Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Fem gode grunde til at vælge en låneagent

Written: 30. juni 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Hvis du overvejer at tage et forbrugslån, bør du bruge en låneagent. En låneagent sammenligner lånetilbud for dig blandt samarbejdsbanker. Det betyder, at du får de bedste tilbud fra flere banker gennem én låneansøgning. 

Her er fem gode grunde til at vælge en låneagent.

  1. En låneagent sammenligner bankerne for dig

 

De fleste, som skal optage et lån, er naturligt nok interesserede i at finde det billigste lån. Det kan være en svær og tidskrævende opgave, da der er meget, man skal holde styr på:

  • Du skal have oversigt over alle banker og låneinstitutioner
  • Du skal kontakte alle bankerne selv
  • Du skal vente på svar
  • Du skal kunne forstå bankens sprog uden professionel kompetence
  • Du skal selv sammenligne renter, afbetalingstid, lånebeløb og vilkår

Ved at overlade jobbet til en låneagent bliver dette gjort for dig af professionelle, som ved hvad de laver. Alt du skal gøre er at udfylde en elektronisk ansøgning og lade de professionelle klare arbejdet. Låneagenten sammenligner en række banker og viser dig det bedste tilbud. Det er derfor effektivt og hurtigt at finde det billigste lån, og du slipper tilmed for at bruge tid på det.

 

  1. Kun én ansøgning og ét kredittjek

Det tager meget lang tid at skulle skrive en ny ansøgning til alle, der tilbyder forbrugslån. Hvis du selv skal gøre det, skal du undersøge hvilke krav bankerne stiller for at kunne sende en kvalificeret ansøgning og opgive dine personlige oplysninger hver gang. 

Hvis du bruger en låneagent, skal du kun skrive én ansøgning, som automatisk bliver sendt videre til forskellige banker og låneinstitutioner. Du skal kun forholde dig til låneagentens egne vilkår. 

 

  1. Du får hjælp med ansøgningsprocessen

Hvis du synes, det er vanskeligt og indviklet at ansøge om et forbrugslån, kan en låneagent hjælpe dig gennem hele låneprocessen. Du får præsenteret det bedste tilbud fra alle banker, og hvis du vælger at takke ja til et tilbud, vil kundeforholdet gå direkte videre til den aktuelle bank. 

 

  1. Du får det bedste tilbud med den lavest rente

Når låneagenten har indsamlet alle svarene fra de forskellige banker, bliver tilbuddene sammenlignet. Du bliver derefter præsenteret for det bedste tilbud. Det giver dig det bedste lån for dig og din økonomi. Du kan se, hvad du kan forvente at lånet vil koste dig ved at bruge en låneberegner, som du finder på låneagentens side. Denne giver dig kun et estimat, men det er alligevel en god måde at se, hvad lånet kan komme til at koste. 

 

  1. Det er uforpligtende og gratis

Noget af det allerbedste ved at bruge en låneagent er, at det er uforpligtende og gratis! Låneagenten præsenterer det allerbedste tilbud for dig, men det er helt op til dig, om du vil acceptere lånetilbuddet eller ej. Tilbuddet står i en vis tidsperiode, som normalt er én måned. Du har derfor god tid til at bestemme dig for, om du vil takke ja eller nej.

Hvis du beslutter dig for at takke ja, er det banken, der skal betale kommission til låneagenten. Du skal derfor ikke betale en krone for at bruge en låneagent. Men du får en tryg og effektiv ansøgningsproces og tilbud på det billigste forbrugslån.