Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Den største børneguide samlet i én app

Written: 6. september 2018

Last Updated on by

Når man har børn, kan det godt være en udfordring at finde sjove aktiviteter til børn, uden det skal koste en formue. GoLittle hjælper alle børnefamilier i hele Danmark med netop dette problem. Gennem appen, kan du finde attraktive aktiviteter til børn i alle aldre i flere forskellige kategorier. Alt efter om familien søger spisesteder, legepladser, forlystelser, natur, kultur eller overnatning, så giver GoLittle en stor oversigt over mulighederne. Der findes sågar anmeldelser på de enkelte steder, så du ved præcis hvor du finder de bedste opholdssteder til børn. Du kan selvfølgelig også selv anmelde de steder du besøger, med dine børn. Det gode ved anmeldelserne på denne app er, at de udelukkende er henvendt mod børnevenligheden. Skal i blot finde på noget at lave til en søndag eftermiddag, så finder du også let de aktiviteter som ligger tættest på din nuværende placering.

En sammenkædning af børns sociale adfærd

Du kender måske det, at dine børn har venner og veninder i tusind forskellige retninger. Der er fra børnehave, skole, sport og fritid. Med GoLittle kan du oprette legeaftaler og begivenheder, og invitere alle vennerne på ét sted. Du får både besked, når andre på din venneliste opretter begivenheder i kan deltage i, og når andre børn deltager i dine legeaftaler.

Du får en komplet oversigt over legeaftalen. Hvor det finder sted, hvornår, hvilken forælder som er ansvarlig samt vejvisning når du skal hente. Gennem profiloplysningerne, kan du kontakte andre forældre direkte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Appen giver dig på den måde sikkerhed og sociale muligheder til dine børn, så alle kan være med – helt simpelt. Den brugervenlige interface, gør det nemt for dig som forælder at navigere rundt i dine aftaler og oplevelser. Du kan hurtigt sortere i oplevelsesguiden efter kategori, anbefalet alder og prisleje.

Alle dine legeaftaler bliver samlet i en kalender, så du ved hvornår de finder sted. Fra kalenderen, kan du hurtigt klikke dig ind på det samlede overblik over den enkelte legeaftale, så du ved hvad der er lagt for dagen. I kalenderen opretter du også dine egne legeaftaler.

En økonomisk gevinst til dit budget

Hos Monni.dk forsøger vi at give dig flere penge mellem hænderne hver måned gennem guides, anbefalinger, tips og tricks. GoLittle kan bestemt være med til at give luft til dit budget, så du ikke behøver at betale dig til aktiviteter for dig og dine børn hver gang. Du finder gode natur- og legemuligheder som er gratis, og du kan endda invitere vennerne med. Selv hvis økonomien ikke er et problem i husstanden, så finder du stadig gode idéer og inspiration til børneaktiviteter. Du sparer ovenikøbet tid, når du undgår at skal Google dig frem til steder for dine børn.

HENT APPEN HER