Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Ét af de Største Online Trading Fællesskaber, AltSignal, Lancerer Dets ASI Token i Marts 2023

Written: 15. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

  • Eksperter har høje forventninger for Altsignals grundet dets AI-baserede protokol
  • Det nye ASI token vil tilbyde flere fordele for AltSignal fællesskabets medlemmer
  • Investorer kan maksimere afkast ved at bruge AltAlgo™ værktøjet og den nye forbedrede ActualizeAi stack

AltSignals (ASI), én af de mest velkendte trading fællesskaber i Web3, lancerer dets krypto presale i Marts i år. Platformen danner rammen for en veltestet algoritmisk trading metode, der har leveret kæmpe afkast for dens brugere siden den først blev lanceret i 2017.

AltSignals flagskib – dets trading algoritme – har ofte haft en succesrate på over 70 procent siden den først blev lanceret og gjorde det muligt for enhver bruger at matche trading signalerne for at tidoble deres portefølje i 19 ud af 32 måneder indtil videre.

Hvad er AltSignals?

AltSignals er en markedsleder inden for trading fællesskaber, der kunne revolutionere krypto markederne gennem dens banebrydende nye AI udvikling. Uanset om man er en erfaren trader, eller helt ny i gamet, har platformen hjulpet folk på alle niveauer med at give markante afkast på deres investeringer.

AltAlgo™ trading værktøjet kan hjælpe alle med at lukke succesfulde handler på daglig basis. Det har minimeret den stejle indlæringskurve, der har fået mange deltids tradere til at miste penge i krypto markederne, med en avanceret algoritmisk protokol, der har en bevist succesfuld historik. Nu udvider AltSignals deres tilbud ved at udvikle et nyt og forbedret AI trading værktøj kaldet ActualizeAI.

ActualizeAI er en revolutionerende pakke af online trading værktøjer, der vil kombinere avancerede AI funktioner med præcise tradingsignaler for krypto markedet. Ved at støtte sig op af machine learning og natural language processing (NLP), vil ActualizeAI blive i stand til at analysere et stort udvalg af indikatorer, prisniveauer og markedsstemninger på én og samme tid.

Hvordan virker $ASI?

For alle der gerne vil være en online trading maskine, er ASI token presalet en fantastisk mulighed. Tokenet vil snart blive lanceret for AltSignals fællesskabet og give direkte adgang til de nye ActualizeAI værktøjer. ActualizeAI kombinerer avancerede kunstig intelligens teknologier for at forbedre pålideligheden af de trading signaler, der deles i gruppen.

ASI tokenet kan også bruges til at få eksklusiv adgang til presales og private salg gennem ActualizeAI Club. Presales og private salg er de tidligste stadier for investering i krypto markedet, hvilket kan gøre disse muligheder meget lukrative for investorer.

Fordelene ved at blive en del af ActualizeAI Club inkluderer test privilegier for de nyeste trading algoritmer. Disse nye værktøjer giver øget præcision og flere muligheder for at opnå profit, når man trader på krypto markederne.

Som en splinterny kryptovaluta, der repræsenterer en succesfuld trading platform, har eksperter høje forventninger for ASI tokenets fremtid. AI-baserede kryptovalutaer bliver mere og mere populære, og ASI kunne blive den næste på listen over begivenheder, der revolutionerer måden, folk trader på.

ASI krypto presale: En kæmpe investeringsmulighed

Idet det bredere krypto marked fortsætter med at hele efter et længerevarende fald i løbet af 2022, bliver ASI tokenet lanceret på et fantastisk tidspunkt. ASI’s early adopters kan købe tokenet for kun 0,012$ i de første runder af presalet, hvor mange eksperter forudser store afkast fra dette prisniveau, grundet $ASI’s indbyggede nytteværdi og deflationære tokenomics.

Det næste Bitcoin halving event er planlagt til Marts 2024, hvilket forventes at starte det næste bull run på krypto markedet. Som en markedsledende AI protokol indenfor online trading, giver ASI tokenet adgang en ny, banebrydende innovation, som kan hjælpe med at generere imponerende afkast over tid.

Kunne AI-baserede blockchain projekter blive den næste nye store ting i Krypto?

AI kryptovalutaer har ledet markedets helingsproces i starten af 2023, hvor Fetch.ai (FET) leverede en prisstigning på 475%. Dette er et eksempel på det massive langtids potentiale  der ligger i kunstig intelligens værktøjer, som bruger machine learning til at analysere komplekse datasæt på en skala der er komplet umuligt for den menneskelige hjerne.

I forhold til online trading, bruges machine learning algoritmer til at indsamle data fra et bredt udsnit af markedsindikatorer på samme tid og leverer et enkelt købs- eller salgs signal med det samme.

Dette tager online trading til et nyt niveau. Professionelle tradere undergår flere år med trial and error for at lære, hvordan man køber og sælger aktiver med profit og bruger næsten ethvert vågent øjeblik på at analysere grafer og indikatorer, for at finde de bedste trading muligheder.

Ved at skære denne proces ned til få millisekunder, kunne ActualizeAI stacken potentielt hjælpe alle med at trade og opnå profit uden nogen erfaring på krypto markederne. AI er bestemt en revolutionerende udvikling i teknologiens verden, og AltSignals platformen står i frontlinjerne for bevægelsen indenfor online trading.

ASI er uden tvivl en fantastisk investeringsmulighed. Tokenet bliver lanceret til en lav startpris, hvilket gør det muligt for AltSignals fællesskabet at købe, før tokenet bliver lanceret på digitale børser.

Hvornår vil ASI token presalet starte?

ASI tokenet forventes at starte sit presale i marts 2023. Der er fem stadier i alt, og prisen på ASI vil stige gradvist fra 0,012$ til 0,02274$ i løbet af eventet. 

Dette giver investorer et begrænset tidsrum til at blive involveret til den bedste mulige pris, idet presalet er et først-til-mølle event. Hvis du vil vide mere om hvordan du bliver involveret i  AltSignals, så besøg token presale

Du kan deltage i $ASI krypto presale her.