Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Eksperter Giver Deres Bedste Krypto Forudsigelser  for 2023, Og Metacade’s Online Arkade Topper Deres Liste

Written: 14. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

Nu hvor starten af det nye år er blevet til et falmet minde, står krypto eksperter i kø for at give deres bedste forudsigelser for 2023. 2022’s bear market forhold er stadig friske i erindringen hos investorer, og det ser ikke ud til. at forholdene bliver bedre i de tidlige stadier i 2023.

Et nyt projekt. der er blevet et tilbagevendende tema i eksperternes “bedste krypto forudsigelser” lister for 2023, er den nye online gaming platform, Metacade. Dette nye projekt har fået masser af momentum i de tidlige stadier af dets presale event, som blev lanceret sent i 2022, og har dermed indtaget toppen af listen for de investorer. der leder efter værdi i 2023.

Her er de bedste krypto mønter udvalgt af eksperter, man bør købe i 2023:

  •         Metacade (MCADE)
  •         The Sandbox (SAND)
  •         Axie Infinity (AXS)
  •         Ethereum (ETH)
  •         Decentraland (MANA)

Metacade (MCADE) – Online arkade er den bedste mønt til rådighed dette år

Metacade er en splinterny gaming arkade, der vil kombinere det største udvalg af blockchain gaming oplevelser i Web3 arenaen med uovertrufne play-to-earn (P2E) mekanikker, for at tilbyde gaming entusiaster og krypto fans en one-stop-shop for alt, der relaterer sig til krypto gaming. Platformen vil passe til den afslappede gamer, der leder efter et sted at hænge ud med vennerne, og helt op til den konkurrencelystne gamer – og der er flere grunde til at den placeres højt på krypto forudsigelse listerne.

Først og fremmest er platformens fremragende P2E kapabiliteter, der udgør hub’ens livsnerve, der belønner spillere imens de gamer. Men herudover er der andre lokkende muligheder, hvorpå brugere kan få en indtægt via én af Metacade’s yderligere indtægtsstrømme.

Deres banebrydende Create2Earn funktion belønner brugere, hver gang de poster socialt indhold på platformen, hvor der bliver uddelt belønninger for hver interaktion – lige fra spilanmeldelser til live chats. Herudover kan Metacade token indehavere stake deres beholdning som led i Compete2Earn initiativet, for at kunne få adgang til online turneringer og præmieudtrækninger. Herudover vil Work2Earn initiativet forbinde de mest spændende Web3 karrieremuligheder med de hotteste nye talenter.

Hvad der yderligere understøtter disse programmer, er det innovative Metagrants program som tilskynder til udviklingen af nye eksklusive spil til Metacade, ved at give udviklere chancen for at få finansiering til at støtte deres projekt. Hver nye idé bliver samlet og stemt på af MCADE fællesskabet, hvor de mest populære idéer går i produktion.

Metacade’s presale af dets native MCADE token blev lanceret sent i 2022, og har fået enormt momentum i de efterfølgende måneder, hvor der er blevet rejst $9.9m15 uger. Dette momentum fortsætter med at vokse, i takt med at investorer strømmer til én af de mest spændende tokens i år.

MCADE tokens kan i øjeblikket købes for den fyrstelige sum på $0.017 i presalets 6 stadie og vil stige til $0.02, når eventet slutter. Med omfattende indbygget nytteværdi og stærke tokenomics, kan MCADE tokenet meget vel eksplodere i værdi, så snart den bliver offentlig, hvilket kan give tidlige investorer glimrende afkast i år.

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

The Sandbox (SAND) – Virtuel 3D verden der tiltrækker berømt opbakning

The Sandbox er en digital 3D verden, hvor virtuelle jordlodder købes, sælges og handles. Brugere benytter det native SAND token for at købe digital ejendom i metaverset, som de kan tjene penge på på nærmest ubegrænsede måder. Dette kan være fra at starte digitale kunst gallerier, til virtuelle forlystelsesparker, som den der blev bygget af musik giganten Warner Music Group.

Platformens indtjeningsmuligheder bliver låst op via dets P2E metaverse mekanikker og den online markedsplads, hvor brugere af alle slags kan sælge og handle deres NFT kreationer. En af The Sandbox’s største tiltrækningskræfter ligger i dets fremragende og kreative plug-and-play toolkits, som er meget brugervenlige og kan bruges af brugere uden nogen kode erfaring.

Det native SAND token understøtter al aktivitet i metaverset. Det er nødvendigt for alle, der vil købe LAND jordlodder og bruges som udvekslingsmedie for alle in-game aktiver på den online markedsplads. Herudover giver SAND, grundet det at The Sandbox er en fuld DAO, dets indehavere mulighed for at tage ejerskab over platformen og giver brugerne den fulde stemmeret over platformens fremtidige retning.

Med andre store navne, fra skateboard legenden Tony Hawk til den prominente Paris Hilton, der udnytter metaversets magt i The Sandbox’ digitale verden, så er denne dybe opbakning fra berømtheder og SAND’s fremragende indbyggede nytteværdi med til at sætte den på toppen af mange af de bedste krypto forudsigelses lister i 2023.

Axie Infinity (AXS) – Metaverse spil mønt fortsætter med at tiltrække fans

Axie Infinity blev lanceret i 2020 og blev hurtigt den mest populære P2E GameFi platform. Den er bygget på Ethereum blockchain, og Axie Infinity er et spil, der blev skabt i et digitalt univers, der bruger Augmented Reality (AR) teknologi, som minder meget om kæmpehittet Pokemon Go for et par år tilbage.

