Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Bliv godkendt til samlelån – og spar penge!

Written: 16. marts 2021

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Du kan sidde og have lyst til at få et overblik over dine lån, og det kan du bl.a. gøre ved at få et samlelån hos en låneudbyder. Men hvordan bliver du egentlig godkendt til at få et samlelån? Du kan her få en guide til samlelån, hvor du bliver klædt på til at ansøge allerede i dag. 

Hvad er Samlelån?

Et samlelån betyder i al sin enkelthed, at du samler flere lån hos forskellige låneudbydere til ét lån hos én låneudbyder. I de fleste tilfælde sparer du rigtig mange penge, men det giver dig også et overblik over din privatøkonomi. For mange danskere betyder det også færre bekymringer og hovedpiner i dagligdagen. Du kan spare penge, hvis du samler alle dine lån til et lån med lav rente.

Førhen var der mulighed for at optage dyre kviklån, hvor du ikke kunne overskue den enorm høje rente, og derfor vil et samlelån med lav rente være løsningen for dig.  

Samlino.dk kommer her med en række fordele til dig, der går og overvejer at få et samlelån.

Hvilke fordele er der ved Samlelån?

Du kan få et overblik – det kan være vanskeligt at bevare det kølige overblik over din gæld, når du har fordelt den ud på mange udbydere, som du hele tiden skal holde øje med, og renterne kan være forskellige. Med et samlelån behøver du kun at kigge et sted for at se dine lån. 

Rente og ÅOP er mindre – Man skal altid tjekke renten og

ÅOP’en

, når du skal optage et lån, og du kan risikere at sidde med en masse lån, der har høje

ÅOP’er

og renter, hvilket betyder, at du skal betale endnu mere tilbage til udbyderne. Et samlelån har oftest en lavere rente og endnu lavere ÅOP end de andre

lånetyper

Rådighedsbeløbet vokser – Flere lån du skal betale af på, betyder også, at du har færre penge til dig selv om måneden. Et samlelån kan på den måde give dig et større rådighedsbeløb om måneden, som du kan bruge for selvforkælelse. 

Hvor kan jeg få et samlelån?

De fleste låneudbydere og banker tilbyder i dag at samle dine lån hos dem, hvilket betyder, at de kan hjælpe dig af med alle de ekstra omkostninger og gebyrer. Du kan bl.a. vælge mellem Resurs Bank, Basisbank og Express Bank.

Du kan få uforpligtende tilbud fra de forskellige banker, hvis du kontakter dem via deres kundeserviceafdeling. 

Hvordan bliver jeg godkendt til et samlelån?

Du kan vælge at kontakte bankerne eller låneudbyderne ved at ringe og tale med dem om mulighederne, så vil de guide dig igennem ansøgningsprocessen. Ellers kan du også selv finde ansøgningsskemaet hos låneudbyderen. Når du har sendt den afsted, så vil udbyderen foretage en kreditvurdering af dig. Hvis du bliver godkendt, så vil banken eller udbyderen indfrie dine eksisterende lån og samle dem på deres side. 

Det er ikke muligt for dig at blive godkendt til et samlelån, hvis du står i RKI, da bankerne ikke stoler på, at du kan overholde betalingsfristerne.