Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Billige up and down plissegardiner til døre

Written: 30. juni 2020

Gardiner er også perfekte til at afskærme give lidt privatliv og regulere lys, det kan du læse mere om her. 

God lysregulering med up and down gardiner

Gardiner slipper ind og afskærmer for lys, det giver os en kontrol på lysforholdene i et rum, som vi ikke skal undervurdere. I mange tilfælde, er det rart at have muligheden for at mørklægge.

Man kan også få billige up and down plissègardiner til dør, så man kan gøre en gennemsigtig dør mere privat og også undgå at slippe uønsket lys ind. Med en up and down funktion, kan man desuden selv vælge hvilken del, af den gennemsigtige dør du vil dække. Dette er også perfekt til vinduer i stueetagen, hvis du gerne vil dække for indsyn på den nederste del af dine vinduer, men stadig slippe lys ind. Dette er et helt genialt koncept, med mange smart brugsområder.

Denne formen for gardin kan skræddersyes til dine mål og behov, så du får præcis det du har brug for. Man kan også få en up and down plissègardin uden gardinsnor, men med touch, hvis man ønsker en lidt mere luksuriøs udgave.

Den nye interiørtrend

Det nyeste nye indenfor interiør handler om lys og teksturer. Nu er vi på vej væk fra den kolde minimalisme og søger os til en varmere forståelse af rum. Nu er det teksturer og farve som gælder, og gardiner spiller en stor rolle her. Det er nemlig det ypperste tekstil vi har i hjemmet, som også har en funktion når det kommer til lys. Gardiner kan give et rum en særlig følelse og stemning, man kan vælge det helt enkle og det totalt dramatiske, alt efter hvilken effekt man ønsker. Det er blevet meget populært at skabe et personligt udtryk i indretningen og skabe forskellige stemninger i de forskellige rum. Der er ingen regler, og du behøver ikke at have de samme designermøbler som alle andre mere. Nu er det dig der bestemmer.

Gardiner er et godt sted at starte, hvis man vil hoppe med på den nye interiørbølge. Nu kan du smide alle hæmninger, når du skal indrette din bolig. Det handler om dig og det du har lyst til, det du synes er hyggeligt og det du har lyst til at bo i. Du behøver ikke at bo i et koldt interiørmagasin, men kan introducere lys og farver som du vil.