Monni.dk er et affiliate-site indeholdende reklameartikler og reklamelinks, drevet i kommercielt øjemed

Wandoo

TRUSTPILOT SCORE: 6.7 / 10

Wandoo slår sig på at være din online kredit. Hos Wandoo er der mulighed for at få et hurtigt lån, og det er tilmed muligt at betale pengene tilbage, når man vil. Wandoo låner penge ud til private, og det er muligt at låne helt op til 15.000 kr. Wandoo tilbyder både gennemskuelige og forståelige lånevilkår, og hos Wandoo tager det ikke mere end et par minutter, før en låneansøgning er vurderet. Det betyder dermed, at man ikke skal vente længe på at få svar, når man ansøger om et lån hos Wandoo. Wandoo tilbyder kredit til dem, der har brug for lidt ekstra penge på grund af en uforudset udgift, en løn, der er forsinket eller lignende. Wandoo opfordrer desuden til, at man kun vælger at ansøge om det beløb, som man har brug for, og som man samtidig ved, at man er i stand til at betale tilbage til rette tid. Hos Wandoo er der ingen skjulte gebyrer, og Wandoo har desuden en kundeservice, der hellere end gerne vil besvare spørgsmål, som man måtte have. Wandoo hører til i Søborg.

Hvilke lån tilbyder Wandoo?

Wandoo tilbyder kredit til private, og det er muligt at låne alt mellem 500 og 15.000 kr. Det betyder, at lånet er ideelt, når man har brug for et mindre beløb. På Wandoos hjemmeside findes en låneberegner, som blandt andet kan bruges til at beregne den månedlige ydelse for et lån. På låneberegneren indtastes det beløb, man ønsker at ansøge om at låne, og man vil herefter få oplyst, hvor meget det skal tilbagebetales. Låneberegneren vil desuden oplyse, hvor meget det samlede kreditbeløb vil være, og hvad minimumsbetalingen ligger på. Hos Wandoo kan man få en kredit med en løbetid, som man selv er med til at styre. En standard løbetid hos Wandoo er 4 måneder, men man kan vælge at beholde kreditten lidt længere ved at forlænge løbetiden på kreditten, hvis der er behov for det. Den mindste månedlige betaling for et lån optaget gennem Wandoo vil være 20 % af den udestående kredit. Rentebeløbet for et lån afhænger af, hvor mange penge man vælger at ansøge om at låne. Det er værd at bemærke, at låneberegneren på Wandoos hjemmeside er vejledende, og at de endelige priser og vilkår først kendes, når et specifikt lån optages.

Første gang, man ansøger om en kredit hos Wandoo, kan man kun låne op til 4.000 kr. 2., 3. og 4. gang kan man låne op til 6.000, 8.000 og 15.000 kr. Her skal man være opmærksom på, at ens kreditgrænse først øges syv dage efter, at tilbagebetalingen af lånet er registreret.

Hvis man hos Wandoo ikke betaler af på sit lån i tide, vil lånet blive pålagt morarenter og rykkergebyr i henhold til lånevilkårerne.

Hvordan er låneprocessen hos Wandoo?

Det kræver NemId at ansøge om et lån hos Wandoo. For at ansøge om et lån hos Wandoo, skal man være mellem 20 og 65 år. Man skal have en dansk CPR-nummer, og man skal have fast bopæl og folkeregisteradresse i Danmark. Man skal desuden have et dansk kontonummer, og man skal have en aktiv email-adresse og et dansk telefonnummer. Man skal desuden være kreditværdig i overensstemmelse med Wandoos individuelle kreditvurdering, som finder sted for alle låneansøgninger. Det er ikke muligt at låne penge, hvis man er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvis man ansøger om et lån i Wandoos åbningstid, som ligger mellem 8 og 17 på hverdage, vil man få svar på låneansøgningen med det samme. Når man har ansøgt om et lån, og såfremt ansøgningen bliver godkendt, vil Wandoo overføre pengene inden for 15 minutter. Det er muligt at modtage et svar på låneansøgningen på ens skærm, e-mail og SMS. Så snart en kredit er optaget, vil man hver måned have en fast betalingsdag.

Hvis man har spørgsmål til Wandoo, kan man ringe og tale med en medarbejder alle hverdage mellem 8 og 17. Man kan desuden til hver en tid vælge at sende dem en mail med de spørgsmål, man end måtte have.