Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Kom hurtigt i gang og få en god start for din CFD-handel

Written: 20. januar 2021

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Hvis du som investor har kendskab til at investere i aktiver på normal vis, vil påbegyndelsen af CFD-handel føles ligetil og ikke være den store omvæltning for dig. Du har måske brug for lån til noget du har drømt om længe? Hvis du lægger en tilstrækkelig og hensigtsmæssig strategi, og desuden forstår dig på det aktuelle marked for CFD-handel kan det være et afkast heraf kan hjælpe dig på vej til at realisere dine drømme.

Hvad er CFD-handel?

CFD-handel står for ”contract for difference” og helt basalt drejer handelsformen sig om, at indgå en aftale med din udvalgte handelsplatform. Aftalen involverer både dig og handelsplatformen og indbefatter, at I følger markedsprisen på et givent aktiv. For dette givne aktiv kan du vælge at satse på, hvorvidt prisen stiger eller falder, og uanset hvad du har valgt, forudsætter handelsaftalen, at du skal sælge, når kursen for aktivet har nået den værdi, du tidligere har fastsat.

Til dig som investor tilbyder CFD-handel en funktionel måde at handle på finansielle markeder på et globalt plan, som heraf giver anledning til en lang række handelsmuligheder.

Første spæde skridt

Såfremt du beslutter dig for at ville begynde at handle med CFD’er, vil det være til din fordel, hvis du på forhånd forsøger at tilegne dig kendskab til produkttypen. Efterfølgende skal du researche og sætte dig ind i, hvilken handelsplatform som opfylder dine krav og behov, og som du derved måtte ønske at handle og investere fra.

Nogle handelsplatforme er enkle, funktionelle og intuitive i sin opsætning, og det tager under fem minutter for dig at oprette en konto. Et eksempel herpå kan være Saxo Banks handelsplatform SaxoTraderGO, som er simpel, og desuden har en bred rækkevidde, som tilgodeser og imødekommer både nye og erfarne investorer.

Tænk over hvor meget du vil investere

Når du har oprettet en konto på din udvalgte handelsplatform, skal du vælge antallet af CFD’er, som du vil handle og lægge en klar handelsstrategi, som er tilpasset det aktuelle marked. For denne beslutning er det vigtigt at overveje, om det valgte antal vil passe ind i det handelsbudget, du har til rådighed på det gældende tidspunkt.

Du skal desuden huske at have for øje, at markedet både kan falde og stige og derfor ikke udsætte dine investeringer for alt for stor risiko, hvilket desuden kan imødegås af forskellige værktøjer til risikostyring, som de forskellige handelsplatforme råder over.