Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Find de bedste og billigste streamingtjenester – 3 gode tips

Written: 5. april 2020

Last Updated on by Monni.dk

Vil du gerne se streamingtjenster, men syntes du at det er en smule for dyrt at skulle betale for 3 eller 4 forskellige streamingtjenester, som det ofte ender med for langt de fleste fordi man ofte får set alle de nyeste film hos den eneste streamingtjenester og derefter opretter sig hos den næste, for at se om der er nyt indhold der. Inden man får set sig om, så er der 3 eller 4 abonnementer der køre samtidigt og der er altid en eller flere af streamingtjenesterne som man aldrig får set, fordi man glemmer at man har den eller aldrig rigtigt får tjekket om der er nyt indhold på den. Derfor har vi lavet en lille guide til hvordan du kan finde både de bedste, men også de billigste streamingtjenester.

Få de gratis prøveperioder på streamingtjenester

Hos næsten alle streamingtjenester, så tilbyder de at du får en prøveperiode som ofte er på mellem 14 dage og 1 måned, hvor du kan prøve deres tjeneste og hvor du har mulighed for at se om det er noget du kan bruge i fremtiden. Det er et smart trick fordi det betyder at de får lokket kunderne væk fra de andre streamingtjenester, og over til dem selv, og når man er begyndt på en ny fed serie, så afmelder man jo ikke lige streamingtjenesten inden man har fået set serien færdig. Og når den serie er færdig, så kommer der en ny. Så sørg for at udnyt de gratis prøveperioder på streamingtjenester og hvis i er 2 i husstanden, så har i jo 2 mailadresser så i kan få 2 gratis prøveperioder hos de forskellige streamingtjenester hver især. Du kan på stream-tv.dk her se en lang liste med forskellige streamingtjenester som du kan gøre dette hos.

Nøjes med 1 streamingtjeneste af gangen

Prøv at hold dig til 1 streamingtjeneste af gangen. Der er ingen grund til at have flere forskellige streamingtjeneser af gangen. Så hvis du allerede har en streamingtjenester, så bør du finde ud af hvilken af dem du skal have inden du betaler for 2 på én gang. Når du betaler for 2 på én gang så vil der altid være en af dem som du næsten ikke bruger, og hvis du absolut skal have 2, så lad være med at betale for flere end de 2.

Del med venner eller familie

Når du har en streamingtjeneste, så er der ofte mulighed for at du kan dele din konto med endnu en, hvilket betyder at du kan betale for én streamingtjeneste mens din ven eller familiemedlem kan betale for en anden. Dette betyder at du rent faktisk kan se 2 streamingtjenster for prisen af en enkelt.