Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Kryptovalutaer Man Skal Holde Øje Med: Analytikere Forudser At Metacade Kan 10x I 2023

Written: 14. marts 2023

Last Updated on by Monni.dk

Analytikere har finkæmmet kryptovaluta markedet efterfulgt af rally’et i starten af 2023, og ét projekt – Metacade – adskiller sig klart som en top kryptovaluta, man bør holde øje med lige nu, specielt på grund af hvor stærkt MCADE token presalet er.

Nogle mener at MCADE kunne kæmpe mod de største navne i GameFi sektoren i de kommende år, hvilket giver det et kæmpe potentiale for fremtidig prishandling. Fremhævet som én af de kryptovalutaer man bør holde øje med lige nu, kunne Metacade vise sig at være én af de bedste investeringsmuligheder i år, grundet dets stærke fundamentale karakteristika.

Metacade ser ud til at være den bedste krypto at investere i nu

Play-to-earn (P2E) spil er vokset til at blive et ledende område af blockchain udvikling, med et stigende antal af spillere, der spiller P2E spil for hvert år, der går. I slutningen af 2022 stod blockchain spil for 52% af alle transaktioner, der fandt sted på blockchain, hvilket er en kæmpe succes for en industri, der kun er 4 år gammel.

Mange af web3’s mest spændende projekter kan findes i GameFi sektoren, med spillere som Axie Infinity og Decentraland, der steg over 100x mellem 2020 og 2021. Nu har Metacades krypto presale rejst $9.9m på de første 15 uger, og eksperter forudser at det er et kryptopotentiale man bør holde øje med, og som har potentiale til at nå 100x.

Metacades krypto presale blev komplet udsolgt i dets første presale stadier, og nu er det i fase 6 hvor tokens kan købes for kun $0.017. Prisen på MCADE stiger fra 0,008$ til 0,02$ i løbet af presalet, og det er usandsynligt at tokenet nogensinde vender tilbage til dette lave prisniveau igen. Metacade er uden tvivl en kryptovaluta man skal holde øje med lige nu. Men hvor værdifuld kan MCADE blive?

Metacade pris forudsigelse: Kan MCADE nå 5$ i 2025?

MCADE tokenet vil blive lanceret på børser efter presalet er færdigt, og metaverse arkaden vil begynde at tilbyde en bred vifte af P2E spil til dets fællesskab, I slutningen af 2023 kunne MCADE stryge til tops, til 1$ i takt med at flere og flere brugere kommer til Metacade for at spille nogle af de bedste P2E spil på blockchain. Dette vil være et 50x afkast i forhold til presalets slutning.

Metacade vil have gået ind i prisopdagelsen lige før det næste krypto bull market, som i øjeblikket forventes i 2024-25. I dette tidsrum kunne MCADE tokenet virkelig stikke af. Eksperter forudser et prisniveau på 7$ for Metacade i 2025, hvilket er en 350x stigning fra presalets slutning.

Hvad er Metacade?

Metacade er den første fællesskabs drevne arkade på blockchain. En nøgleårsag til at det er den bedste kryptovaluta at holde øje med er, at den vil tilbyde det største udvalg af P2E spil, der kan findes på Ethereum, hvor hver oplevelse tilbyder glimrende finansielle belønninger til gamerne.

Platformen vil også blive hjemstavn for et summende fællesskab, hvor Web3 brugere kan få adgang til de seneste tendenser og værdifulde gaming alfaer, ligesom der kan tjenes kryptovaluta på mange forskellige måder. Metacade understøtter også en lang række DeFi services, såsom at stake MCADE for at opnå en passiv indtægt.

Hvordan virker MCADE?

Denne metaverse arkade kombinerer afslappet og konkurrencepræget gameplay for at levere en omfattende P2E spil oplevelse. Solo spillere kan avancere gennem uendelige baner i arkade-stils P2E spil og tjene MCADE tokens undervejs, hvor konkurrencelystne gamere kan tilmelde sig turneringer med betalt adgang for at få chancen for at vinde kæmpe krypto præmier.

Fællesskabs hubben vil også tilbyde MCADE token belønninger. Indholdsskabere kan poste spilanmeldelser, dele viden, interagere med andre brugeres posts, og opnå en krypto indtægt imens, idet det at engagere med fællesskabet er kernen af Metacade projektet.

For at gøre det hele endnu bedre, tilbyder Metacade nye jobmuligheder til dets brugere gennem Work2Earn funktionen. Krypto entusiaster vil kunne ansøge om deltids roller, projektarbejde og fuldtids jobs hos Metacade’s partner projekter, hvis de ønsker at kickstarte en karriere indenfor blockchain.

MCADE token indehavere kan bruge dem til at melde sig til betalte turneringer, stake dem for stablecoin belønninger for at støtte projektet og købe eksklusivt merchandise i økosystemet.

MCADE er en gamechanger

Metacade er i dén grad en kryptovaluta man skal holde øje med. Platformen kombinerer et stort indtjeningspotentiale gennem adskillige funktioner, der strækker sig langt længere end P2E spillene i metaversets arkade og vil blive en central hub for social aktivitet i Web3.

Udover dette, vil Metagrant programmet understøtte blockchain projekter i deres spæde start direkte. P2E spiludviklere kan indsende deres investerings idéer til Metacade fællesskabet, som vil stemme om hvilke nye spil, der lyder bedst, og herefter bliver de mest eftertragtede P2E spil tildelt finansiering til at hjælpe med at bringe idéerne til live.

Er MCADE værd at købe?

MCADE har potentiale til at være en glimrende investering og fremhæves som værende én af de bedste kryptovalutaer man skal holde øje med. Faktisk kunne presalet være én af årets investeringsmuligheder, idet MCADE har et kæmpe potentiale for fremtidige prishandlinger og ser ud til at være værdisat under niveau. 

MCADE’s nuværende værdi er på $0.017, og der bliver den nok ikke ved med at ligge længe, så investorer skal skynde sig, hvis de vil være med, før det er for sent. Eksperter forudser en eksplosiv prishandling i 2023 og frem, hvilket gør Metacade til én af de bedste kryptovalutaer, man skal tilføje til overvågningen.

Du kan deltage i Metacade presalet her.