Axie Infinitys præmis er faktisk ikke helt ulig Pokemon Go, da brugere samler, avler, opdrætter og bruger digitale kæledyr kendt som Axies, til at færdiggøre quests, jagt eller udfordringer, eller ved at kæmpe mod andre spilleres kæledyr og optjener belønninger undervejs. Axies er NFT prægede kæledyr, der kan købes, sælges og handles på den online markedsplads, hvor de mere almindelige er temmelig billige, og de mest sjældne kan være op til 100.000$ værd.

Brugere kan bruge metaversets digitale virkelighed til at bygge deres kongerige ved at bruge nogle af de materialer, de optjener undervejs i spillet og kan også få en passiv indtægt via AXS mønten. Hvor dette alt sammen resulterer i et tillokkende, vanedannende open-world spil, er der en grænse for, hvor meget en spiller kan tjene om dagen.

AXS har et fastsat udbud på 270 millioner, hvilket betyder at værdien sandsynligvis stiger, i takt med at efterspørgslen på mønten stiger, hvilket gør det til én af de bedste krypto forudsigelser i 2023. Hvor de nuværende bear market forhold er med til at holde priserne lav, kunne dette blive en fremragende mulighed for investorer, hvor de kan få fat i én af de bedste GameFi coins i øjeblikket til en fantastisk pris, med store muligheder for afkast i fremtiden.

Ethereum (ETH) – Blockchain gigant er stadig stærk i 2023

Ethereum blev lanceret i 2011 og positionerede hurtigt sig selv som verdens ledende blockchain udbyder med dets layer-1 netværk. Platformen er en favorit blandt udviklere af alle former for decentraliserede applikationer (dApps), fra DeFi løsninger til GameFi platforme, decentraliserede børser og 3D Metaverse verdener.

I september 2022 skiftede Ethereum fra dets tidligere proof-of-work (PoW) konsensus mekanisme til at håndtere smart contracts til en ny proof-of-scope (PoS) protokol for at imødekomme trusler imod dens dominans, fra platforme som Cardano, Solana og Polygon. Skiftet har transformeret Ethereums route-to-market ved at tilbyde hurtigere transaktioner, lavere gebyrer og højere transaktions kapacitet.

Resultatet er et stigende antal af nye projekter, der er loyale overfor Ethereum og kan være trygge ved at sikkerheden og gennemsigtigheden, der tilbydes af den nye smart contract protokol er blandt de bedste på markedet.

Det native ETH token ser ud til at få et stærkt 2023, i takt med, at nye projekter går live, der går efter at tage Ethereum’s blockchain til en ny æra. Disse nye funktioner vil hjælpe med at eliminere truslen fra andre chains og på samme tid give en moderat vækst i tokenets værdi.

Decentraland (MANA) – Open-World digital reality token med høje forhåbninger for 2023

Decentraland blev lanceret i 2018 og er nu blevet slået fast som værende én af de bedste metaverse open-world digitale ejendoms udbydere på markedet. Den er bygget på Ethereum’s blockchain, og Decentraland’s virtuelle univers gør det muligt for brugere at tjene penge på jordlodder ligesom The Sandbox og er et populært sted for metaverse gaming oplevelser

Det native MANA token driver al aktivitet på platformen og er udvekslingsmediet for alle transaktioner, inklusiv LAND tokens. Brugere kan købe flere digitale ejendomme, og samle dem til en ESTATE og dermed øge deres potentiale til at tjene penge på flere grunde og forøge indtægten.

Udover gaming oplevelser er Decentraland en populær vært for virtuelle fremvisninger og interaktive oplevelser, såsom koncerter og festivaler, hvilket tager platformens brugeroplevelse til et andet niveau og booster deres appel på listen over de bedste krypto forudsigelser. Brugere kan finde masser af ting at lave, se og opleve i de mere veludviklede områder i denne open-world platform. Dem der vil eksperimentere med alt hvad dette magtfulde projekt har at byde på, har masser af muligheder, med masser af ledige grunde, der kan bygges på.

Med Decentraland, ét af de mest veletablerede metaverse projekter, har MANA tokenet støtte fra en velanset og stabil platform med masser af indbygget nytteværdi. De hyppige lanceringer af nye funktioner forbedrer brugeroplevelsen i Decentraland og øger nytteværdien.

I takt med at flere store virksomheder begynder at anerkende det store potentiale, og den magt der tilbydes af metaverset, står Decentraland i front som én af de bedste muligheder på markedet. Som et resultat heraf, ser MANA ud til at kunne blive ét af de tokens, der tilbyder deres indehavere med nogle af de bedste afkast i år.

Metacade (MCADE): Den bedste krypto token at købe i 2023

Hvor 2022’s bear marked stadig er frisk i erindringen hos mange investorer, er MCADE’s performance under dets presale intet mindre end imponerende. Det omfattende roadmap, med mange facetter og potentielle langtids potentiale, ser ud til at placere Metacade i fronten af den igangværende GameFi revolution.

Alle, der overvejer at investere i MCADE’s presale, bør gøre det nu, for at undgå at gå glip af det. Den nuværende runde af tokens er prissat til $0.017, hvilket repræsenterer et fremragende investerings potentiale for den tidlige investor, i et projekt der dominerer de bedste krypto lister i år.

Du kan deltage i Metacade presalet her.