Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Derfor skal du overveje at tage et SMS-lån

Written: 21. november 2019

Last Updated on by

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at tage et lån. Her kan du finde ud af, om det er noget for dig at tage et SMS-lån. For eksempel hvis din vaskemaskine er gået i stykker, eller du har andre uforudsete udgifter, vil det være en overvejelse værd.

Der findes en masse forskellige sites, der udbyder SMS-lån – også danske udbydere. Det kan dog være noget af en jungle at finde rundt i. Dette site er en af de danske udbydere af SMS-lån.

Har du brug for et lån på mellem 3000 og 25.000 kr., kan det være en idé for dig at vælge et SMS-lån. Et SMS-lån er ofte lettere og hurtigere at gennemføre, og samtidig har du pengene mellem hænderne inden for en overskuelig periode.

Da beløbet på et SMS-lån ikke er så stort, er der mange, der ansøger om lånet til uforudsete udgifter. Det kan være, din vaskemaskine er gået i stykker, at din hund er blevet alvorligt syg og skal opereres, eller at du ikke har penge til din bedste vens bryllupsgave. Et bryllup er noget, der forhåbentlig kun sker én gang i livet, og her vil det være ærgerligt at komme med en fesen gave.

Det er alt sammen ting, der vil kunne ødelægge din privatøkonomi, og som måske ville have den konsekvens, at du skulle leve af havregrød hver dag det næste stykke tid. Det er hverken sjovt eller nærende. Det er nærmere pinligt for dig. Det vil gå ud over din sundhed og dit mentale overskud, hvis du ikke får de vitaminer og mineraler, din krop har brug for. Og helbredet er trods alt det vigtigste, vi har, så det er om at passe godt på det.

En af fordelene ved et SMS-lån er, at du oftest kan optage lånet lige meget, hvor du er. Du skal ikke sidde og udfylde enormt mange dokumenter foran dine computer – eller nede i banken. Det er både muligt at udfylde låneansøgningen via din mobil, din tablet og din computer. Det er op til dig, hvad du foretrækker.

Det tager i mange tilfælde blot et par minutter at udfylde ansøgningen til et SMS-lån. Det vigtige er, at du har mulighed for at være online – og har dit NEM-ID på dig. I dag findes NEM-ID også som app til din smartphone, så du faktisk ikke behøver at have det fysiske pap-kort. Hvis du ikke har brugt NEM-ID som app på din smartphone endnu, skal du dog have pap-kortet på dig første gang, du aktiverer app’en.

En anden fordel ved SMS-lån er, at du får svar på din ansøgning i løbet af få minutter. Og bliver du godkendt til et SMS-lån, vil du opdage, at pengene står på din bankkonto inden for et par minutter. Så kan du bruge pengene med det samme – uden at nogen spørger dig, hvad du skal bruge pengene på. Derfor er det værd at overveje, om et SMS-lån er den rigtige løsning for dig i den situation, du befinder dig i.