Written: 2. oktober 2019

Last Updated on by Admin Dev

Står du overfor beslutningen, om du skal have et lån? Måske mangler du penge i din dagligdag til forbrug, skal ud og investere i en bil, eller vil du gerne ud på en rejse, som du måske ikke har råd til? Der kan være mange grunde til, at man gerne vil optage et lån. Hvad end din grund til at låne penge er, så findes der et lån derude, som er fordelagtigt for dig. Men hvilket lån er det bedste til dig? Og hvordan skelner man imellem de forskellige typer af lån? Denne artikel vil indeholde en oversigt over forskellige typer af lån, så du kan finde ud af, hvilket slags lån er mest fordelagtigt for dig.

Til den studerende

Som studerende, som står og mangler lidt ekstra penge i sin hverdag, har du mulighed for at få et SU-lån. Et SU-lån er et utroligt billigt lån lavet specielt til studerende, og her har du mulighed for at låne op til 3.000 kroner om måneden ved siden af din SU, som helt klart kan hjælpe dig som studerende i din hverdag. Så hvis du som studerende står og mangler penge i din hverdag, så er et SU-lån et billigt lån for dig at foretage sig.

Forbrugslån

Hvis du ikke er studerende, men også har brug for penge til forbrug i din hverdag, så er et forbrugslån noget for dig. Ofte har et forbrugslån en højere rente end andre slags lån, eksempelvis banklån, idet låneren ikke ved et forbrugslån kan kræve sikkerhed i din investering, ligesom de kan, hvis du eksempelvis køber et hus med et banklån. Men hvis du står og mangler penge i din hverdag til forbrug, så er et forbrugslån det oplagte valg til dig.

Banklån

Et banklån er kort fortalt et lån, som du foretager i din bank eller en anden bank. Her gennemgår de din økonomi, blandt andet dine årsopgørelser, for at vurdere, hvor mange penge du må låne. Du kan låne til næsten hvad end du har brug for, så længe banken har vurderet, at du er kreditværdig og kan tilbagebetale pengene.

Billån

Ønsker du at låne til en bil, kan du med fordel foretage dig et billån. Dette kan ofte både ske i banken eller ved forskellige bilforhandlere.

Kviklån

Har du brug for et lille lån NU og HER? Så er det måske et kviklån, du skal kigge på. Beløbet på disse lån er ikke særlig store, og er ofte et lån, som du foretager dig på nettet. Så hvis du mangler penge straks, er et kviklån et lån til dette tilfælde. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at kviklån har store renter, hvilket kan ende med at blive dyrt, idet et kviklån er en af de dyreste lån, du kan foretage dig.

Undersøg dine forskellige muligheder, inden du låner penge, for at være sikker på, at du får det lån der er mest fordelagtigt for dig. Ønsker du at sammenligne lån og finde den med den bedste og billigste rente? Så kan du tjekke dette ud på http://besteforbrukslån.com/. På denne måde kan du finde det bedste lån til netop dig.

LÅNEEKSEMPEL: LÅN 65 000 KR O/ 10 ÅR, EFF. RENTE 17,33%, ETABL.GEB 950 KR, TOT. 132 521 KR.