Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Crowdlending – Lån dine penge ud og få højt afkast

Written: 6. februar 2020

Last Updated on by Monni.dk

Crowdlending er blevet en af de mest populære måder at investere på, og det har ikke taget ret lang tid at vinde ind på investorernes hjerter og pengepung, af den simple årsag, at man med Crowdlending kan få et forudsigeligt afkast på sine investeringer. Med crowdlending investering kan man vide præcist hvor meget afkast man får årligt, imodsætning til f.eks. aktier, hvor man ingen ide har om hvor meget man kan tjene på sine investeringer. Men lad os lige grave dybere i hvad crowdlending er.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending er en investeringsform hvor folk der låner penge får finansieret deres lån igennem en lånevirksomhed. Denne lånevirksomhed ”låner” så penge af ”the crowd” som er en større mængde investorer som deles om at låne deres penge ud til en forudbestemt rente, præcist som man gør i banken. Det betyder at man kan investere x antal kroner og vide præcist hvor mange penge man har fået i afkast efter f.eks. 12 måneder.

Lån dine penge ud med crowdlending

Crowdlending - Lån dine penge ud og få højt afkast

Crowdlending – Lån dine penge ud og få højt afkast

Lån dine penge ud med crowdlending ved at finde en platform som tilbyder at du kan låne pengen ud igennem. Der findes mange platforme og du kan besøge crowdlendingdanmark.dk med en guide til crowdlending her hvor du kan lære hvordan du kan låne dine penge ud med crowdlending og hvordan du kan investere med crowdlending på flere forskellige platforme. Der er et afkast på mellem 8 og 12% i årligt afkast på mange af de forskellige platforme der findes derude, og nogle tilbyder helt op til 14% i årligt afkast som f.eks. Fast invest Crowdlending platformen som er en af de platforme med det højest mulige afkast.

Hvilken crowdlending platform er den bedste?

Der findes utroligt mange forskellige crowdlending platforme derude og der dukker nye op løbende, som tilbyder noget af det samme, og ofte også de samme renter. Så hvad er så den bedste crowdlending platform? Du kan f.eks. se nogle af de bedste crowdlending platforme her hvor der er samlet nogle af de mest populære og kendte crowdlending platforme som tilbyder højt afkast kombineret med at der er mange investorer der allerede er igang med at investere deres penge på platformen. Dette giver også en form for sikkerhed som investor, når man ikke er den eneste.