Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Er din computer langsom? Spar pengene på en ny

Written: 9. oktober 2020

Last Updated on by Monni.dk

Vi har alle i Danmark haft en langsom computer fordi vi har haft brugt den i flere år, og ikke sørget for at slette alle de programmer vi ikke længere bruger. Og det ender ofte med at mange bruger en masse penge, enten på en ny computer, eller på en masse programmer som skal gøre din computer hurtigere. Men vi har her faktisk en simpel guide til ting du kan gøre for at få en hurtigere computer, så du kan undgå at din computer bliver langsom.

Min computer er langsom – Hvad gør jeg?

Hvis din computer er langsom, så er der en masse ting du kan gøre helt selv. Der er lavet en guide til at få en hurtig computer, som jeg bruger hver gang min computer er langsom og der er ingen tvivl om at denne guide virker utrolig effektivt. Du vil ganske nemt og trin for trin få forklaret hvad du skal gøre for at få en hurtigere computer hvis den er langsom, og du vil også finde ud af hvorfor netop din computer er langsom. Men hvad kan man ellers gøre for at få en hurtig computer? Det kigger vi nærmere på her.

Slet alle ubrugte programmer

Hvis du har en masse programmer som du ikke længere bruger, så er der ingen grund til at du forsætter med at have dem på din computer, så derfor bør du slette dem. De gør nemlig at din computer bliver langsommere og langsommere, for hver gang du installere et nyt program, så vil det fylde og derved gøre den langsommere.

Brug antivirus

Du bør også altid bruge anti virus programmer, for at sikre at der ikke er virus som gør din computer langsom. Hvis der er virus på din computer, så er det ikke sikkert at du har opdaget det endnu, men det kan faktisk ende med at blive rigtig træls hvis det ikke bliver opdaget i tide, da det kan ende med at hele din computer er infiltreret og du skal slette alt på den. Så husk at brug antivirus.

Sørg for at du har hurtigt internet

Nogle oplever også at deres computer virker langsom, men for derefter at finde ud af at det faktisk er deres internet der er for langsomt. Det kan være at du er på wi-fi og at det er en dårlig wi-fi forbindelse eller også så er det selve hastigheden du har hjemme ved dig. Sørg gerne for at finde ud af om det kan være årsagen til at din computer er langsom når du bruger den.