Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed
← Back to the blog

2 muligheder for låne til dit firma med statsgaranti

Written: 16. november 2021

Last Updated on by martin@wedigitize.dk

Sponsoreret indhold:

Når der er behov for hjælp til finansiering, så er det uanset om der er tale om i et privat eller erhverv regi, altid bedre mulighed for at få det billigste lån på plads, hvis der kan stilles en form for sikkerhed. Er du virksomhedsejer er der 2 muligheder for dig at finde et lån med statsgaranti.

 

Et billigere lån med en form for garanti

Når du som virksomhed kan se at du får behov for yderligere kapital end hvad du allerede besidder på nuværende tidspunkt, så er det ret sikkert fordi at du allerede har kalkuleret at der vil være en mulighed for at optimere virksomheden yderligere ved at investere i noget til virksomheden. I disse situationer, vil et lån ret sikkert komme i tankerne og her der 2 muligheder du kan se på, hvis du vil gøre det billigst for dig selv.

På hjemmesiden https://www.flexfunding.com/erhvervsln, finder du den første mulighed. Denne mulighed minder meget om den anden nedenstående mulighed og de kan begge være din vej frem til at kunne forhandle dig til en bedre tilbagebetalingsrente, end hvad du ellers kan være rendt ind i pga. den sikkerhed der stilles for din virksomhed. Din anden mulighed finder du her: https://www.jyskerhvervslaan.dk/saadan-virker-det.

 

En lavere risiko for långiver, når der kan garanteres for at de får pengene igen

Årsagen til at det kan blive billigere for dig at se på disse muligheder er, at de begge kan hjælpe dig med en statsgaranti. Når långivere låner penge ud, vil de gerne vide sig sikre på at de også kan få alle pengene tilbage igen og her kræves der som oftest en form for garanti.

Når du laver en låneansøgning igennem de ovenstående muligheder, vil der netop blive stillet den garanti som långiver kræver for at kunne give dig en billigere løsning, fordi risikoen er så lav i forhold til om de vil få deres penge hjem igen, da der jo