Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Bliv klogere på investering i kryptovaluta

Written: 5. november 2019

Investering kan være en rigtig sjov hobby at have. Både fordi investeringer medfører spænding i hverdagen, men også fordi der er mulighed for at tjene mange penge. Vil du gerne dyrke en lidt anderledes form for investering, kan kryptovaluta være noget for dig.

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en digital valuta, som er baseret på den såkaldte blockchain-teknologi. Ligesom med de valutaer, som vi normalt kender, er kryptovaluta derfor et finansielt instrument. Forskellen er blot, at der ikke findes fysiske mønter eller sedler inden for kryptovalutaer.

Blockchain-teknologien blev grundlagt af Satoshi Nakamoto blandt andet til elektroniske kontrakter eller til at flytte penge. Den blockchain-teknologi, som de fleste kryptovalutaer bruger, har åbne transaktioner, hvilket gør, at det bliver sværere at snyde.

Værdien af kryptovalutaer

Der hvor kryptovalutaer adskiller sig fra de valutaer, som vi kender normalt, er i høj grad værdisættelsen. Værdien af kryptovalutaer afhænger nemlig af udbud af efterspørgsel. Er efterspørgslen høj stiger kursen, hvorimod en faldende kurs er lig med lav efterspørgsel.

De normale valutaer bliver ligeledes påvirket af udbud og efterspørgsel, men her reguleres kurserne af centralbanker. Da kryptovalutaer er decentraliserede, er der ingen banker, som stabilserer kursen, hvilket betyder, at man kan opleve store udsving. Lær mere om investering i kryptovalutaer på Coinbox.dk.

Hvordan investerer du?

Skal du investere i kryptovaluta, er det en god idé at finde en handelsplatform, som du føler dig tryg ved at handle på. På grund af de store udsving i kurserne, kan det med mange kryptovalutaer godt betale sig at købe og sælge fra dag til dag.

Føler du ikke, at du har erfaring nok til at foretage disse handler, kan du gøre brug af en investeringsrobot. Investeringsrobotter kan købe og sælge kryptovaluta, når det er mest gunstigt. Læs denne anmeldelse på investeringsrobotten Bitcoin Code, og foretage din investering.

Fremtiden for kryptovaluta

Det kan være svært at sige, om din investering i kryptovaluta bliver en succes. Generelt set kan man sige, at tror du på, at kryptovalutaer vil eksistere i fremtiden, så kan det være en god idé at investere i dem.

Facebook har annonceret, at de vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra. Libra er en digital valuta, ikke en kryptovaluta, men annonceringen viser dog, at de alternative valutaer ikke forsvinder lige med det samme. Tror du på, at Libra bliver en succes, og har en positiv effekt på kryptovalutaer, kan det være interessant at foretage en investering.