Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Deutsche Bank Udforsker Krypto Partnerskaber Mens Metacades Presale Får Momentum

Written: 16. juni 2023

Last Updated on by Monni.dk

Deutsche Bank har skabt røre i kryptovaluta nyheds cirklerne, da deres asset management del, DWS, overvejer investeringer i to tyske krypto firmaer. DWS’ Group CEO Stefan Hoops, en velkendt krypto entusiast, taler om at købe en mindre del i krypto-børs produktudbyder Deutsche Digital Assets and Tradias, en markedsskaber indenfor traditionel finans.

Imens Deutsche Bank bliver den seneste finansgigant, der får øjnene op for krypto markederne, skaber Metacade’s presale overskriver i kryptovaluta nyhederne, idet det fortsætter med at få momentum.

Hvorfor ser Deutsche Bank på krypto investeringer?

Kryptovaluta nyhedsmedier sprang hurtigt på den nylige rapport fra Bloomberg, der kom med nyheden omkring Deutsche Bank’s interesse i at gå ind i krypto markederne. På en nylig indtjenings udmelding slot Hoops fast, at DWS begyndte at vurdere strategiske partnere og gå i gang med due diligence på potentielle mål. Han identificerede også, at det nylige fald i priserne på de digitale aktiver resulterede i potentielt spændende muligheder.

Tyskland anses som værende én af de bedste økonomier, hvori kryptovaluta kan trives uden skat på afkast fra krypto, der er blevet holdt i over et år. Disse kryptovaluta nyheder, om Deutsche Bank’s potentielle indgang ind i krypto markederne, er en sand saltvandsindsprøjtning for markeder, idet de går efter at opbygge en god start på 2023.

Metacade får momentum under dets presale event

Metacade er et splinternyt navn i verden af krypto gaming og fortsætter med at få momentum i dets presale event. Efter dets lancering sent i 2022 til $0.008 per token, har dets native token MCADE rejst $13.7m på bare 17 uger.

MCADE’s succesfulde presale event har fået opmærksomhed hos investorer, der leder efter spændende nye krypto projekter, de kan få fat i, i de tidlige uger i 2023, hvor tidlige bullish investorer allerede får afkast på deres investeringer i løbet af eventet, og dem der først lærer om Metacade’s egenskaber nu, har masser af tid til at komme ombord under de nuværende bearish forhold.

Hvad er Metacade?

Metacade går efter at revolutionere gaming med dets virtuelle online video gaming arkade og samler gaming entusiaster og krypto fans under ét tag. Platformen vil være vært for det største udvalg af klassiske arkade titler med de bedste spil indenfor Web3 designede titler, samtidig med, at der integreres uovertrufne play-to-earn (P2E) mekanikker for at kunne levere banebrydende muligheder for at opnå en passiv indtægt.

Udover den primære P2E kapabilitet, tilbyder Metacades økosystem dets fællesskabs medlemmer mange andre måder at tjene på, når de bruger platformen. Hver facet af Compete2Earn, Create2Earn og Work2Earn tilbyder medlemmerne masser af fordele og danner et incitament for at bygge GameFi industriens største og mest levende samfund.

Eksempelvis vil brugere blive belønnet med krypto tokens, hver gang de interagerer socialt med platformen. Hvert stykke indhold, såsom spilanmeldelser, alfa, bidrag til online fora og live chats, vil generere en belønning. Jo mere brugerne interagerer, jo mere tjener de. Imens kan brugere stake deres tokens for at få adgang til online turneringer og præmieudtrækninger via Compete2Earn initiativet. Samtidig ser det ud til, at lanceringen af Work2Earn i 2024 kan revolutionere hele GameFi industrien.

Hvordan virker det?

MCADE tokenet danner grundlaget for Metacades platform, hvorpå mønten er udvekslingsmediet, der bruges til alle aktiviteter på platformen, fra at købe merchandise, og til at medlemmer kan få adgang til turneringer og få adgang til platformens væld af pay-to-play spil. Disse midler, kombineret med eksterne indkomststrømme fra eksempelvis annoncering, lancering af eksterne spil på Metacade og hoste jobmuligheder, vil drive Metacades udvikling.

Én af de mange underliggende styrker ved MCADE tokenet, er de velovervejede tokenomics. Tokenet indeholder fantastiske anvendelsesmuligheder, hvor det begrænsede udbud på 2 milliarder tokens sandsynligvis vil øge efterspørgslen og drive MCADE’s pris højere op.

Metacade: Driver GameFi innovation

Endnu en funktione, der adskiller Metacade fra dets GameFi konkurrenter, er det banebrydende Metagrants program, som lanceres i Q3 2023. Det går efter at skabe et incitament for at skabe vanedannende nye spil eksklusivt til Metacade. Udviklere kan indsende deres planer for nye titler og håbe på, at fællesskabets medlemmer synes om det.

Hver MCADE token indehaver har stemmeret til at vælge de titler, de vil se produceret, hvilket betyder, at de mest populære idéer bliver tildelt krypto finansiering til at drive deres udvikling længere og få dem gjort til virkelighed. Denne grad af autonomi hos fællesskabet er bare en del af platformens eventuelle overgang til en fuldbyrdet DAO, hvormed MCADE på dette tidspunkt vil få den fulde kontrol over platformens fremtidige udvikling og ledelse.

Udover at drive Metacade direkte til fronten af GameFi revolutionen, vil det bredere Web3 fællesskab også nyde godt af at få adgang til de hotteste nye udviklings talenter, der vil bringe deres velafprøvede og innovative tilgang til udvikling til eksterne firmaer, via Work2Earn programmet.

Er MCADE værd at købe?

Hvor Deutsche Bank’s potentielle entré i kryptoens verden er glimrende kryptovaluta nyheder ,der kan booste markedet, fortsætter Metacade med at give investorer en sjælden og gylden mulighed for at blive involveret i et splinternyt game-changing projekt, der tilbyder fremragende tokenomics, brug og en stor fællesskabs-drevet fremtid.

MCADE trades i øjeblikket til $0.02 på dets sidste dets presale fase. I takt med at eventet skrider frem,  Efterspørgslen forventes at stige på dette tidspunkt, i takt med at den bredere offentlighed kommer med på Metacade bølgen, hvilket giver bullish investorer adgang til potentielt enorme afkast i år.

Du kan deltage i Metacade presalet her.