Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Guldpriserne stiger

Written: 14. juli 2021

Sponsoreret indhold

Hvis du ikke allerede har hørt det, så skal du vide at priserne på guld stiger og det har de gjort i et stykke tid nu, så måske det er på tide at overveje, hvad du har af guld liggende som du egentlig godt kan undvære.

Priserne vil gå lidt ned, før de vil gå lidt op

Det kan være fristende at samle på guld og sølv i de små hjem, særligt efter at der er kommet den såkaldte negative rente til de fleste pengefilialer. Det har da også været en god forretning at holde lidt på guldet den seneste tid, men ligesom det er med alle andre handelsvarer, så går markedet op og ned.

Guldpris er ikke til at tage fejl af. Den er høj lige nu og det kan derfor være en rigtig god idé enten at holde godt øje med om priserne fortsætter op ad eller om de begynder at gå ned igen, for det er som sagt helt normalt at man ser at priserne må tage nogle dyk før de kan gå op igen.

Gør det let og bliv klogere med ganske få klik

Hvis du er der, hvor du allerede har gjort dig overvejelser om at sælge dit gamle guld til den bedste guldhandler, så kan det være at det netop er tidspunktet at gøre dette på. Du kan på hjemmesiden for NordiskGuld hurtigt få et overblik over, hvad du har liggende af værdier og herefter kan du tage en beslutning om, hvorvidt du skal beholde eller sælge.

Når du går ind på hjemmesiden, vil det være en god idé at du kender til hvilken form for guld der er tale om og så skal du veje det på din egen køkkenvægt. Med disse informationer indtastet i priskalkulatoren inde på hjemmesiden, vil du få den bedst opdaterede pris på dit guld. Der indhentes hele tiden friske data ind, så du på den måde sikrer dig den helt korrekte pris på guldet.