Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Zaplo

TRUSTPILOT SCORE: 9 / 10

Zaplo er en ny låneudbyder, som tilbyder en ny type forbrugslån, der er kendetegnet ved at have en kortere bindingsperiode. Hos Zaplo er der fokus på fleksibilitet og gennemskuelighed omkring lånene, og Zaplo har desuden et ønske om, at kunderne skal have en god låneoplevelse hele vejen gennem forløbet. At ansøge om et lån hos Zaplo er både nemt og hurtigt, og da processen samtidig er gennemskuelig, er det sikkert både at ansøge om og optage et lån hos Zaplo. Zaplo arbejder hele tiden på at tilføje ekstra forbedringer til lånemulighederne, og dette sikrer, at Zaplo i fremtiden vil kunne tilbyde endnu flere lånefeatures. Zaplo er det rette sted at gå hen, når man har brug for at låne en lille sum penge til det, man står og mangler, eller til en god rejse.

Hvilke lån tilbyder Zaplo?

Hos Zaplo er der mulighed for at låne fra 5.000 til 25.000 kr. Lånet er dermed ideelt som forbrugslån, og når man optager et lån gennem Zaplo, bestemmer man helt selv, hvad man vil bruge pengene på. Zaplo tilbyder alle kunder den samme rente, og når man optager et lån hos Zaplo, er der ikke andre omkostninger forbundet. På Zaplos hjemmeside findes en låneberegner, og det eneste, man skal betale for et lån, er den pris, man finder ved anvendelse af låneberegneren. Når man benytter sig af låneberegneren, skal man indtaste det beløb, man ønsker at låne, og man skal desuden indtaste, hvor meget man har mulighed for at betale i ydelse. Den korteste løbetid på et lån hos Zaplo er tre måneder, og det er derfor fordelagtigt at optage et lån hos denne låneudbyder, når man er i stand til at betale pengene tilbage inden for en overskuelig fremtid. Man har dog til hver en tid mulighed for at forlænge det lån, man har optaget. Hvis man ønsker at ansøge om at forhøje et lån, er der mulighed for at forhøje med op til 25.000 kr. Når man har optaget et lån hos Zaplo, har man desuden mulighed for at få flere afdragsfrie perioder. Det eneste, der skal betales i de afdragsfrie perioder, er renten på lånet. Når man har optaget et lån hos Zaplo, har man desuden altid mulighed for at indbetale ekstra til sit lån. En fordel ved at indbetale ekstra er, at man på denne måde sænker sine fremtidige afdrag, samtidig med at de samlede renter bliver mindre.

Hvordan er låneprocessen hos Zaplo?

Hos Zaplo er det nemt at ansøge om et lån online. Det kan døgnet rundt gøres via smartphone, tablet eller computer. En ansøgning og godkendelse sker så godt som med det samme, og man vil kunne have pengene på sin konto inden for to hverdage. Når man ansøger om et lån hos Zaplo, er NemID og ens kontonummer det eneste, man har brug for.

Hvis man har brug for at komme i kontakt med Zaplo og stille spørgsmål til lånet, kan man enten maile eller ringe til dem. Der er desuden mulighed for at komme i dialog med Zaplo via en online chat.