Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Er du erhvervsdrivende med ønske om at udvide?

Written: 30. maj 2022

Last Updated on by Mai-Britt Skovsgaard

Sponsoreret indhold:

At være erhvervsdrivende kræver en hel del. For at blive ved med at holde ens virksomhed i live samt vækste, kræver det at du tør tage chancer og springe ud i tingene. Når du som erhvervsdrivende har et ønske om for eksempel at udvide til noget større, er der en masse ting som skal tages stilling til og tænkes igennem. Endvidere er det bestemt heller ikke gratis at udvide. Langt fra. Vejen hen til at målet er opfyldt, er for det meste heller ikke nem. At udvide en virksomhed kræver en hel del tid, ressourcer samt ikke mindst penge. Dette kan godt gå hen og blive en udfordring for de fleste som på et eller andet tidspunkt har startet egen virksomhed op. Der skal måske både findes finansiering til udvidelse af lokaler, nyt inventar og udstyr samt lønninger til nye medarbejdere.

Ansøg om et lån i banken

En løsning på denne udfordring er at ansøge om et lån gennem bankerne. Her skal du dog være indstillet på at få afslag, da det ikke altid er sikkert, at banken går med til at låne en penge. Hvis de ikke synes, at idéen om udvidelse er realistisk nok. Eller hvis de ikke mener, at du har ressourcerne til at betale pengene tilbage igen på sigt.

Ansøg om et online lån

En anden og mindre besværlig mulighed, i stedet for at gå ned i banken og ansøge om et lån, er at søge om at optage et online lån. Der findes efterhånden mange forskellige digitale låneudbydere, der tilbyder en række forskellige lån. Online lån er forholdsvis nemmere og mere fleksibelt, end hvis du skulle låne penge gennem banken, da det er sværere gennem banken. En anden fordel ved at vælge disse fremfor bankerne, er at de ikke stiller spørgsmål til hvad pengene skal bruges på. De forholder sig ikke til om idéen er realistisk eller ej som bankerne gør samt sætter spørgsmålstegn ved.

Få pengene og start din udvidelse

En af de forskellige låneudbydere online er Broaden. Som udgangspunkt kan du her ansøge om at optage et online lån, hvor du kan låne 10.000 – 250.000 kr. online. Der kommer til at være en variabel månedlig rente, som er baseret på en kreditvurdering af dig og din virksomhed. Det er både nemt og hurtigt at ansøge om sådan et lån. Ydermere skal du have en kautionist, som skal kunne betale det optagne lån tilbage, hvis du ikke selv har mulighed for det. Når der er foretaget en vurdering af din ansøgning, får du svar på SMS om du er blevet godkendt til at optage lånet eller ej. Hvis din ansøgning godkendes, vil pengene blive udbetalt til din virksomhedskonto. Og du kan derefter gå i gang med at opfylde ønsket om at udvide din virksomhed.