Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

CopyTrading – Hvad er det og hvordan kommer du i gang?

Written: 12. februar 2020

Last Updated on by Monni.dk

Kunne du godt tænke dig at få tjene penge på dine investeringer uden at røre en finger? Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Med Copytrading så kan du faktisk tjene penge uden selv at skulle investere dem. Copytrading giver dig nemlig mulighed for at kopiere populære investorer og få deres afkast når de laver gode investeringer. Men lad os lige kort fortælle hvad det er.

Hvad er copytrading?

CopyTrading

CopyTrading

Copytrading er helt konkret en mulighed for at kopiere andre investorer på platformen eToro. Med copytrading kan du nemlig vælge en investor som du gerne vil kopiere og derefter vil hele din portefølje blive kopieret i samme procentvise andel som investorer gør, helt uden at du skal røre en finger. Copytrading giver dig på den måde mulighed for at få præcist det samme afkast som denne populære investor, uden at skulle gøre noget for det.

Der findes flere bloggere derude som deler deres erfaringer med copytrading, hvor du kan se hvor højt et afkast de har fået hos nogle af de populære investorer. Du kan f.eks. læse om Copytrading hos Stabilokonomi.dk her hvor ejeren af bloggen skriver månedligt om hvor meget han har fået i afkast på sin copytrading efter relativt kort tid. Der er naturligvis ingen garanti for at der er et godt afkast eller et afkast overhoved, fordi alle investorer kan være uheldige, men mange af investorerne som er de mest populære indenfor copytrading investering hos eToro er nogle som lever af at investere deres penge.

Copytrading – Sådan kommer du i gang

Hvis du gerne vil i gang med Copytrading, så kan du starte med at læse denne anmeldelse af copytrading hos eToro hvor der står lidt omkring hvordan det hele fungere. Men her får du lige en hurtig og simpel guide til hvordan du kommer i gang med copytrading idag.

  1. Først skal du oprette dig hos eToro
  2. Derefter skal du indsætte minimum 200 dollars, da det er deres minimumskrav for at investere hos dem.
  3. Nu skal du udvælge en investor du gerne vil kopiere. Derefter skal du klikke på ”Kopier”
  4. Nu er du succesfuldt i gang med at kopiere en investor.

Som du kan se så er det ret simpelt at komme i gang med copytrading og der er som sagt flere der deler deres erfaringer på nettet omkring deres investeringer, hvis du vil sikre dig at det er noget der rent faktisk fungere.