Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

Få råd til erhvervsleasing med det helt rette lån

Written: 29. august 2020

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

På mange arbejdspladser er det vigtigt at kunne transportere sig selv frem og tilbage, især hvis du skal ud på bestemte opgaver. Men ikke alle virksomheder har råd til at investere i mange forskellige firmabiler, så derfor kan det være en fordel at lease. Her på siden kan du finde det rette lån, hvis du overveje at lease en bil til arbejdspladsen.

Erhvervsleasing til alle typer erhverv

Langt de fleste bruger på et tidspunkt i deres karrierer en bil, uanset om det er fordi du skal til et møde, ud at snakke med nogen eller noget helt tredje. Der er dog nogle bestemte regler for hvis du bruger din egen bil eller hvis du vælger firmaets. Derfor kan det være en fordel at overveje om erhvervsleasing fra Arval ikke kunne være den rette løsning for dig og dit firma. Her finder du mange forskellige typer af biler, alt efter hvor du planlægger at køre hen. Hvis du arbejder inde ved byen, så kan du passende vælge en bybil. Hvis du skal transportere værktøj og varer ud, så er en varevogn helt sikkert det rette valg. Derudover er der massevis af andre valgmuligheder som du kan kigge nærmere på ved at klikke på linket. Bilerne du kan vælge imellem er også ganske fede og er af populære mærker såsom BMW, Audi og Volkswagen og mange flere. Men selvom det er betydeligt billigere at vælge erhvervsleasing, så er det selvfølgelig stadigvæk ikke gratis, og hvis ikke du har pengene, ja så er der ikke meget at gøre ved det. Eller er der? Her på siden finder du en oversigt over diverse lån, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det rette, så du har mulighed for at lease lige den bil du ønsker til arbejde.

Der er mange fordele ved at lease en bil

Det er ganske nemt at lease en erhvervsbil. Det handler blot om at finde ud af hvad for en du skal vælge, og så er du faktisk allerede godt i gang. Du betaler månedligt for bilen, men selvfølgelig betydeligt mindre end hvis du selv ejede den. Erhvervsleasing er en god idé for virksomheder, fordi de ansatte så kan køre rundt i disse, men firmaet betaler ikke dyre domme for at have en masse biler. Med erhvervsleasing er det nemt at lease og opsige abonnement hurtigt igen, hvis ikke det skal bruges alligevel. Alt dette og mere står på Arvals’ hjemmeside, som giver dig en god idé om hvordan du skal komme bedst i gang med at lease din erhvervsbil. God fornøjelse!